bomb Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2012 Χαίρετε αγαπητοί συμφορουμίτες, όλοι γνωρίζουμε τις νερόμπομπες και παίξαμε ιδιαίτερα με αυτές ως παιδία. Γι αυτό απευθύνομαι σε εσάς αγαπητοί. Στο θέμα μας τώρα:Ένας γείτονας κάθε βράδυ βγαίνει στη βεράντα και φωνάζει με διόλου ευκαταφρόνητο τόνο φωνής "Ο γείτονας μου ρουφάει π*****ς". Γι αυτό θέλω να τον εκδικηθώ. Προσπάθησα να τον διώξω ριχνοντας νερόμπομπες στα ηχεία του αλλα δεν χάλασαν. Ένας φιλος μου πρότεινε τις λεγόμενες κατουρόμπομπες δηλαδη σαν νερομπομπες αλλα βαζεις κατουρο μέσα. Θα ήθελα να ρωτήσω, αν του τις πετάξω μετα θα μπορει να κάνει τεστ DNA με το κατουρο μου και να με παραπεμψει στην αστυνομία; Ρωταω για να ξερω γιατι ειχα και παλαιοτερα μπλεξιματα με βανδαλισμους ηχειωνΕυχαριστω πολυ συμφορουμιτες και συνανθρωποι. :snap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_gs Αύγουστος 16, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2012 Τρολαρεις;Αν οχι κατσε να φερω ποπ κορν...Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 16, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2012 Νομίζω ότι είναι ένα θέμα που θα πρέπει να απευθυνθείς σε επαγγελματίες, είτε δικηγόρους, είτε αστυνομικούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 16, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2012 subscribed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.