hAic Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2012 Ειμαι αναμεσα σε Xperia S και 4s!Η επιλογη αυτων των δυο ειναι διοτι ενας φιλος εχει και τα δυο και θελει να τα δωσει θα τα παρω σε εξευτελιστικη τιμη οποιον και αν επιλεξω!android or IOS??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Αύγουστος 15, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2012 Sony Xperia S vs Apple iPhone 4S - Our Analysis Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Αύγουστος 15, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2012 Sony Xperia S vs Apple iPhone 4S - Our AnalysisΣε ευχαριστω για την αμμεση απαντηση!Απο οτι φαινεται το S υπερεχει κατα πολυ σε θεμα ποιοτητας χαραχτηριστικων αλλα με ενδιαφερει παρα πολυ η μπαταρια και αναρωτιεμαι εαν κραταει 2 μερες normal χρηση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 15, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2012 4s από μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 15, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2012 4S... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Αύγουστος 15, 2012 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2012 Πάρε 4S, πούλα το και πάρε Galaxy Nexus.Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Αύγουστος 15, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2012 4S...Το θεωρεις καλυτερο απο το Xperia S??Αν ναι σε ποιο τομεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 15, 2012 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2012 Εχοντας και τα 2, προτιμω το 4S, γιατι ειναι πιο γρηγορο στην πλοηγηση των μενου, τα βιντεο ειναι πολυ πιο 'σβελτα' και το browsing ειναι πολυ πιο γρηγορο. Δεν με νοιαζουν τι λενε οι αριθμοι στα reviews και στις συγκρισεις. Στα χερια μου τα εχω κ τα 2, οποτε τυχαινει να εχω γνωμη για αυτα τα 2 συγκεκριμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Αύγουστος 16, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2012 Εχοντας και τα 2, προτιμω το 4S, γιατι ειναι πιο γρηγορο στην πλοηγηση των μενου, τα βιντεο ειναι πολυ πιο 'σβελτα' και το browsing ειναι πολυ πιο γρηγορο. Δεν με νοιαζουν τι λενε οι αριθμοι στα reviews και στις συγκρισεις. Στα χερια μου τα εχω κ τα 2, οποτε τυχαινει να εχω γνωμη για αυτα τα 2 συγκεκριμενα Ωραιος!!! Οποτε εχω ακομα 2 ερωτησουλες!! Πως παει η μπαταρια? Πως ειναι η καμερα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 16, 2012 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2012 4S, 1μιση μερα με ανοιχτα 3G,WiFi και 2μιση περιπου με το να τα ανοιγεις εσυ οποτε τα χρειαζεσαι. To Xperia υπερεχει εδω με 1-1μιση παραπανω μερες, αναλογα την χρηση βεβαια. Η καμερα του 4S ειναι απλα γ@μηστερη. Aν ψαχτεις κιολας με μερικα προγραματακια (πχ Camera+ / AutoStitch / Instagram), κανεις παπαδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Αύγουστος 16, 2012 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2012 Αν ψαχτείς και για μικροσκόπιο, θα κάνεις τρελό browsing με iphone Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Αύγουστος 16, 2012 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2012 Καλό χρυσό το 4S αλλά 3.5 ίντσες και ιντερνετ δεν πάνε μαζί .....Μου θυμίζει το Samsung Omnia 1 που είχα με 3.2 οθόνη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 16, 2012 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2012 Μια χαρα ειναι. Δουλευω με γιωτοφωνα 4 χρονια τωρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 16, 2012 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2012 ειχα σκοπο να παιρνα το xperia s αλλα λιγο το αθλιο GUI της sonyλιγο η απολυτη πλακιστουρα της sonyκατεληξα στο nexus και δε το μετανοιωσα καθολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Αύγουστος 16, 2012 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2012 Ναι είναι ένα θέμα η πλακιστουρα Nexus FTW Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Αύγουστος 17, 2012 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Ενώ η πλαστικούρα του Nexus τα σπάει. Που "φοβάσαι" να βγάλεις το καπάκι της μπαταρίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 17, 2012 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 δεν ειπε κανεις το αντιθετο.απλως το xperia s μου δινει παραπανω την αισθηση αυτη και του πιο χοντρου Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Αύγουστος 17, 2012 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Ε, ναι. Πιο χοντρό είναι. Δεν μπορούν να είναι όλα Nexus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.