Jump to content

OPS I DID IT AGAIN!!!

panoc

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 12:58]

Πως ξεκόλλησες το τσιπάκι απο το pcb ρε συ?

loool

δεν ξεκολλησε, φοβηθηκε κι εφυγε :p

ΥΓ. να σας βλεπουμε πιο συχνα κυριε, και να ανοιγετε και το msn, οχι μονο με την κλειω :hi:

ειναι ευκολο, βγαζεις τον ανεμηστηρα, την ξαναβαζεισ στον υπολογιστη τον αναβεισ και οταν εχει ζεσταθει αρκετα (κοινως κολησει) την βγαζεισ γρηγορα εξω, την λυγθζεισ και με νεα μικρο κατσαβιδακι τον αφαιρεις :)

και δαιδαλε που να δεισ τισ 9700 gf4600 και κατι pentium4 και athlonXP που εχω μαζεπσει και κανει μπρελοκ....

και βεβαια ειε εγγυηση ρε παιδια, μονο που δεν πιανει οταν η καρτα ειναι φανερα modded, εξαλου οπως γνωριζουν οι παλιοι... δεν επιστρεφω τιποτα πισω... προτιμω να τα εχω αναμνηστικα

μα δεν με ενδιαφερει να φτιαχνο κατι που εχει χαλασει η δε δουλευει ετσι οπως θελω, απλα την καιω.

δεν ειναι θεμα να την αλλαξω γιατι απλα ηθελα να κρατισω την καρτα. αλωστε πιστεψτε με οσο και να την καθαριχα το modded ηταν ολοφανερα

maμα δε πειραξα τιποτα στο pcb απλα οι μνημεσ εχουν στο κεντρο AS3 με τι νομιζεισ οτι ηταν κολιμενες οι ψυχτρες?

με logo! οποτε αφαιρωντας τις ψυχτρες... κσεκολισα και τα τσιπακια... το ιδιο και στο πιρινα.. τι τηα μπορουσε να κρατισει επανω του τη βαρια ψυχτρα του volcano7+? η logo... ελα ομως που κσεκολισε το προστευτικο του πυρινα και δεν εφαρμοζε με τιποτα....

unstoppable παντα θωμας....

Εγώ είμαι παρθένος στο GPU overclocking αλλά πλέον ψήνομαι....

Να ρωτήσω κάτι.Αν δεν έχω πειράξει κάτι εμφανώς στην κάρτα η εγγύηση ισχύει?

Εμένα η κάρτα μου έρχεται με utility για Overclocking πράγμα που σημαίνει ότι το εγγρίνουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.