Jump to content

Λετε να τ'αφτυσε?

xrist

Recommended Posts

Xμ , περιεργο προβλημα

Λογικα με την σταμπα θα αλλαζει το κεντρο βαρος του....

Παντως επειδη και εγω βαζω σταμπες σε cd δεν μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα , και να σκεφτεις πως τα cd περιστρεφονται πολυ πιο γρηγορα απο τα DVD.

Mε αλλη μαρκα δισκακια δοκιμασες?

Είναι αυτό που σου είπε ο Κοstas578.....

Δεν είναι σωστά κεντραρισμένες - Ζυγισμένες οι στάμπες και σε μεγάλες στροφές χάνει το κέντρο βάρους με αποτέλεσμα να κραδάζει το DVD ...

Αρχική απάντηση από Dagalidis [11-08-2004 22:42]

Είναι αυτό που σου είπε ο Κοstas578.....

Δεν είναι σωστά κεντραρισμένες - Ζυγισμένες οι στάμπες και σε μεγάλες στροφές χάνει το κέντρο βάρους με αποτέλεσμα να κραδάζει το DVD ...

Thnks.Θα κοιταξω και αυτη την εκδοχη.Πρεπει να εχετε δικιο γιατι σε καποια δισκακια δεν παρουσιαζει το προβλημα.

Θα προσεξω το κεντραρισμα.

Λοιπον επανερχομαι γιατι ακομα λυση δεν βρηκα.

Το προβλημα ειναι 100% στις σταμπες.

Παιζω το δισκακι χωρις σταμπα και ειναι μια χαρα.

Κολαω τη σταμπα και μαλιστα πολυ κεντραρισμενη αλλα αρχιζουν τα κολληματα.

Ξεκολαω τη σταμπα και ολα οκ.

Επισης δοκιμασα και δισκακια TDK και με σταμπα κολανε κιαυτα.

Δημητρη αλλαξα και το Firmware που μου εστειλες.

Χρησιμοποιω τις παρακατω foulface σταμπες.Αυτη τη φορα μου φανηκαν οτι ειχαν περισσοτερο παχος...λετε να φταιει αυτο?

Και κατι αλλο... τa artifacts αρχιζουν περιπου στα 3/4 του dvd.

Ξερει κανεις καμια μαρκα σταμπες λεπτες αλλα foulface??

post-884-1416071152,5161_thumb.jpg

Όταν έπαιρνα στάμπες, έπαιρνα από το Πλαίσιο της CONNECT. Βέβαια η τρέλλα αυτή μου πέρασε και αν θέλεις μπορώ να σου δώσω να δοκιμάσεις....

Εγώ είδα έναν καλύτερο τρόπο από τις στάμπες.... Εκτυπωτή για CD... Το θέμα είναι ότι δεν θυμάμε που το είδα και είχε τιμή 80.....

Αρχική απάντηση από xrist22 [Σήμερα, στις 20:24]

Λοιπον επανερχομαι γιατι ακομα λυση δεν βρηκα.

Το προβλημα ειναι 100% στις σταμπες.

Παιζω το δισκακι χωρις σταμπα και ειναι μια χαρα.

Κολαω τη σταμπα και μαλιστα πολυ κεντραρισμενη αλλα αρχιζουν τα κολληματα.

Ξεκολαω τη σταμπα και ολα οκ.

Επισης δοκιμασα και δισκακια TDK και με σταμπα κολανε κιαυτα.

Ακριβως τα ιδια labels χρησιμοποιω και εγω εδω και 5 μηνες περιπου σε ΤΥ -R media και δεν εχω αντιμετωπισει αντιστοιχα προβληματα. Ειναι πιθανοτατα ενας συνδυασμος των labels με τα media που χρησιμοποιεις. "Παιξε" και με τις 2 παραμετρους ;)

Δεν εχω παρα να δοκιμασω και αλλα media.

Σε παλαιοτερη παρτιδα αυτα τα labels δεν μου δημιουργησαν προβλημα.

Γιαυτο εγραψα πιο πανω οτι μου φαινεται αυτα που πηρα προσφατα εχουν μεγαλυτερο παχος (ισως).

Ποιο λεπτα υπαρχουν στο εμποριο? ξερει κανεις?

Λοιπον ...Δοκιμασα να κανω εγγραφη και σε αλλα media.To προβλημα των artifacts παραμενει οταν κολαω ετικετα στο δισκακι.Μολις την ξεκολησω παιζει μια χαρα.

Δοκιμασα και πολυ λεπτες ετικετες ...το προβλημα περιοριστηκε αρκετα(εχει λιγοτερα artifacts) αλλα δεν εξαληφθηκε οριστικα.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟ.

Προφανως γραφει αδυνατα το δισκακι με αποτελεσμα οταν βαζω και την ετικετα να μη μπορει να διαβαστει καλα σε ορισμενα μερη.

ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΕΟ DRIVE ΕΓΓΡΑΦΗΣ (Και βεβαια οχι NEC αυτη τη φορα).

εγώ πιστεύω φταίει το δισκάκι, η επικάλυψη που κολλάς την ετικέτα ή είναι μάπα ή ανύπαρκτη, ή μπορεί και λόγω ετικέτας να χάνει το ζύγισμα το CD και να σου κάνει τα τρελά, αλλά μπορεί να λέω και βλακείες. Πάντως να ξες ότι οι ετικέτες ειδικά αν δεν είναι slim δε κάνουν καθολου καλό στα drives των notebook.

Αρχική απάντηση από enduracell

εγώ πιστεύω φταίει το δισκάκι, η επικάλυψη που κολλάς την ετικέτα ή είναι μάπα ή ανύπαρκτη, ή μπορεί και λόγω ετικέτας να χάνει το ζύγισμα το CD και να σου κάνει τα τρελά, αλλά μπορεί να λέω και βλακείες. Πάντως να ξες ότι οι ετικέτες ειδικά αν δεν είναι slim δε κάνουν καθολου καλό στα drives των notebook.

Δοκιμασα 4 ειδη dvd-r και 3 ειδη ετικετες.

Αρχική απάντηση από wrong method

Τράβα του καί ένα καθάρισμα με υγρό (αυτό με το cd καί τις βούρτσες από κάτω) πριν αγοράσεις καινούργιο.

Ειναι το μονο που δεν εκανα.Σιγουρα θα το κανω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.