kostas17peristeri Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2012 Καλησπέρα Έχω αυτή τη καρτα ati radeon hd2900xt 512 mb την έβαλα σήμερα πρώτη φορά μου την χάρισε ένας φίλος.Λοιπόν την βάζω στο pc μου και έχει για ρεύμα ένα 8πινο και ένα 6πινο που είναι συνδεδεμένα.ο ανεμιστηρας ξεκινάει αλλα δεν δείχνει κάτι η οθόνη ξέρει κανείς τι φταίει ; Θέλω να την φτιάξω γιατι τα οικονομικά δεν είναι καλα για άλλη καρταΚαι τέλος μια παρένθεση ξέρει κανείς γιατι δε με αφήνει να ανεβασω το site αγγελία πώλησης ενω έχω ανεβάσει αγγελία ζήτησης ; Αν αυτο είναι εκτός θέματος παρακαλώ τους moderators να μου πουν να το σβήσω ή τουλάχιστον να με βοηθήσουν Ευχαριστω
Μοκου Αύγουστος 14, 2012 #2 Αύγουστος 14, 2012 Για σου φίλε μ! Τι τροφοδοτικό έχεις??? Αν θυμάμαι καλά πρέπει να θέλει 550w! Εσύ τι έχεις?
kostas17peristeri Αύγουστος 14, 2012 Author #3 Αύγουστος 14, 2012 Γεια σου :-)Έχω ένα 450 watt αλλα ξέρω απο φίλο που είχε την ίδια καρτα με το ίδιο σύστημα δουλευε κόμπλε αλλα αν ήθελε τροφοδοτικο απ ότι μου είπαν θα άναβε απλα θα έκανε επανεκκινησεις ή θα ανέβαζε θερμοκρασία
Μοκου Αύγουστος 14, 2012 #4 Αύγουστος 14, 2012 ATI RadeonΈχει να κάνει και με την ποίοτητα του τροφοδοτικού σου! ένα απλό 450 σίγουρα δεν την σηκώνει! την ίδια είχα!!! :flag:
Predator_Crack Αύγουστος 14, 2012 #5 Αύγουστος 14, 2012 Καλησπέρα Έχω αυτή τη καρτα ati radeon hd2900xt 512 mb την έβαλα σήμερα πρώτη φορά μου την χάρισε ένας φίλος.Λοιπόν την βάζω στο pc μου και έχει για ρεύμα ένα 8πινο και ένα 6πινο που είναι συνδεδεμένα.ο ανεμιστηρας ξεκινάει αλλα δεν δείχνει κάτι η οθόνη ξέρει κανείς τι φταίει ; Θέλω να την φτιάξω γιατι τα οικονομικά δεν είναι καλα για άλλη καρταΚαι τέλος μια παρένθεση ξέρει κανείς γιατι δε με αφήνει να ανεβασω το site αγγελία πώλησης ενω έχω ανεβάσει αγγελία ζήτησης ; Αν αυτο είναι εκτός θέματος παρακαλώ τους moderators να μου πουν να το σβήσω ή τουλάχιστον να με βοηθήσουν ΕυχαριστωΚαταρχήν η καρτούλα σου θέλει ένα τροφοδοτικό που θα δίνει στην δωδεκάρα του 30-35α max. Με ένα φυσιολογικό (όχι ότι νά ναι δηλαδή) 500 είσαι όκ ή ότι είπε κ ο Mokou. Η ερώτησή μου είναι άν την δοκίμασες σε άλλο μηχάνημα μέχρι τώρα πέρα από το Pc σου.Δεύτερον και σχετικά με την ερώτησή σου για τις αγγελίες. Διάβασε πλήρως τους κανόνες εδώ. Ο λόγος μάλλον είναι ο παρακάτω και έχει να κάνει με την ημερομηνία εγγραφής σου:Οι αγγελίες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο στα εγγεγραμένα μέλη του TheLab.gr τα οποία πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις: α) 6 μήνες παραμονής στο forum και 300 καταχωρήσειςβ) 12 μήνες παραμονής στο forum και 150 καταχωρήσειςγ) 2 χρόνια παραμονής στο forum και τουλάχιστον 50 καταχωρήσειςδ) 3+ χρόνια παραμονής και 20 καταχωρήσεις Οι αγγελίες δεν προσφέρονται σε εταιρείες που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Οι εταιρείες μπορούν να απευθυνθούν στο τμήμα marketing του TheLab.gr για την διαφήμιση τους.
Μοκου Αύγουστος 14, 2012 #6 Αύγουστος 14, 2012 Του έχω δώσει την σελίδα που λέει τις απετήσεις! 550 watt το to minimum!
kostas17peristeri Αύγουστος 14, 2012 Author #7 Αύγουστος 14, 2012 Είναι το 450 watt του turbo x και δεν το έχω δοκιμάσει σε άλλο σύστημα γιατι δεν έχω άλλο σύστημα . Που μπορω να την δοκιμάσω ;
kostas17peristeri Αύγουστος 14, 2012 Author #8 Αύγουστος 14, 2012 Και για τις αγγελίες έχω είχα βάλει μια απλα πως μπορω να την βγάλω αυτή και να βάλω μια στις πωλήσεις
Μοκου Αύγουστος 15, 2012 #9 Αύγουστος 15, 2012 Είναι το 450 watt του turbo x και δεν το έχω δοκιμάσει σε άλλο σύστημα γιατι δεν έχω άλλο σύστημα . Που μπορω να την δοκιμάσω ;Τότε με αυτό το τροφοδοτικό δεν θα ξυπνίσει ποτέ η κάρτα!Θέλει πολύ μάσα για να δουλέψει!!!!!!!
vagsk Αύγουστος 15, 2012 #10 Αύγουστος 15, 2012 Τα τροφοδοτικά Turbo-X είναι για κλάματα ενώ το PFC που έχουν είναι για γέλια. Βάλε ένα σοβαρό τροφοδοτικό πάνω και δεν θα έχεις προβλήματα.
kostas17peristeri Αύγουστος 15, 2012 Author #11 Αύγουστος 15, 2012 Αν μπορείς πρότεινε μου ένα τροφοδοτικο γιατι απο θέμα επιλογής δυστυχώς δεν έχω τα λεφτα να παίζω με πολλα και γι αυτο πήρα αυτο που ήταν η καλύτερη λύση στα λεφτα του. Κ επίσης πες μου ένα τροπο να δοκιμάσω την ΚΑΡΤΑ μην πάω και πάρω τσάμπα τροφοδοτικο αν δεν δουλεύει η ΚΑΡΤΑ γιατι δε θα το χρειάζομαι τοτε
Alexgk Αύγουστος 15, 2012 #12 Αύγουστος 15, 2012 Καλησπέρα Έχω αυτή τη καρτα ati radeon hd2900xt 512 mb την έβαλα σήμερα πρώτη φορά μου την χάρισε ένας φίλος.Λοιπόν την βάζω στο pc μου και έχει για ρεύμα ένα 8πινο και ένα 6πινο που είναι συνδεδεμένα.ο ανεμιστηρας ξεκινάει αλλα δεν δείχνει κάτι η οθόνη ξέρει κανείς τι φταίει ; Θέλω να την φτιάξω γιατι τα οικονομικά δεν είναι καλα για άλλη καρταΚαι τέλος μια παρένθεση ξέρει κανείς γιατι δε με αφήνει να ανεβασω το site αγγελία πώλησης ενω έχω ανεβάσει αγγελία ζήτησης ; Αν αυτο είναι εκτός θέματος παρακαλώ τους moderators να μου πουν να το σβήσω ή τουλάχιστον να με βοηθήσουν ΕυχαριστωΡώτα τον φίλο σου αν δούλευε στο δικό του pc
kostas17peristeri Αύγουστος 15, 2012 Author #13 Αύγουστος 15, 2012 Δεν θυμάται αν δουλευε γιατι έχει πολυ καιρό και δεν έχει το σύστημα πια να το δοκιμάσει
Μοκου Αύγουστος 15, 2012 #14 Αύγουστος 15, 2012 Δεν θυμάται αν δουλευε γιατι έχει πολυ καιρό και δεν έχει το σύστημα πια να το δοκιμάσει Αν είναι εύκολα να την πάρει πισω να την ξαναδοκιμάσει στο pc του! COOLERMASTER GX SERIES 650W PSU RS650-ACAAE3 - - E-SHOP.GR ενα σχετικα καλό!!!
kostas17peristeri Αύγουστος 15, 2012 Author #15 Αύγουστος 15, 2012 Όπως γράφω και πιο πάνω δεν έχει σύστημα και δε μπορω να το δοκιμάσω
kostas17peristeri Αύγουστος 15, 2012 Author #16 Αύγουστος 15, 2012 Κατάλαβα δε το βλέπω να την βάλω γιατι για να δώσω 87 ευρω για τροφοδοτικο ούτε μια στο εκατομμύριο εδω ψάχνω για Ανταλλαγή να δώσω και θα πάρω τόσο ακριβό ; Όχι φίλε μου σε ευχαριστω απλα είναι ακριβο για τα λεφτά μου αν είναι και δουλεύει την πουλάς και παίρνω μια άλλη
kostas17peristeri Αύγουστος 15, 2012 Author #17 Αύγουστος 15, 2012 Να ρωτήσω κάτι που έχουμε αποκλείσει ; Αν είναι καμένη ξέρει κανένας αν βρω κανέναν με εγγύηση και πάω τη δική μου ΚΑΡΤΑ για εγγύηση μήπως μου τη φτιάξουν ή μου δώσουν καινούργια ;
TopCLR Αύγουστος 15, 2012 #18 Αύγουστος 15, 2012 [MENTION=7941]Μοκου[/MENTION]Στο e-shop ίσως δεν έχουν την ίδα άποψη με σένα!Εγγύηση: 1 χρόνος. DOA 7 ημερών[MENTION=24699]kostas17peristeri[/MENTION]Αν θέλεις να πάρεις καλό τροφοδοτικό (και με περισσότερα Watt) με τα ίδα λεφτά του Turbo-X 450W, ξέχασέ το.Καλά, φθηνά τροφοδοτικά (Ενεργό PFC,3 και άνω έτη εγγύησης) με αρκετά Watt (550+):Thermaltake Berlin 630W | Skroutz.grXFX PRO550W Core Edition | Skroutz.grCorsair Builder Series CX600 V2 | Skroutz.grCoolerMaster GX 550W | Skroutz.grΠρόσεξε μόνο το κατάστημα που θα επιλέξεις τι εγγύηση δίνει για το συγκεκριμένο που θέλεις. Παράδειγμα το XFX PRO550W που σου παραθέτω, στο πρώτο από τα 3 καταστήματα (computer beast) έχει 24 μήνες (2 έτη) εγγύηση ενώ στα άλλα 2 (OK computer, Visionstudio) έχει 5 έτη εγγύηση!
vagsk Αύγουστος 15, 2012 #19 Αύγουστος 15, 2012 Το τροφοδοτικό είναι το πιο παρεξηγημένο κομμάτι σε ένα PC. Με το turbo-X που έχεις καμιά σοβαρή κάρτα γραφικών για παιχνίδια δεν πρόκειται να δουλέψει. Είναι ανεπαρκές τόσο σε ισχύς όσο και σε ποιότητα και σε efficiency. Και αν το ζορίσεις και πολύ για το συγκεκριμένο δεν το αποκλείω να το δεις να παίρνει και φωτιά. Τόσο αξιόπιστο το θεωρώ.Το φθηνό είναι ακριβό και το ακριβό είναι και φθηνό λέει ο λαός.
kostas17peristeri Αύγουστος 15, 2012 Author #20 Αύγουστος 15, 2012 Ευχαριστω για τις τιμές Και όσο για το τροφοδοτικο ναι συμφωνώ και ξέρω ότι είναι το πιο βασικό για ένα σύστημα απλα αυτη τη στιγμή δεν έχω δυνατότητα αγοράς καινούργιου και κοιτάω με αυτο να τα καταφέρω χωρίς αλλα έξοδα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.