Jump to content

σπασμενη οθονη λαπτοπ

tasinho

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας παιδια.μ πεσε το λαπτοπ και εσπασε η οθονη.απο που να παραγγειλω καινουργια?εχω το hp dv6 1190ev με οθονη 15.6.

η προηγουμενη ηταν samsung,γινεται να την αντικαταστησω με καποια αλλη μαρκα,ετσι ωστε να μειωσω το κοστος?ευχαριστω.

Ψάχνεις πως ανοίγει το laptop σου βρίσκεις τι οθόνη έχει και ψάχνεις στο ebay... από εκεί και πέρα κάνεις την τοποθέτηση μόνος σου και όλα μια χαρά και οικονομικά...

*NEW* HP Compaq Pavilion DV6 Series 15.6" LED screen από αυτούς έχω ψωνίσει τις τελευταίες δύο φορές που χρειάσθηκε να αντικαταστήσω οθόνη σε laptop...

την εχω ανοιξει,αλλα δε βγαζω ακρη ποιο ειναι το serial number.xexe.thanx για την απαντηση σ φιλε...μακαρι ν βρω γτ κουραστηκα να σερφαρω απ το κινητο

Τη ψιλοπάτησες...η συγκεριμένη είναι LCD και όχι LED...είναι δυσεύρετη και σχετικά ακριβή :X:

Επιλογές:

1) Βάζεις καινούρια LCD με λίγο αυξημένο κόστος και είσαι ΟΚ 100%

2) Ψάχνεις μτχ LCD σε καλή τιμή με πιθανούς συμβιβασμούς (μικρογρατζουνιές κτλ)

3) Παίρνεις το ρίσκο και βάζεις 15.6 LED με αντάπτορα. Υπάρχει μικρή περίπτωση να σου καεί ο αντάπτορας ή/και η οθόνη.

Προσοχή στις πολύ φτηνές. Πολλές φορές είναι τόσο κακής ποιότητας που η εικόνα είναι εντελώς "ξεπλυμένη" ειδικά σε γωνίες θέασης και σε σκηνές ή εικόνες χαμηλού φωτισμού.

Προσοχή στις πολύ φτηνές. Πολλές φορές είναι τόσο κακής ποιότητας που η εικόνα είναι εντελώς "ξεπλυμένη" ειδικά σε γωνίες θέασης και σε σκηνές ή εικόνες χαμηλού φωτισμού.

Σωστό + προτείνω πάντα matte και όχι glossy όπου υπάρχει η δυνατότητα

οκ.θα βαλουμε το χερι βαθεια στη τσεπη.χοχο.απο ebay η' απο εδω παιδες?

εξαρτάται πώς το βλέπεις... Πάρε το κλιμακωτά: Αντιπροσωπεία 250-300€ / Ακριβό service τρίτων 200-250€ / Φτηνό service τρίτων 150-200€ / Φτιάξτο μόνος σου 100-150€ :rolleyes:

Άσχετο : Είσαι σίγουρος ότι το laptop λειτουργεί μετά το πέσιμο; Μην αλλάζεις οθόνες τσάμπα...

ναι ρε παιδες δουλευει το λαπτοπ.μια ακρη της οθονης ηταν οκ κ απο κει εβαζα τραγουδια...με λιγο τυφλο συστημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.