Jump to content

Πρόβλημα με καρτα γραφικών

kostas17peristeri

Recommended Posts

αν διαβαζες τους κανονες οπως σου ειπαν πιο πανω θα εβλεπες οτι χρειαζεσαι 300 καταχωρησεις για να βαλεις αγγελια στις πωλησεις και εχεις 90 , εκτος αν βαλεις ζητηση για τροφοδοτικο που χρειαζεσαι και βαλε και μια λιστα με τα πραγματα που εχεις , παραδειγμα αν καποιος εχει τροφοδοτικο για πουλημα και εσυ εχεις κατι που χρειαζεται να κανετε ανταλλαγη

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply
ενας γνωστος εβαλε 6πινο απο τροφοδοτικο σε 8πινο στην καρτα και την εκαψε

Αυτό που λες δεν ισχυει! Απλά δεν μπορείς να κάνεις Overclock! Έχω τώρα μια 2900gt με 2 6pina πανω απο 2 χρόνια!:mamba:

Αυτό που λες δεν ισχυει! Απλά δεν μπορείς να κάνεις Overclock! Έχω τώρα μια 2900gt με 2 6pina πανω απο 2 χρόνια!:mamba:

Αρκετά ριψοκίνδυνο. Ο 6pin connector είναι για να δίνει 75W ενώ ο 8pin είναι σχεδιασμένος για εως 150W. Ο 6pin connector όμως μπορεί να αποδόσει περισσότερο από 75W λόγω των καλωδίων που έχει. Αν έχεις συνδέσει 6pin τροφοδοσία πάνω σε 8pin της κάρτας γραφικών σου απλά παίζεις με την τύχη σου. Αν το TDP της κάρτας γραφικών είναι αρκετά μεγάλο και χρειαστεί να τραβήξει ρεύμα πέρα των άλλων μπορεί να έχεις πρόβλημα με τα καλώδια του 6pin τροφοδοτικού που δεν θα αντέξουν το ρεύμα με ότι επιπτώσεις αυτό συνεπάγεται.

σε κεινον η καρτα ειχε ενα 8πιν και της εβαλε 6πιν

Αρκετά ριψοκίνδυνο. Ο 6pin connector είναι για να δίνει 75W ενώ ο 8pin είναι σχεδιασμένος για εως 150W. Ο 6pin connector όμως μπορεί να αποδόσει περισσότερο από 75W λόγω των καλωδίων που έχει. Αν έχεις συνδέσει 6pin τροφοδοσία πάνω σε 8pin της κάρτας γραφικών σου απλά παίζεις με την τύχη σου. Αν το TDP της κάρτας γραφικών είναι αρκετά μεγάλο και χρειαστεί να τραβήξει ρεύμα πέρα των άλλων μπορεί να έχεις πρόβλημα με τα καλώδια του 6pin τροφοδοτικού που δεν θα αντέξουν το ρεύμα με ότι επιπτώσεις αυτό συνεπάγεται.

Connection to 550 Watt (750 for CrossFire™) or greater power supply with two 2x3-pin PCIe® power connectors is required.

For enhanced performance with ATI Overdrive™, a power supply with one 2x3-pin and one 2x4-pin PCIe® power connector is required

Τα έχω άλρος δωκημάσει!!!! Αλλά πάντα με καλό ρεύμα......:whistling:haha:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.