panoc Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2004 και ναι η συλλογη μου απο καμενες καρτες μεγαλωνει : ¨) i'm a happy burner!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Αύγουστος 9, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 9, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Lol, the killer is back Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 9, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Πως ξεκόλλησες το τσιπάκι απο το pcb ρε συ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Αύγουστος 9, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 ΑΜΑΝ!!! Τι εκανες εκει ρε αθεοφοβε???? Κριμα η καημενη η καρτουλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 9, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 12:58] Πως ξεκόλλησες το τσιπάκι απο το pcb ρε συ? loool δεν ξεκολλησε, φοβηθηκε κι εφυγε ΥΓ. να σας βλεπουμε πιο συχνα κυριε, και να ανοιγετε και το msn, οχι μονο με την κλειω :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 9, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 δεν ειχε εγγυηση η καημενη η καρτουλα? κριμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Αύγουστος 9, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 ειναι ευκολο, βγαζεις τον ανεμηστηρα, την ξαναβαζεισ στον υπολογιστη τον αναβεισ και οταν εχει ζεσταθει αρκετα (κοινως κολησει) την βγαζεισ γρηγορα εξω, την λυγθζεισ και με νεα μικρο κατσαβιδακι τον αφαιρεις και δαιδαλε που να δεισ τισ 9700 gf4600 και κατι pentium4 και athlonXP που εχω μαζεπσει και κανει μπρελοκ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedi46 Αύγουστος 9, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Ωχ!!!!!!!!!! :bye: :bye: :rip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Αύγουστος 9, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 και βεβαια ειε εγγυηση ρε παιδια, μονο που δεν πιανει οταν η καρτα ειναι φανερα modded, εξαλου οπως γνωριζουν οι παλιοι... δεν επιστρεφω τιποτα πισω... προτιμω να τα εχω αναμνηστικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 9, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 παλιε...αν την καθαριζες λιγο ? Επρεπε να το παλεψεις... τοσα λεφτα εχει...κριμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Αύγουστος 9, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 μεγαλε εισαι κορυφαιος. πολυ σε παω Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Αύγουστος 9, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 μα δεν με ενδιαφερει να φτιαχνο κατι που εχει χαλασει η δε δουλευει ετσι οπως θελω, απλα την καιω.δεν ειναι θεμα να την αλλαξω γιατι απλα ηθελα να κρατισω την καρτα. αλωστε πιστεψτε με οσο και να την καθαριχα το modded ηταν ολοφανερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 9, 2004 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Mods βλεπω, δεν τα εχει παρατησει πληρως ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Αύγουστος 9, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 maμα δε πειραξα τιποτα στο pcb απλα οι μνημεσ εχουν στο κεντρο AS3 με τι νομιζεισ οτι ηταν κολιμενες οι ψυχτρες?με logo! οποτε αφαιρωντας τις ψυχτρες... κσεκολισα και τα τσιπακια... το ιδιο και στο πιρινα.. τι τηα μπορουσε να κρατισει επανω του τη βαρια ψυχτρα του volcano7+? η logo... ελα ομως που κσεκολισε το προστευτικο του πυρινα και δεν εφαρμοζε με τιποτα.... unstoppable παντα θωμας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Αύγουστος 9, 2004 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Αν περισευει κανενα high-tech μπρελοκ στειλε και σε μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Αύγουστος 11, 2004 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos Αν περισευει κανενα high-tech μπρελοκ στειλε και σε μας! :) Έχω μερικά με Emotion Engine απο PS2 αν θες ΛΟΛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontifikas Αύγουστος 11, 2004 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 Εγώ είμαι παρθένος στο GPU overclocking αλλά πλέον ψήνομαι....Να ρωτήσω κάτι.Αν δεν έχω πειράξει κάτι εμφανώς στην κάρτα η εγγύηση ισχύει?Εμένα η κάρτα μου έρχεται με utility για Overclocking πράγμα που σημαίνει ότι το εγγρίνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 11, 2004 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 ναι αν δεν εχεις πειραξει κατι εμφανως φυσιολογικα στην αλλαζουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Αύγουστος 11, 2004 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 Αρχική απάντηση από Kostas7GTR :) Έχω μερικά με Emotion Engine απο PS2 αν θες ΛΟΛ LOL!!! Και αυτα κανουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.