gdp77 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2012 Πριν ζητήσω τη βοήθειά σας, να γράψω 1) ποια συσκευή έχω, 2) τι χρήση της κάνω και γιατί 3) θέλω να την αλλάξω.1) Έχω το samsung wave I, αναβαθμισμένο σε bada 2.0 (3,3" οθόνη)2) Το χρησιμοποιώ κατά 80% για ομιλία και sms, 15% internet από τη συσκευή 5% usb και wifi tethering.3) Θέλω να αλλάξω συσκευή γιατί :α) Όσο πιο πολύ χρησιμοποιώ το internet, τόσο νιώθω ότι χρειάζομαι οθόνη 4.5"β) Θέλω να το χρησιμοποιήσω στη δουλειά μου (βασικές δυνατότητες spreadsheet) --> καλύτερα να έχω μεγάλη οθόνη, ώστε να μη χρειαστεί να αγοράσω tablet και να σταματήσω να κουβαλάω laptop.γ) Δεν είμαι από αυτούς που ψάχνονται στα app stores και κατεβάζουν εφαρμογές και παιχνίδια. Μου είναι αδιάφορο. Όμως, αυτές τις 5-6 εφαρμογές που ξεχωρίζουν και που κυκλοφορούν για android θα ήθελα να τις χρησιμοποιώ.4) Θα έλεγα ότι το galaxy nexus με καλύπτει απόλυτα, αλλά έχει 2 αδυναμίες που είναι deal breakers για μένα : δεν έχει ράδιο και δεν έχει sd card.5) Ερώτημα : Υπάρχει συσκευή με προδιαγραφές ίδιες ή ανώτερες του wave Ι, να έχει android, οθόνη τουλάχιστον 4.5", ράδιο, sd card, 1GB RAM με οροφη την τιμή του samsung galaxy nexus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 13, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2012 Μονο windows phone προτείνουμε εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Αύγουστος 13, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2012 Μονο windows phone προτείνουμε εδώ. Έχω μια ιδέα που δεν σκέφτηκες εσύ (και απορώ δλδ πως σου ξέφυγε!!) γιατί δεν κάνεις μια αίτηση στην SAMSUNG να σού φτιάξει μια συσκευή στα μέτρα σου και να βάλει κάποια διανομή LINUX είναι πολύ κρίμα να πέσεις τόσο χαμηλά και να πας σε ANDROID γιατί όπως είναι ευρέως γνωστό μετά τα LINUX το ΧΑΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 13, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2012 [MENTION=6133]honda22[/MENTION]Αν δε χρειαζόταν να πληρώσω m$ tax, κανένα πρόβλημα, θα του έβαζα android :-))[MENTION=14427]BloodMage[/MENTION]Δεν έχω πρόβλημα με το χιούμορ ακόμα και αν είναι κακοπροαίρετο. Δυστυχώς αν το έκανα εγώ, οι mods θα μου έριχναν αμέσως κόκκινες κάρτες. Προς ενημέρωσή σου το Android βασίζεται σε linux kernel και υπάρχει project "ubuntu for android", οπότε καλύπτομαι απόλυτα. Επίσης το σωστό είναι το linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Αύγουστος 13, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2012 ok Δάσκαλε!! και γω την τσίμπησα την κιτρινούλα μου μην ανησυχείς..... ελπίζω να μην τα χαλάσουμε στο χρώμα. ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.