Jump to content

Καινουργιο κινητο!

hAic

Recommended Posts

Ειμαι αναμεσα σε Xperia S και 4s!

Η επιλογη αυτων των δυο ειναι διοτι ενας φιλος εχει και τα δυο και θελει να τα δωσει θα τα παρω σε εξευτελιστικη τιμη οποιον και αν επιλεξω!

android or IOS???

Σε ευχαριστω για την αμμεση απαντηση!

Απο οτι φαινεται το S υπερεχει κατα πολυ σε θεμα ποιοτητας χαραχτηριστικων αλλα με ενδιαφερει παρα πολυ η μπαταρια και αναρωτιεμαι εαν κραταει 2 μερες normal χρηση!!!

Εχοντας και τα 2, προτιμω το 4S, γιατι ειναι πιο γρηγορο στην πλοηγηση των μενου, τα βιντεο ειναι πολυ πιο 'σβελτα' και το browsing ειναι πολυ πιο γρηγορο.

Δεν με νοιαζουν τι λενε οι αριθμοι στα reviews και στις συγκρισεις. Στα χερια μου τα εχω κ τα 2, οποτε τυχαινει να εχω γνωμη για αυτα τα 2 συγκεκριμενα ;)

Εχοντας και τα 2, προτιμω το 4S, γιατι ειναι πιο γρηγορο στην πλοηγηση των μενου, τα βιντεο ειναι πολυ πιο 'σβελτα' και το browsing ειναι πολυ πιο γρηγορο.

Δεν με νοιαζουν τι λενε οι αριθμοι στα reviews και στις συγκρισεις. Στα χερια μου τα εχω κ τα 2, οποτε τυχαινει να εχω γνωμη για αυτα τα 2 συγκεκριμενα ;)

Ωραιος!!!

Οποτε εχω ακομα 2 ερωτησουλες!!

Πως παει η μπαταρια?

Πως ειναι η καμερα??

4S, 1μιση μερα με ανοιχτα 3G,WiFi και 2μιση περιπου με το να τα ανοιγεις εσυ οποτε τα χρειαζεσαι. To Xperia υπερεχει εδω με 1-1μιση παραπανω μερες, αναλογα την χρηση βεβαια.

Η καμερα του 4S ειναι απλα γ@μηστερη. Aν ψαχτεις κιολας με μερικα προγραματακια (πχ Camera+ / AutoStitch / Instagram), κανεις παπαδες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.