Jump to content

Αντικατασταση WD Live HD

icy20

Recommended Posts

Παιδια θα παω το WD Live HD που εχω αυτη τη στιγμη στο υπνοδωματιο στο εξοχικο και θελω προφανως να το αντικαταστησω με κατι αλλο.Κοιταγα το επομενο το live που πια εχει και wifi πανω.Γενικα με το παλιο δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα.Μονο ενα bug που εχει με τους υποτιτλους που τα κεφαλαια γραμματα με τονο δεν τα δειχνει καν.Δεν ξερω αν ειναι βεβαια ρυθμιση αυτο και εγω δεν το εχω ψαξει απλα η εχει bug... Προφανως τα αρχεια που θα παιζω θα ειναι κατα βαση mkv , mp4 , avi(divx) και βεβαια με ηχο DTS τα mkv...

Να πω και οτι τα χρηματα που διαθετω δεν θελω να περνανε πολυ το 100αρι...

Γιατι δεν παιρνεις εναν ψηφιακο δεκτη για το εξοχικο που να παιζει οσα θελεις; πιο φθηνα θα σου βγει.

Εκτος κ αν θες να κανεις αναβαθμιση στο σπιτι σου...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Σορρυ αλλα δεν τον εχω μαζι μου να σου πω σιγουρα. Μπορεις να τσεκαρεις στο avclub που εχει σχολια για ολους. Ισως το dts σε δυσκολεψει περισσοτερο, αλλα αν εχει coaxial το συνδεεις με ενισχυτη κ εισαι κομπλε. Αν δεν εχεις ενισχυτη τοτε ψαξε να παιζει dts.

Απο θεμα ποιοτητας εικονας σε σχεση με media players δεν ξερω τι παιζει... μια ιδεα εριξα.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.