Jump to content

Βοηθεια για GPU Waterblock Full Cover

stratos1978

Recommended Posts

Απο εξωτερικό εννοείς;

Αντιπρόσωπος της Alphacool στο Ελλάντα είναι το eworld. Οπότε

Alphacool - CPU Khlung und Wasserkhlung sowie PC-Cooling und Silent-PC Artikel von Alphacool - Alphacool VPP655 - Single Edition 13122

67,95

Alphacool VPP655 Single Edition Watercooling Pump

67,90

και πας και την γραπώνεις χωρίς μεταφορικά. Ρε σεις είστε Πάτρα και ψάχνετε απο εξωτερικό; Πάτε καλά; :hehe:

Πλεον ΔΕΝ ειναι διαθεσιμη η μια ;) .....xaxaxaxa

Την "εκλεισα" καλου-κακου :D

μιας και τα υπολοιπα τα καλυψε η Αγαπη (κοινως συμφωνω κι εγω, προχωρα με την D5)

σχετικα με το waterblock θα σου προτεινα να αποφυγεις το xspc παση θυσια

εχει θεματα ποιοτητας κατασκευης και στεγανοτητας

και γενικα ειναι απο το πιο χαζα full cover blocks που κυκλοφορουν.

οχι πως το alphacool ειναι κανα κοσμημα (ειναι σαφως υποδεεστερο απο ΕΚ , Watercool & koolance σε σχεδιο, ποιοτητα και φινιρισμα) αλλα τουλαχιστον ειναι στιβαρο και πιο αξιοπιστο σε σχεση με το xspc και σαφως τιμιο για τα λεφτα που ζηταει.

μιας και τα υπολοιπα τα καλυψε η Αγαπη (κοινως συμφωνω κι εγω, προχωρα με την D5)

σχετικα με το waterblock θα σου προτεινα να αποφυγεις το xspc παση θυσια

εχει θεματα ποιοτητας κατασκευης και στεγανοτητας

και γενικα ειναι απο το πιο χαζα full cover blocks που κυκλοφορουν.

οχι πως το alphacool ειναι κανα κοσμημα (ειναι σαφως υποδεεστερο απο ΕΚ , Watercool & koolance σε σχεδιο, ποιοτητα και φινιρισμα) αλλα τουλαχιστον ειναι στιβαρο και πιο αξιοπιστο σε σχεση με το xspc και σαφως τιμιο για τα λεφτα που ζηταει.

"Τωρα που βρηκαμε Παπα θα θαψουμε και τους ζωντανους" ....... αυτο παει στα μετρα μου.... Βρε να ειναι το eWorld "διπλα" και εγω να ψαχνω τι και πως!!!! Εχουμε "φαει" σκαλωμα με το "Ελλαδα ειναι μονο η Αθηνα" και δεν κοιταμε γυρω μας :(

Τελωσπαντων βασικα εγω να κατεβασω το 62-64 idle της καρτας με ενδιαφερει γιατι ειναι κουλο να αναφερω ποσο παει σε Full Load..... πιστευω το waterblock της AlphaCool θα το κανει αξιοπρεπη . Οσο για την συμβουλη σου "μακρια απο XSPC waterblock" θα την σεβαστω βαθυτατα γιατι εχεις την γνωση να μου το λες κατι που ΔΕΝ εχω αποκτησει μεχρι τωρα.

Σε ευχαριστω πολυ :D

"Τωρα που βρηκαμε Παπα θα θαψουμε και τους ζωντανους" ....... αυτο παει στα μετρα μου.... Βρε να ειναι το eWorld "διπλα" και εγω να ψαχνω τι και πως!!!! Εχουμε "φαει" σκαλωμα με το "Ελλαδα ειναι μονο η Αθηνα" και δεν κοιταμε γυρω μας :(

Τελωσπαντων βασικα εγω να κατεβασω το 62-64 idle της καρτας με ενδιαφερει γιατι ειναι κουλο να αναφερω ποσο παει σε Full Load..... πιστευω το waterblock της AlphaCool θα το κανει αξιοπρεπη . Οσο για την συμβουλη σου "μακρια απο XSPC waterblock" θα την σεβαστω βαθυτατα γιατι εχεις την γνωση να μου το λες κατι που ΔΕΝ εχω αποκτησει μεχρι τωρα.

Σε ευχαριστω πολυ :D

Ωπα... 62-64 idle? Με cosmos κουτι (κοινως ανεπαρκεστατη ροη αερα) ειχα idle ~45-50 κ full γυρω στα 75.

Κατι δεν κανεις καλα με τους οδηγους της καρτας κ προφανως δεν χρησιμοποιεις MSI AB με custom fan rofile που κατ εμε ειναι must!

Επειδη ομως ο θορυβος ηταν αρκετος... ειπα να παω σε υδροψυξη και εκει αρχησε μια νεα ιστορια :)

Εν ολιγης, κατεληξα με προβληματικη καρτα 6990 κ ενα υπεροχο (οπτικα κ απο θεμα αποδοσης) αλλα υπερβολικα στραβο (κακη μεταφορα) waterblock .... το οποιο ακομα εχω καπου ξεχασμενο (το ατιμο ειναι κουκλι)!

Problems started after watercooling!

Τι μου θυμισες :weep:

Ναι με 30αρες στο δωματιο λογο μη υπαρξης κλιματιστικου.... βγαζω 58-62-64 .....χαχαχαχα ακομα τα νουμερα του joker δεν μου εχει βγαλει .... αλλα που θα παει!!!! :D

swiftech epsilon !!!! xmmmm ειναι οντως πανεμορφο.....

Το οτι ηταν στραβο που προφανως δεν το στραβωσες εσυ δεν υπηρχε τροπος να σε καλυψει καμια εγγυηση ??? Λεω εγω τωρα!!!

Ακυρο το παραπανω .... διαβασα και το υπολοιπο story :D

Και ετσι εσενα σου εμεινε "πεσκεσι" το στραβο block για να το εχεις φυλαχτο...χαχαχαχα

Ναι με 30αρες στο δωματιο λογο μη υπαρξης κλιματιστικου.... βγαζω 58-62-64 .....χαχαχαχα ακομα τα νουμερα του joker δεν μου εχει βγαλει .... αλλα που θα παει!!!! :D

swiftech epsilon !!!! xmmmm ειναι οντως πανεμορφο.....

Το οτι ηταν στραβο που προφανως δεν το στραβωσες εσυ δεν υπηρχε τροπος να σε καλυψει καμια εγγυηση ??? Λεω εγω τωρα!!!

Ακυρο το παραπανω .... διαβασα και το υπολοιπο story :D

Και ετσι εσενα σου εμεινε "πεσκεσι" το στραβο block για να το εχεις φυλαχτο...χαχαχαχα

Βαλε msi ab custom fan profie κ θα δεις δαφορά!

Βεβαια, βλεποντας τα screenshots απο το thread με το προβλημα που αντιμετωπισα, θα παρατηρησεις πως watercooled η 6990 εδινε 29c idle κ τα vrm ακομα λιγοτερο (εδω υστερουσαν τα ek blocks αν θυμαμαι καλα)

Η 6990 ηταν μια εξαιρετικη καρτα, δεν μασαγε σε τιποτα κ παρολο που αξιζει με τα χιλια να την υδροψυξεις, δοκιμασε κ το msi ab.

Επειδη η καρτα εχει καποιο μηκος, θελει προσοχη πως θα την ανοιξεις, πως θα σφηξεις τς βιδες κ φυσικα πως θα κανεις ελεγχο οτι πατανε σωστα ολα τα σημεια που πρεπει.

Το αποτελεσμα θα σε αποζημειωσει! (youtube πρεπει να εχει σχετικα video)

Εχω MSI AB αλλα τι να το κανεις !!!! Αγγιζω το πολυ 40% στο Fan για να μην μου περνει τα αυτια..... Πεφτω απο 62 στους 58 .... εεε και!!! "Τι Γιαννης , τι Γιαννακης" ....

Η καρτα κυριολεκτικα εχει να δωσει πολλα με λιιιιγο OC ..... αλλα με "ταπωνουν" οι θερμοκρασιες :(

Το εργαστηριο μου ειναι κοντα στον φωταγωγο και καιγομαι ..... μαλλον θα επρεπε να βαλω πρωτα AirCondition και υστερα υδροψυξη :crazy_pilot::crazy_pilot: ...χαχαχαχα

Τον χειμωνα .....!!!! Αστο δεν παιζομαι με τιποτα με αεροψυξη χτυπαω επιδοσεις με LN ....χαχαχαχα

Απο αυριο ξεκιναω να συγκεντρωνω την πραματια μου.... και τελευταιο αφηνω το GPU block που κατα 99,99% θα ειναι Alphacool NexXxoS ATXP 6990 .....

Οπως και να το κανεις θα "βουτηξω" κατω απο 40c .... με 2 ψυγεια ( ενα 3πλο και ενα μονο ).

Θέλω να δω που θα βάλεις το τριπλό :p

Εχω κανει ενα καρο σχεδια.....:p "Μαλλον" θα μπει το πως ....μολις τα παρω στα χερια μου..... Θα το παλεψω μεχρι εκει δυνατε στο κουτι και αν ΔΕΝ τοτε υποβαθμιζομαι σε ενα 2πλο και ενα μονο :(

2πλο και μονό και αν δεν κάνω λάθος πάνω παίρνει λεπτό ψυγείο δε θα σου κάνουν δουλειά. Μιλάμε για τον φούρνο 970 και το γκριλ 6990.

Κάνε τα σχέδιά σου αν και μου φαίνεται χλωμό για τριπλό.

Παίζει να πάρει και 2 μονά βέβαια ένα πίσω και ένα χοντρό κάτω. Αλλά δες το για αρχή για το τριπλό.

Τελικα το τριπλο θα το χωρεσουμε με λιγη πατεντα και υπομονη. Tank σωληνας δεν μπαινει με τιποτα, οποτε θα παμε για προσοψης για να μπει και η αντλια μαζι και απο εβδομαδα ξεκιναμε για τα υπολοιπα!!!! :crazy_pilot:

Απο εξωτερικό εννοείς;

Αντιπρόσωπος της Alphacool στο Ελλάντα είναι το eworld. Οπότε

Alphacool - CPU Khlung und Wasserkhlung sowie PC-Cooling und Silent-PC Artikel von Alphacool - Alphacool VPP655 - Single Edition 13122

67,95

Alphacool VPP655 Single Edition Watercooling Pump

67,90

και πας και την γραπώνεις χωρίς μεταφορικά. Ρε σεις είστε Πάτρα και ψάχνετε απο εξωτερικό; Πάτε καλά; :hehe:

Πεστααααααααα να νιώσουν. Και για όσους δεν ένιωσαν ακόμα ΝΑΙ ΤΟ EWORLD ΕΊΝΑΙ ΠΑΤΡΑ, ΕΛΛΑΔΑ και τα σχετικά.:jump1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.