dangar Αύγουστος 24, 2012 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2012 +1 για τα Makita. Ακριβότερα πιθανώς από τα άλλα , αλλά το αγοράζεις και το έχεις για πάντα. Για φθηνότερo , θα συμφωνήσω με τον Narzul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Αύγουστος 24, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2012 μιας και κυρίως θα ειναι για βίδωμα (αν θέλω τρύπημα βγάζω τα μεγάλα) λεω να καταληξω σε κατι μικρομικρο και φτηνό 29€μικρο και λίγο ακριβό(αξίζει άραγε?)-- RYOBI CSD 4130 GN - Κατσαβίδι μπαταρίας Ion-Li Lithium-- ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ -- Αφοι Γ. Ντέτσικα Ο.Ε. --και ένα all around full set1002 ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 14,4V+13 εξαρτ SKIL - Κατσαβίδια / Δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας - Εργαλεία Μπαταρίας - Ερασιτεχνικά (Do It Yourself) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 24, 2012 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2012 μιας και κυρίως θα ειναι για βίδωμα (αν θέλω τρύπημα βγάζω τα μεγάλα) λεω να καταληξω σε κατι μικρομικρο και φτηνό 29€μικρο και λίγο ακριβό(αξίζει άραγε?)-- RYOBI CSD 4130 GN - Κατσαβίδι μπαταρίας Ion-Li Lithium-- ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ -- Αφοι Γ. Ντέτσικα Ο.Ε. --και ένα all around full set1002 ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 14,4V+13 εξαρτ SKIL - Κατσαβίδια / Δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας - Εργαλεία Μπαταρίας - Ερασιτεχνικά (Do It Yourself)1)το skill ξεχνα τοο μηχανισμος twist ειναι ασταθης και μετα απο χρηση αποκτα μπολικο τζογο ενω το μοτερακι του δε λεει πολλα και "ξεθυμαινει" σχετικα γρηγορα2)Ryobi, μικρο και δυνατο για κατσαβιδακι δεν μοιαζει κακη λυσημια καλη δυνατη και ποιοτικη εναλλακτικη που θα σου κρατησει forever ειναι κι αυτη 3)Skill: ογκωδες, δεν ειναι στην κατηγορια επαναφορτιζομενο κατσαβιδι χειροςαλλα μαλλον πιο allaround εργαλειο, με 1,6kg βαρος στο χερι μη φανταστεις οτι ειναι οτι πιο βολικο για λυσιμο δεσιμο pc πχ.για τα specs του και την τιμη του μοιαζει τιμιο παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Αύγουστος 24, 2012 Author #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2012 καταλήγω σε GSR Mx2Drive BOSCH μοιάζει καλή λύση μιας και είναι επαγγελματική σειρά.. προφανώς θα έχει σοβαρή ποιότητα κατασκευής/ αντοχη στο χρονο.. και 3 χρόνια εγγύηση.. ελπίζω να με καλύψει για βίδωμα σε pc,ντουλάπια και ξύλα γενικοτερα,μέχρι βίδες σε γυψοσανίδα.. τωρα πρεπει να βρω και τα 70 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 24, 2012 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2012 εψαχνα στο ebay.com και να τι αντικρυζα σε ολα τα listings δραπανοκατσαβιδων της Bosch...used & new!Unfortunately, access to this particular item has been blocked due to legal restrictions in some countries. We are blocking your viewing in an effort to prevent restricted items from being displayed. Regrettably, in some cases, we may prevent users from accessing items that are not within the scope of said restrictions because of limitations of existing technology. Please accept our apologies for any inconvenience this may cause, and we hope you may find other items of interest on eBay.UK, DE κτλ παιζουν κανονικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Αύγουστος 24, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2012 σε μένα μια χαρά τα δείχνει..Bosch GSR ProDrive Professional Cordless Electric Screwdriver Free Shipping | eBayπχ αυτο δεν στο εμφανιζει..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 24, 2012 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2012 σε μένα μια χαρά τα δείχνει..Bosch GSR ProDrive Professional Cordless Electric Screwdriver Free Shipping | eBayπχ αυτο δεν στο εμφανιζει..?ναι τα πιο πολλα μικρα τα δειχνειστο .com εντωμεταξυ δεν δειχνει και πολλα pro series της Metabo!εταιρικοι περιορισμοι για πωληση outside the US σαν της asics στα παπουτσια μου κανει....btwγια το Prodrive που κοιταςνα ψαχνεις για το Mx2Drive που ειναι διπλης ταχυτητας.το απλο εχει μια σκαλα.Επισης keep in mind Οτι αυτα ειναι κατσαβιδι Onlyδεν εχει ταχυτσοκ για τρυπανια κτλ.Οποτε εαν θες διατρηση ειτε παιρνεις τρυπανια με hex socketή παιρνεις ανταπτορα hex ταχυτσοκ (που δεν το προτεινω μιας και δεν παιζουν και πολυ καλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 30, 2012 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2012 [MENTION=3150]sofix[/MENTION] που κατέληξες τελικά; Για το PSR 14.4 σκέφτομαι κι εγώ ή το Black & Decker 18v. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Νοέμβριος 30, 2012 Author #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2012 εκανα καποια μαστορεματα με γυψοσανιδα στο πατρικο με ενα δανεικό Wurth 18v18v Drill Driver Li-Ion 2.6Ah | Battery tools | Wόrth UK Limitedτο χρησιμοποιησα μονο για βιδωμα.μου φανηκε βαρυ,κουραστικο να καρφωνεις με το χερι στην αναταση σε ψηλα σημεια και πολυ δυνατο για βιδωμα..βεβαια δεν κωλώνει πουθενα..επαιξα και λιγο με κατι βιδες στην αυλη, βιδωνοντας σε ενα κουτσουρο και ενα καδρονι για να δω δυναμη..για την ωρα η αγορα δικου μου αναβληθηκε, αλλά μολις εχω χρηματα θα παρω κατι σε GSR Mx2Drive BOSCH για βιδωμα αποκλειστικά! οτιδηποτε μεγαλυτερο σε βαρος,ογκο και δυναμη ειναι μειονεκτημα για 2-3 DIY στο σπιτι καθε χρονο,μιας και ηδη εχω 3-4 κλασσικα τρυπανια με καλωδιο,λογω δουλειας του πατερα μου για βαριες εργασιες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts