Jump to content

Πρόβλημα με καρτα γραφικών

kostas17peristeri

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα

Έχω αυτή τη καρτα ati radeon hd2900xt 512 mb την έβαλα σήμερα πρώτη φορά μου την χάρισε ένας φίλος.

Λοιπόν την βάζω στο pc μου και έχει για ρεύμα ένα 8πινο και ένα 6πινο που είναι συνδεδεμένα.ο ανεμιστηρας ξεκινάει αλλα δεν δείχνει κάτι η οθόνη ξέρει κανείς τι φταίει ; Θέλω να την φτιάξω γιατι τα οικονομικά δεν είναι καλα για άλλη καρτα

Και τέλος μια παρένθεση ξέρει κανείς γιατι δε με αφήνει να ανεβασω το site αγγελία πώλησης ενω έχω ανεβάσει αγγελία ζήτησης ; Αν αυτο είναι εκτός θέματος παρακαλώ τους moderators να μου πουν να το σβήσω ή τουλάχιστον να με βοηθήσουν

Ευχαριστω

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Για σου φίλε μ! Τι τροφοδοτικό έχεις??? Αν θυμάμαι καλά πρέπει να θέλει 550w! Εσύ τι έχεις?:)

Γεια σου :-)

Έχω ένα 450 watt αλλα ξέρω απο φίλο που είχε την ίδια καρτα με το ίδιο σύστημα δουλευε κόμπλε αλλα αν ήθελε τροφοδοτικο απ ότι μου είπαν θα άναβε απλα θα έκανε επανεκκινησεις ή θα ανέβαζε θερμοκρασία

ATI Radeon

Έχει να κάνει και με την ποίοτητα του τροφοδοτικού σου! ένα απλό 450 σίγουρα δεν την σηκώνει! την ίδια είχα!!! :flag:

Καλησπέρα

Έχω αυτή τη καρτα ati radeon hd2900xt 512 mb την έβαλα σήμερα πρώτη φορά μου την χάρισε ένας φίλος.

Λοιπόν την βάζω στο pc μου και έχει για ρεύμα ένα 8πινο και ένα 6πινο που είναι συνδεδεμένα.ο ανεμιστηρας ξεκινάει αλλα δεν δείχνει κάτι η οθόνη ξέρει κανείς τι φταίει ; Θέλω να την φτιάξω γιατι τα οικονομικά δεν είναι καλα για άλλη καρτα

Και τέλος μια παρένθεση ξέρει κανείς γιατι δε με αφήνει να ανεβασω το site αγγελία πώλησης ενω έχω ανεβάσει αγγελία ζήτησης ; Αν αυτο είναι εκτός θέματος παρακαλώ τους moderators να μου πουν να το σβήσω ή τουλάχιστον να με βοηθήσουν

Ευχαριστω

Καταρχήν η καρτούλα σου θέλει ένα τροφοδοτικό που θα δίνει στην δωδεκάρα του 30-35α max. Με ένα φυσιολογικό (όχι ότι νά ναι δηλαδή) 500 είσαι όκ ή ότι είπε κ ο Mokou. Η ερώτησή μου είναι άν την δοκίμασες σε άλλο μηχάνημα μέχρι τώρα πέρα από το Pc σου.

Δεύτερον και σχετικά με την ερώτησή σου για τις αγγελίες. Διάβασε πλήρως τους κανόνες εδώ. Ο λόγος μάλλον είναι ο παρακάτω και έχει να κάνει με την ημερομηνία εγγραφής σου:

Οι αγγελίες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο στα εγγεγραμένα μέλη του TheLab.gr τα οποία πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

α) 6 μήνες παραμονής στο forum και 300 καταχωρήσεις

β) 12 μήνες παραμονής στο forum και 150 καταχωρήσεις

γ) 2 χρόνια παραμονής στο forum και τουλάχιστον 50 καταχωρήσεις

δ) 3+ χρόνια παραμονής και 20 καταχωρήσεις

Οι αγγελίες δεν προσφέρονται σε εταιρείες που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Οι εταιρείες μπορούν να απευθυνθούν στο τμήμα marketing του TheLab.gr για την διαφήμιση τους.

Είναι το 450 watt του turbo x και δεν το έχω δοκιμάσει σε άλλο σύστημα γιατι δεν έχω άλλο σύστημα . Που μπορω να την δοκιμάσω ;

Τότε με αυτό το τροφοδοτικό δεν θα ξυπνίσει ποτέ η κάρτα!Θέλει πολύ μάσα για να δουλέψει!!!!!!!

Τα τροφοδοτικά Turbo-X είναι για κλάματα ενώ το PFC που έχουν είναι για γέλια. Βάλε ένα σοβαρό τροφοδοτικό πάνω και δεν θα έχεις προβλήματα.

Αν μπορείς πρότεινε μου ένα τροφοδοτικο γιατι απο θέμα επιλογής δυστυχώς δεν έχω τα λεφτα να παίζω με πολλα και γι αυτο πήρα αυτο που ήταν η καλύτερη λύση στα λεφτα του.

Κ επίσης πες μου ένα τροπο να δοκιμάσω την ΚΑΡΤΑ μην πάω και πάρω τσάμπα τροφοδοτικο αν δεν δουλεύει η ΚΑΡΤΑ γιατι δε θα το χρειάζομαι τοτε

Καλησπέρα

Ευχαριστω

Ρώτα τον φίλο σου αν δούλευε στο δικό του pc

Δεν θυμάται αν δουλευε γιατι έχει πολυ καιρό και δεν έχει το σύστημα πια να το δοκιμάσει

Αν είναι εύκολα να την πάρει πισω να την ξαναδοκιμάσει στο pc του! :rubik:

COOLERMASTER GX SERIES 650W PSU RS650-ACAAE3 - - E-SHOP.GR ενα σχετικα καλό!!!

Κατάλαβα δε το βλέπω να την βάλω γιατι για να δώσω 87 ευρω για τροφοδοτικο ούτε μια στο εκατομμύριο εδω ψάχνω για Ανταλλαγή να δώσω και θα πάρω τόσο ακριβό ; Όχι φίλε μου σε ευχαριστω απλα είναι ακριβο για τα λεφτά μου αν είναι και δουλεύει την πουλάς και παίρνω μια άλλη

Να ρωτήσω κάτι που έχουμε αποκλείσει ; Αν είναι καμένη ξέρει κανένας αν βρω κανέναν με εγγύηση και πάω τη δική μου ΚΑΡΤΑ για εγγύηση μήπως μου τη φτιάξουν ή μου δώσουν καινούργια ;

[MENTION=7941]Μοκου[/MENTION]

Στο e-shop ίσως δεν έχουν την ίδα άποψη με σένα!

Εγγύηση: 1 χρόνος. DOA 7 ημερών

[MENTION=24699]kostas17peristeri[/MENTION]

Αν θέλεις να πάρεις καλό τροφοδοτικό (και με περισσότερα Watt) με τα ίδα λεφτά του Turbo-X 450W, ξέχασέ το.

Καλά, φθηνά τροφοδοτικά (Ενεργό PFC,3 και άνω έτη εγγύησης) με αρκετά Watt (550+):

Thermaltake Berlin 630W | Skroutz.gr

XFX PRO550W Core Edition | Skroutz.gr

Corsair Builder Series CX600 V2 | Skroutz.gr

CoolerMaster GX 550W | Skroutz.gr

Πρόσεξε μόνο το κατάστημα που θα επιλέξεις τι εγγύηση δίνει για το συγκεκριμένο που θέλεις. Παράδειγμα το XFX PRO550W που σου παραθέτω, στο πρώτο από τα 3 καταστήματα (computer beast) έχει 24 μήνες (2 έτη) εγγύηση ενώ στα άλλα 2 (OK computer, Visionstudio) έχει 5 έτη εγγύηση!

Το τροφοδοτικό είναι το πιο παρεξηγημένο κομμάτι σε ένα PC. Με το turbo-X που έχεις καμιά σοβαρή κάρτα γραφικών για παιχνίδια δεν πρόκειται να δουλέψει. Είναι ανεπαρκές τόσο σε ισχύς όσο και σε ποιότητα και σε efficiency. Και αν το ζορίσεις και πολύ για το συγκεκριμένο δεν το αποκλείω να το δεις να παίρνει και φωτιά. Τόσο αξιόπιστο το θεωρώ.

Το φθηνό είναι ακριβό και το ακριβό είναι και φθηνό λέει ο λαός.

Ευχαριστω για τις τιμές :)

Και όσο για το τροφοδοτικο ναι συμφωνώ και ξέρω ότι είναι το πιο βασικό για ένα σύστημα απλα αυτη τη στιγμή δεν έχω δυνατότητα αγοράς καινούργιου και κοιτάω με αυτο να τα καταφέρω χωρίς αλλα έξοδα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.