icy20 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2012 Παιδια θα παω το WD Live HD που εχω αυτη τη στιγμη στο υπνοδωματιο στο εξοχικο και θελω προφανως να το αντικαταστησω με κατι αλλο.Κοιταγα το επομενο το live που πια εχει και wifi πανω.Γενικα με το παλιο δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα.Μονο ενα bug που εχει με τους υποτιτλους που τα κεφαλαια γραμματα με τονο δεν τα δειχνει καν.Δεν ξερω αν ειναι βεβαια ρυθμιση αυτο και εγω δεν το εχω ψαξει απλα η εχει bug... Προφανως τα αρχεια που θα παιζω θα ειναι κατα βαση mkv , mp4 , avi(divx) και βεβαια με ηχο DTS τα mkv...Να πω και οτι τα χρηματα που διαθετω δεν θελω να περνανε πολυ το 100αρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 16, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2012 Γιατι δεν παιρνεις εναν ψηφιακο δεκτη για το εξοχικο που να παιζει οσα θελεις; πιο φθηνα θα σου βγει.Εκτος κ αν θες να κανεις αναβαθμιση στο σπιτι σου...Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 16, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2012 Γιατι τα παιζουν ολα αυτα?Και DTS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 16, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2012 Υπαρχουν καποια... πχ το crypto που εχω στην υπογραφη μου. Δεν ξερω για mp4. Mkv, avi και dts παιζει...Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 17, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Τωρα πια ολες οι σειρες σε mp4 βγαινουν...Το εχει δοκιμασει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 17, 2012 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Σορρυ αλλα δεν τον εχω μαζι μου να σου πω σιγουρα. Μπορεις να τσεκαρεις στο avclub που εχει σχολια για ολους. Ισως το dts σε δυσκολεψει περισσοτερο, αλλα αν εχει coaxial το συνδεεις με ενισχυτη κ εισαι κομπλε. Αν δεν εχεις ενισχυτη τοτε ψαξε να παιζει dts. Απο θεμα ποιοτητας εικονας σε σχεση με media players δεν ξερω τι παιζει... μια ιδεα εριξα.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.