dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2012 Θέλω να κάνω ένα *.reg αρχείο που κάθε φορα που το φορτώνω να σβήνει έναν φάκελο που δημιουργεί ένα πρόγραμμαδηλαδή θέλω p.x. τον φάκελο:ΙΚΑΙΗ_CURRENT_USER\Software\Microsoft\testνα το τρέχω και να τον σβήσει.. πως?έχω δοκιμάσει αυτό (που βρήκα στο net, αλλα δεν δουλεύει)Windows Registry Editor Version 5.00[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\test]Edit: Άκυρο, το βρήκα.. έπρεπε να το γράψω σε μια σειρά, δηλαδή έτσι:Windows Registry Editor Version 5.00[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\test] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 17, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 ωραία τώρα θέλω κάτι άλλο.κάθε βδομάδα θέλω να το κάνει εγκατάσταση αυτόματα και χωρίς να μου πετάει κανένα παράθυρο (administrator confirmation) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 17, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Στο φάκελο που έχεις το .reg αρχείο φτιάξε ένα batch file και βάλε μέσα:@ECHO OFFREGEDIT /S DELETE.REGEXITΑυτό το batch βάλε το μετά στο start up φάκελο του start menu σου.Βέβαια θα τρέχει σε κάθε boot, αλλά μπορείς να το βάλεις και από scheduled tasks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.