Jump to content

Πρόβλημα με το Wind router ZXV10 H108L

geooz

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, σήμερα που άνοιξα το pc μου μετά από 2 βδομάδες λόγο διακοπών δεν συνδεόταν με το ίντερνετ του ρούτερ της wind. Με αντίθεση το λάπτοπ και το κινητό μου που μπαίνουν κανονικά. Με λίγα λόγια το ασύρματο δουλεύει κανονικά αλλά το Pc μου που συνδέεται μέσω καλωδίου με το router δεν συνδέεται με το ίντερνετ.

Τι μπορεί να έγινε?

Ευχαριστώ!

Θα μπορούσες να μου πεις αν ξέρεις πως κάνω την Επανεγκατάσταση?

Ανάλογα και με το λειτουργικό που έχεις αυτή την στιγμή, θα κάνεις το εξής.

- 1os τρόπος

Δεξί κλίκ στον υπολογιστή μου - ιδιότητες - διαχείριση συσκευών.

- 2ος τρόπος

Μέσω πίνακα ελέγχου, στην επιλογή σύστημα και ακολούθως στην καρτέλα διαχείριση συσκευών

- 3ος τρόπος ( αυτόν προτίμησε)

Έναρξη - Εκτέλεση - πληκτρολογείς αυτό > devmgmt.msc < (χωρίς <> και πατάς enter).

====

Αφού βρεθείς στην διαχείριση συσκευών, βρίσκεις την επιλογή για Προσαρμογείς Δικτύου (network adapters) και πατάς το +. Εκεί θα δείς όλες τις lan cards σου. Λογικά 1 και μοναδική, δηλαδή αυτή που έχεις τώρα. Αποσυνδέεις το καλώδιο δικτύου και μετά κάνεις δεξί κλίκ στην lan card σου και πάς ιδιότητες. Στην καρτέλα Driver (οδηγός) επιλέγεις απεγκατάσταση (uninstall) και αγνοείς προς το παρόν το μήνυμα που σε ρωτά άν θές να απεγκαταστήσεις και τον οδηγό της κάρτας. Μετά το OK, θα βρεθείς πάλι στο παράθυρο της διαχείρησης συσκευών. Πάς στο μενού πάνω και πατάς ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ. Η κάρτα δικτύου σου θα ανιχνευθεί και ο driver θα περαστεί πάλι αυτόματα.

* Άν δέν αγνοήσεις το μήνυμα που αναφέρθηκα (άν είσαι στα windows 7) τότε ξηλώνεται ο driver από τα windows και θα χρειαστείς το cdάκι της κάρτας δικτύου σου που περιέχει το driver ή πολύ απλά κατέβασμα αυτού μέσω internet. Άν χρειαστεί αυτό και δέν γνωρίζεις τί και πώς τότε καλό θα ήταν να μας πείς μοντέλο κάρτας δικτύου σου. Είτε κοιτάζωντας στο κουτάκι της (άν υπάρχει) ή στην ίδια την συσκευή άν και νομίζω πλέον τα windows 7 και τα xp με τις ενημερώσεις, εγκαθιστούν μόνα τους τις περισσότερες λόγω chipset.

Σορρυ για το μεγάλο μύνημα.

θα τα κάνω αύριο αυτά που λες διότι δεν έχω χρόνο, Ευχαριστώ!

Αν έχω καταλάβει σωστά το μόντεμ δίνει κανονικά ίντερνετ αλλά ούτε το σταθερό ούτε το λάπτοπ μπαίνουν με το καλώδιο ενώ το λάπτοπ συνδέεται ασύρματα.

Νομίζω ότι δεν στέλνει Ip.. Διότι δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα και η κάρτα δικτύου του σταθερού και του λάπτοπ

ναι τα είχα δοκιμάσει όλα παιδιά μέχρι πρίν 10 λεπτά που άνοιξα το Pc ξανά και μπήκε κανονικά λογικά ήταν πρόβλημα της εταιρίας.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ!

η tellas <<φερνει>> το νετ μεχρι το ρουτερ.Πως το μοιραζεις εσυ μετα δεν εχει να κανει με την συνδεση .Οποτε αν και εστω μια συσκευη μπαινει στο νετ σημαινει οτι το ρουτερ λειτουργει κανονικα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.