Jump to content

Apple iPhone 4S vs Samsung Galaxy S III

DwS

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] αυτο το μηνυμα που λες δεν ''Low memory '' δεν το εχω δει ποτε σε κανενα iphone πο το 3gs μεχρι το 4s που εχω τωρα..και πιστεψε με ειμαι τοσο τεμπελης που οι εφαρμογες παιζει να ειναι 30 απο πισω αυτη την στιγμη!!

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] αυτο το μηνυμα που λες δεν ''Low memory '' δεν το εχω δει ποτε σε κανενα iphone πο το 3gs μεχρι το 4s που εχω τωρα..και πιστεψε με ειμαι τοσο τεμπελης που οι εφαρμογες παιζει να ειναι 30 απο πισω αυτη την στιγμη!!

αντιθετως το εχω δει και σε 4 και σε 4s και οχι απο εναν χρηστη αλλα απο 2 διαφορετικους χρηστες.

δλδ ανοιγουν και την κλεινουν με την μια την εφαρμογη για να μην γεμισει η μνημη

Ολοι εχουνε pc στο σπιτι γιαυτο και τα στελνω με email ή τα ανεβαζω καπου, πλεον μου φαίνεται γελιο να κατσω να περιμένω να στειλω με bluetooth κατι.

Μ'αλλα λογια, σου λυνει τα χερια..

Είναι φανταστική εφαρμογή οταν δεν θέλεις να σε πρήζουν οι φιλοι σου για δανεική μουσική.. Τους λες φιλαράκι itunes και καταλαβαίνουν :red:

Ναι ετσι ειναι! :flower:

Ειναι μια καλογραμμενη εφαρμογη με περιορισμους!

Παντως στο θεμα μας, κι εγω ημουν τελευταια στο διλλημα 4s or Galaxy SIII... Ακομα δεν αποφασισα. Περιμενω το 4.1

Ναι ετσι ειναι! :flower:

Ειναι μια καλογραμμενη εφαρμογη με περιορισμους!

Παντως στο θεμα μας, κι εγω ημουν τελευταια στο διλλημα 4s or Galaxy SIII... Ακομα δεν αποφασισα. Περιμενω το 4.1

Μα δεν υπάρχει θέμα συγκρίσεις ......... εκτος της χρηματικής.. Να πω σκεφτόσουν το s2 ναι είναι κάπως κοντά ...

Μα δεν υπάρχει θέμα συγκρίσεις ......... εκτος της χρηματικής.. Να πω σκεφτόσουν το s2 ναι είναι κάπως κοντά ...

Θα σου μιλησω ευθεως. Αυτο που με προβληματισε τις τελευταιες μερες που διαβαζω στα φορουμ, ειναι οι αναφορες χρηστων για lag, το θεμα με την οθονη και το εξωτερικο φως και καποιες αλλες λεπτομερειες μεσα στο λειτουργικο. Ενω μου αρεσει περισσοτερο το SGIII, το σκεφτομαι γιατι θελω να παρω κατι και να δουλευει χωρις προβληματα out of the box. Δεν εχω χρονο και διαθεση να ασχολουμαι ειτε με XDA, ειτε με jailbreak. Δεν ειμαι ταγμενος και δεν εχω κολληματα με καμια εταιρεια, στο λεω ειλικρινα. Θα εκτιμουσα την αποψη σου γιατι θελω να ειμαι οσο το δυνατον πιο σιγουρος για την επιλογη που προκειται να κανω.

Ευχαριστω για το χρονο σου!

Ας πω και εγώ την γνώμη μου ως χρήστης ios τα τελευταία 2.5 χρονιά.Έχω ένα 3GS.

Ας ξεκινήσω με το βασικότερο:

post-1392-1416076501,2069_thumb.png

Πολλοί ίσως να μην ξέρετε τι είναι άλλοι θα ξέρετε λίγο πολύ.Ναι το κινητό μου είναι Jailbreaked και θεωρώ ότι είναι άχρηστο (για μενα) χωρίς αυτό.

1)Δώστε βάση πόσες εκδόσεις λογισμικού έχουν περάσει από το κινητό μου τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να γίνει αυτό σε κινητό Android? ή μήπως πρέπει να κάτσω να ψάξω "1500 διαφορετικές εκδόσεις για 1500 διαφορετικές συσκευές"?Και στην τελική να μην παίζει η κάμερα?

2)Ολα τα επιχειρήματα τύπου δεν έχεις BT,δεν έχεις File Explorer,Skins,μπλα μπλα μπλα κτλ..καλύπτονται στην ενότητα Cydia.Νο κομεντ φορ δατ.

Έχω και Built in Cloud..έχεις?Έτσι και αλλιώς Smartphone χωρίς Net πάλι είναι άχρηστο..

3)Η Χολη για το Itunes.WTF dudes? Ποια είναι τα προβλήματα σας ακριβώς?Εγώ γιατί δεν έχω πρόβλημα με κάτι..?είχατε πρόβλημα με κάτι?Just Ask..για να βάζετε Custom ΙCS μια χαρά ψάχνεται..

Επίσης..Google..υπάρχουν κ alternatives..ThinkSky

4)Τα 2 λειτουργικά δεν συγκρίνονται από άποψη σταθερότητας.Η μήπως συγκρίνονται?

Μπορώ να αρχίζω κ εγώ να γράφω τις εμπειρίες μου για το Android της κοπέλας μου που αναβοσβήνει μόνο του Idle όταν βάζεις κακογραμμένο Live Wallpaper ή ακόμα κ APK απο το νετ..αλλα δεν το κανω.

αντιθέτως το εχω δει και σε 4 και σε 4s και οχι απο εναν χρηστη αλλα απο 2 διαφορετικους χρηστες.

δλδ ανοιγουν και την κλεινουν με την μια την εφαρμογη για να μην γεμισει η μνημη

Low memory μνμ δεν έχω δει σε κανένα Iphone/Ipad.To οτι ανοιγοκλείνουν εφαρμογές... μάλλον το κάνουν για να μην χαλάνε μπαταριά?:flower:

Προς θεου ουτε Fanboy ειμαι ουτε τπτ.Αγαπαω το IOS οπως αγαπατε το Android..απλα δεν γινεται να διαβαζω χαζομαρες..Και στην ερώτηση..Και εμεις που δεν έχουμε JB τι κάνουμε ρε φίλε?H απάντηση είναι μια..Πάρε Android και άσε μας να μην έχουμε BT και FM.Όλοι μας κάνουμε επιλογές.Όλοι έχουμε προτιμήσεις..Όλοι μπορούμε να συμβιβαστούμε..

Όσο αναφορά την σύγκριση S3 vs 4s θα συμφωνήσω με τον Vadergr..και θα έπαιρνα υπόψιν το μέγεθος της συσκευής.

Το thread αυτο μυριζε μπαρουτι απο τον τιτλο!!

Συγνωμη βρε αρχηγε, αλλα το αυτονοητο λες.. Αφου εχεις ενα κινητο που δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις το bluetooth, τοτε.... δεν το χρησιμοποιεις!

Προφανως εχεις να "ανοιξεις" το bluetooth οσο καιρο εχεις το iphone!

nope, είχα βάλει το ibluenova που μια χαρά δούλευε.. απλά για να καταλάβω ότι δεν χρειάζομαι το bluetooth.

Ας πω και εγώ την γνώμη μου ως χρήστης ios τα τελευταία 2.5 χρονιά.Έχω ένα 3GS.

Ας ξεκινήσω με το βασικότερο:

[ATTACH]51777[/ATTACH]

Πολλοί ίσως να μην ξέρετε τι είναι άλλοι θα ξέρετε λίγο πολύ.Ναι το κινητό μου είναι Jailbreaked και θεωρώ ότι είναι άχρηστο (για μενα) χωρίς αυτό.

1)Δώστε βάση πόσες εκδόσεις λογισμικού έχουν περάσει από το κινητό μου τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να γίνει αυτό σε κινητό Android? ή μήπως πρέπει να κάτσω να ψάξω "1500 διαφορετικές εκδόσεις για 1500 διαφορετικές συσκευές"?Και στην τελική να μην παίζει η κάμερα?

Θα σου απαντήσω με το "Tethered ή untethered για τις version που αναφέρεις;"και με το "Πόσα reboot έκανε η συσκευή σου με τις Buggy εκδόσεις των firmware που πέρναγες;;;Να το δεχτώ για τα untethered jb,αλλά στα tethered γελάω απλά...Και μην μου πείς κανένα,έχω και εγώ 3gs στην κατοχή μου,όπως υπάρχει και αναφορά απο άλλους χρήστες"...Σχετικά με το android,δεν χρειάζονται όλα τα κινητά να αναβαθμιστούν σε ics,ειδικά όταν η gb μπορείς χωρίς root να κάνει το 99% των αναγκών ενός χρήστη.Το να περάσεις custom rom είναι απλά περιττό,αλλά αν σου δίνεται η δυνατότητα(τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα) θα το κάνεις πάντα...Ότι ισχύει δηλαδή και για το jailbreak,αλλά εκεί είναι απαραίτητο όπως είπες.

2)Ολα τα επιχειρήματα τύπου δεν έχεις BT,δεν έχεις File Explorer,Skins,μπλα μπλα μπλα κτλ..καλύπτονται στην ενότητα Cydia.Νο κομεντ φορ δατ.

Και στο android απο το market.:flower:

Έχω και Built in Cloud..έχεις?Έτσι και αλλιώς Smartphone χωρίς Net πάλι είναι άχρηστο..

Και εγώ έχω google drive,και;

3)Η Χολη για το Itunes.WTF dudes? Ποια είναι τα προβλήματα σας ακριβώς?Εγώ γιατί δεν έχω πρόβλημα με κάτι..?είχατε πρόβλημα με κάτι?Just Ask..για να βάζετε Custom ΙCS μια χαρά ψάχνεται..

Συμφωνώ το itunes δεν είναι τόσο κακό,αν και είναι και αυτό τροχοπέδη όταν για βασικά πράγματα(πέρασμα μουσικής πχ) είναι απαραίτητο,εκεί γελάμε εμείς με τα android.

4)Τα 2 λειτουργικά δεν συγκρίνονται από άποψη σταθερότητας.Η μήπως συγκρίνονται?

Φυσικά και συγκρίνονται,μην εθελοτυφλούμε και τα 2 έχουν προβλήματα,βέβαια είναι λογικό να ακούς περισσότερα για συσκευές android όταν είναι κατα πολύ περισσότεροι οι χρήστες που τα χρησιμοποιούν.

Μπορώ να αρχίζω κ εγώ να γράφω τις εμπειρίες μου για το Android της κοπέλας μου που αναβοσβήνει μόνο του Idle όταν βάζεις κακογραμμένο Live Wallpaper ή ακόμα κ APK απο το νετ..αλλα δεν το κανω.

Κανείς δεν κρίνει ένα λειτουργικό απο τέτοια επιχειρήματα,ειδικά όταν τέτοια προβλήματα συμβαίνουν και σε iOS,φαντάζομαι γνωρίζεις το respring...

Low memory μνμ δεν έχω δει σε κανένα Iphone/Ipad.To οτι ανοιγοκλείνουν εφαρμογές... μάλλον το κάνουν για να μην χαλάνε μπαταριά?:flower:

Λογικό αφού τρέχει άψογα μόνο στο hardware που έχουν τα κινητά της apple,αυτός είναι και ο λόγος επιτυχίας των iphone,αλλά έχουν περάσει και κάμποσα χρόνια που έχει κάνει τεράστια βήματα εξέλιξης το android και δεν είναι τόσο memory hungry.To ότι κλείνουν οι εφαρμογές δεν το κάνουν γιατί σκέφτονται την μπαταρία,είναι πολιτική του λειτουργικού...Γιατί στην τελική εμένα με ρώτησε αν θέλω να κλείσει μία εφαρμογή που είναι idle λόγω κατανάλωσης μπαταρίας;

Προς θεου ουτε Fanboy ειμαι ουτε τπτ.Αγαπαω το IOS οπως αγαπατε το Android..απλα δεν γινεται να διαβαζω χαζομαρες..Και στην ερώτηση..Και εμεις που δεν έχουμε JB τι κάνουμε ρε φίλε?H απάντηση είναι μια..Πάρε Android και άσε μας να μην έχουμε BT και FM.Όλοι μας κάνουμε επιλογές.Όλοι έχουμε προτιμήσεις..Όλοι μπορούμε να συμβιβαστούμε..

Και εμείς το ίδιο είμαστε,δεν γίνεται να διαβάζουμε χαζομάρες.Στο υπόλοιπο συμφωνώ.Γιαυτό δεν ρίχνω το βάρος ούτε στο Android αλλά ούτε στο IOS,τα θεωρώ εξίσου καλά...αλλά επειδή σκέφτομαι ότι δεν χρειάζομαι "ματσακονιές" για να κάνω απλά πράγματα,απλά διαφωνώ με το Policy της Apple.Τώρα για κάποιους που δεν χρειάζονται ότι εγώ,δέχομαι τις επιλογές τους...

Όσο αναφορά την σύγκριση S3 vs 4s θα συμφωνήσω με τον Vadergr..και θα έπαιρνα υπόψιν το μέγεθος της συσκευής.

To μέγεθος ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΜΟΝΟ όχι της συσκευής είναι κριτήριο επιλογής,αλλά είναι ένα απο τα πολλά όπως έχεις εσύ την δική σου άποψη,έτσι και εγώ δεν συμφωνώ με τον Vadergr γιατί προτιμώ το μέγεθος του gSIII.

PS.Δεν είμαι fanboy,αλλά το να συγκρίνουμε 2 λειτουργικά που κουβαλάνε και τα 2 προβλήματα,δεν έχει τελειωμό η συζήτηση.Αν δεν περάσουν και τα 2 απο τα χέρια σου,δυστυχώς,δεν μπορείς να έχεις άποψη για ποιό πραγματικά σε καλύπτει,γιατί στην τελική ο καθένας έχει τις δικές του ανάγκες απο τα smartphones.

...όταν για βασικά πράγματα(πέρασμα μουσικής πχ) είναι απαραίτητο,εκεί γελάμε εμείς με τα android.

Εδώ γελάω εγώ όμως. Γιατί εμένα το απλό copy δε με βολεύει καθόλου. Το απεχθάνομαι για την ακρίβεια. Όταν λοιπόν είδα πως δουλεύει το iTunes, και ΟΧΙ με manual, αλλά με Sync, έκανα κωλοτούμπες! Έχω δεκάδες playlists, επιλέγω ποιά θέλω στο κινητό μου και τέλος. Τα συγχρονίζει αυτόματα και δεν ασχολούμαι. Ότι αλλαγές κάνω στο iTunes, αυτομάτως στο επόμενο sync είναι και στο κινητό. Ειλικρινά πιστεύω ότι όποιοι κατακρίνουν το iTunes, δεν έχουν απλά καταλάβει πόσο εύχρηστο εργαλείο είναι και έχουν κολλήσει στο filemanager...

Εδώ γελάω εγώ όμως. Γιατί εμένα το απλό copy δε με βολεύει καθόλου. Το απεχθάνομαι για την ακρίβεια. Όταν λοιπόν είδα πως δουλεύει το iTunes, και ΟΧΙ με manual, αλλά με Sync, έκανα κωλοτούμπες! Έχω δεκάδες playlists, επιλέγω ποιά θέλω στο κινητό μου και τέλος. Τα συγχρονίζει αυτόματα και δεν ασχολούμαι. Ότι αλλαγές κάνω στο iTunes, αυτομάτως στο επόμενο sync είναι και στο κινητό. Ειλικρινά πιστεύω ότι όποιοι κατακρίνουν το iTunes, δεν έχουν απλά καταλάβει πόσο εύχρηστο εργαλείο είναι και έχουν κολλήσει στο filemanager...

Είπα απλό πέρασμα,fast and easy.Αυτό που λές εσύ δεν είναι έτσι.Για πήγαινε στο σπίτι ενός φίλου σου που δεν εχει itunes και πές του να σου περάσει μερικά τραγούδια απο το pc του στο κινητό,ποιός γελάει καλύτερα τώρα;

Εχοντας και iphone αλλα και android (SII) εχω να πω μονο οτι...

1)Το android ειναι πιο παιχνιδιαρικο/παραμετροποιησιμο αλλα και πιο ασταθες.

2)Το ios ειναι μακραν πιο χρηστικο.Πχ βρισκω πιο εύκολα επαφές κλπ.Στο android ισως να θελω για την ιδια δουλεια 1-2 κλικ παραπάνω.

3)Το iphone εχει ανωτερη ποιοτητα κατασκευης και ειναι το Νο1 σε status (αν σας ενδιαφερει)

4)Τα flagship android ειναι καλυτερα εξοπλισμενα (καλυτερες οθονες ,φωτογραφικες κλπ)

5)Προτιμω το μεγεθος του iphone παρά ενα flagship android με οθονη μεγαλύτερη απο 4.2 ιντσες

6)Κανενα δεν εχει ικανοποιητικη μπαταρία.Δυστυχως ολα αυτα κρατανε μια μερα με πληρη χρηση.

7)Το ios εχει τον καρκινο που λεγεται itunes

Ειναι οτι θελει ο καθενας.

Το iphone το εχω για την δουλεια μου , και το S2 για τον χαβαλέ μου , και δεν νομιζω να αλλαξει αυτο συντομα.

Αν καποιος με αναγκαζε να εχω μονο ενα , δεν θα το αλλαζα το iphone.

Όταν λες ποιότητα τι ακριβός εννοείς φινίρισμα που σου δίνει μια στιβαρή και προσεγμένη κατασκευή η ανθεκτικότητα γιατί για μένα ποιότητα σημαίνει ανθεκτικότητα και όχι μόνο εμφάνιση. Τι θέλω να πω. Στο στρατό είχαμε δυο περίπτωση που το 'ποιοτικό ' iphone 3gs έπεσε κάτω από μισό μετρό και η οθόνη του έγινε θρύψαλα ενώ το πλαστικό και όχι τόσο ποιοτικό desire μου έχει πέσει τόσες φορές κάτω χωρείς να πάθει κάτι λειτουργικά πέρα από τις γρατζουνιές και μάλιστα πριν λίγες μέρες από τα νευρά μου το πέταξα στον τοίχο σε ένα παρκιν που ήμουν και σε πληροφορώ δεν έπαθε τπτ πέρα από τα εξωτερικά πλαστικά που σαφώς χτυπήθηκαν. Αυτό για μένα είναι ποιότητα η ανθεκτικότατα είναι φορητές συσκευές και πρέπει να είναι ανθεκτικές σε πτώσεις. Σαφώς και δεν παίρνεις κινητό για να το πετάς στον τοίχο αλλά δεν μπορεί να πέφτει από μισό μετρό και να σου γίνετε θρύψαλα η οθόνη .

Θα σου απαντήσω με το "Tethered ή untethered για τις version που αναφέρεις;"και με το "Πόσα reboot έκανε η συσκευή σου με τις Buggy εκδόσεις των firmware που πέρναγες;;;Να το δεχτώ για τα untethered jb,αλλά στα tethered γελάω απλά...Και μην μου πείς κανένα,έχω και εγώ 3gs στην κατοχή μου,όπως υπάρχει και αναφορά απο άλλους χρήστες"...Σχετικά με το android,δεν χρειάζονται όλα τα κινητά να αναβαθμιστούν σε ics,ειδικά όταν η gb μπορείς χωρίς root να κάνει το 99% των αναγκών ενός χρήστη.Το να περάσεις custom rom είναι απλά περιττό,αλλά αν σου δίνεται η δυνατότητα(τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα) θα το κάνεις πάντα...Ότι ισχύει δηλαδή και για το jailbreak,αλλά εκεί είναι απαραίτητο όπως είπες.

Δεν έχω κάνει πότε tethered δεν ξερώ πως είναι.. δεν βρίσκω λόγο να το κάνω.

Buggy firmware?Δεν σε καταλαβαίνω.Ποτέ δεν είχα θέμα με untethered Jailbreak.

Υπάρχει συσκευή android που έχει την τελευταία έκδοση του ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 χρονιά κυκλοφορίας OFFICIAL?Αν ναι ποια είναι αυτή?

Μην το πας οπου θελεις με τα Custom Rom..γιατι το ολοκαίνουργιο Galaxy ace τις κοπέλας μου δεν παίρνει ICS.Αλλα δεν γελάω..κλαιω.

Και στο android απο το market.:flower:

So what?Και στους 2 υπάρχει η δυνατότητα.και μην μου πεις Οut of the box..φτάνει που υπάρχει.

Και εγώ έχω google drive,και;

Το οποιο δεν συγκρινεται με το Icloud στα features..

Συμφωνώ το itunes δεν είναι τόσο κακό,αν και είναι και αυτό τροχοπέδη όταν για βασικά πράγματα(πέρασμα μουσικής πχ) είναι απαραίτητο,εκεί γελάμε εμείς με τα android.

Δες το ποστ του Wizard απο κατω.

Επισης το λινκ που παρεθεσα με το αλτερνατιβε εκανες πως δεν το ειδες μαλλον ε?WIN.

Φυσικά και συγκρίνονται,μην εθελοτυφλούμε και τα 2 έχουν προβλήματα,βέβαια είναι λογικό να ακούς περισσότερα για συσκευές android όταν είναι κατα πολύ περισσότεροι οι χρήστες που τα χρησιμοποιούν.

Κανείς δεν κρίνει ένα λειτουργικό απο τέτοια επιχειρήματα,ειδικά όταν τέτοια προβλήματα συμβαίνουν και σε iOS,φαντάζομαι γνωρίζεις το respring...

Ευτυχώς που εχω την επιλογή Respring και οχι Reboot..

Λογικό αφού τρέχει άψογα μόνο στο hardware που έχουν τα κινητά της apple,αυτός είναι και ο λόγος επιτυχίας των iphone,αλλά έχουν περάσει και κάμποσα χρόνια που έχει κάνει τεράστια βήματα εξέλιξης το android και δεν είναι τόσο memory hungry.To ότι κλείνουν οι εφαρμογές δεν το κάνουν γιατί σκέφτονται την μπαταρία,είναι πολιτική του λειτουργικού...Γιατί στην τελική εμένα με ρώτησε αν θέλω να κλείσει μία εφαρμογή που είναι idle λόγω κατανάλωσης μπαταρίας;

Δεν σε πιανω.Κλεινω την εφαρμογη για να μου κρατήσει η μπαταριά.My choise.Δεν την κλείνω κ εχω 30 απο πισω...δεν κολλάει..δεν βγάζει Outofmemory.Λογικό.Eιναι iOS.

Και εμείς το ίδιο είμαστε,δεν γίνεται να διαβάζουμε χαζομάρες.Στο υπόλοιπο συμφωνώ.Γιαυτό δεν ρίχνω το βάρος ούτε στο Android αλλά ούτε στο IOS,τα θεωρώ εξίσου καλά...αλλά επειδή σκέφτομαι ότι δεν χρειάζομαι "ματσακονιές" για να κάνω απλά πράγματα,απλά διαφωνώ με το Policy της Apple.Τώρα για κάποιους που δεν χρειάζονται ότι εγώ,δέχομαι τις επιλογές τους...

και εγω το ιδιο..αυτο αγόρασα αυτο συνήθισα.Προφανως κ ειναι ματαιο αυτο που κανουμε αυτη την στιγμη..

Γιατι κ για μενα πριν 2.5 χρονιά υπήρχαν κ άλλα κριτήρια..όπως ποιότητα κατασκευής..άξια μεταπώλησης κτλ (μπορω ακομα να το πουλήσω κανένα 200αρι το 3gs..και γελαω..)

Iphone 3g ( ή το S δε θυμαμαι) το έριχνε απειρες φορες (πανω απο 10 φορες μπροστα στα ματια μου) κατω η μικρη ανηψια σε τσιμεντο, χαλι, πλακακι και δεν επαθε τιποτα (ειχε θηκη ομως σιλικονης ή και λιγο ποιο σκληρη [σπανια έπεφτε χωρις]).Παλι ομως σας λεω με ολες τις πλευρες ειχε αναμετρηθει με το εδαφος και ολα λειτουργουσανε ρολοι :p

Όταν λες ποιότητα τι ακριβός εννοείς φινίρισμα που σου δίνει μια στιβαρή και προσεγμένη κατασκευή η ανθεκτικότητα γιατί για μένα ποιότητα σημαίνει ανθεκτικότητα και όχι μόνο εμφάνιση. Τι θέλω να πω. Στο στρατό είχαμε δυο περίπτωση που το 'ποιοτικό ' iphone 3gs έπεσε κάτω από μισό μετρό και η οθόνη του έγινε θρύψαλα ενώ το πλαστικό και όχι τόσο ποιοτικό desire μου έχει πέσει τόσες φορές κάτω χωρείς να πάθει κάτι λειτουργικά πέρα από τις γρατζουνιές και μάλιστα πριν λίγες μέρες από τα νευρά μου το πέταξα στον τοίχο σε ένα παρκιν που ήμουν και σε πληροφορώ δεν έπαθε τπτ πέρα από τα εξωτερικά πλαστικά που σαφώς χτυπήθηκαν. Αυτό για μένα είναι ποιότητα η ανθεκτικότατα είναι φορητές συσκευές και πρέπει να είναι ανθεκτικές σε πτώσεις. Σαφώς και δεν παίρνεις κινητό για να το πετάς στον τοίχο αλλά δεν μπορεί να πέφτει από μισό μετρό και να σου γίνετε θρύψαλα η οθόνη .

Ειναι αναλογα πως θα πεσει..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.