JiMk Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2004 Ένας Admin απο noobwars.gr ας μου στείλει PM, νομίζω είναι ο icy20 και ο chosen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Αύγουστος 9, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Kαλα γιατι δεν στελνεις απλα ενα Pm στον icy και ανοιγεις ολοκληρο thread?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 9, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos Kαλα γιατι δεν στελνεις απλα ενα Pm στον icy και ανοιγεις ολοκληρο thread?? Εισαι καλα?Τι ειναι αυτα που λες - τα pms ειναι μονο για super duper αναγκη :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Αύγουστος 9, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Χιλια συγνωμη δεν το ηξερα!:cry: ΥΓ: Unstoppable you have thread!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 9, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 μετα ρε jim αναρωτιεσε γιατι σε δουλευουν.... αμαν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 9, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 δεν ήξερα αν είναι μόνο ο icy ή και κανένας άλλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 9, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Αύγουστος 9, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Αύγουστος 9, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Ρε συ μήτσο με αυτά που κάνεις μου θυμίζεις κάτι ταμπέλες που βάζαμε στο γυμνάσιο στο σπαστικό της τάξης με γενικό περιεχόμενο. "Είμαι *******, βαράτε με αλύπητα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Αύγουστος 9, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Ποσο μα ποσο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Αύγουστος 9, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn Ποσο μα ποσο.... όπως μας αποδεικνύει περήφανα ο τζιμάκος "the sky is the limit" Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Αύγουστος 9, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 14:04] :worship: σοβαρευτιτεε ρεεεεεεεεε σα δε ντρεπομαστεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 9, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 13:45] Απλό είναι ρε Πέτρο, έχω χάσει το Pass και δε θυμάμαι ποιο μαιλ είχα δώσει. Αλλά έτσι πάντα να μου τη λέτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Αύγουστος 9, 2004 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Μωρε κατανοητο αυτο που λες αλλα γιατι δεν εστελνες Pm δεν καταλαβαινω εγω τουλαχιστον! Γιατι τα εχουμε τα πμ δηλαδη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 9, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Ξέρω πως υπάρχει ένα team 2-3-4 άτομα, δε ξέρω ποιοι είναι ακριβώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 9, 2004 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 JimK σε ποσα φορουμς εισαι και ποσο καιρο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Αύγουστος 9, 2004 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Σε ολα απο λιγο ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Αύγουστος 10, 2004 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Χθες, στις 20:10] Σε ολα απο λιγο ..... :turn: :turn: :turn: κυλιεμαι κατω απο τα γελια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 10, 2004 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Ρε σεις, το φάγατε το παιδί, δεν κάνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Αύγουστος 11, 2004 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2004 ρε παιδια,και δη οι πιο "παλιοι" χρηστες εδω...ενταξει,το παλικαρι εκανε ενα ασχετο,χαζο η οτιδηποτε ποστ..so what.τι κομπλεξ και ειρωνια ειναι αυτη που βλεπω εδω απο τα παλια μελη?οκ πεστου οτι εκανε μλκια και οτι μπορει να κανει αλλιως τη δουλεια του,οχι ετσι με ειρωνια και "μαγκια".διωρθωστε με αν εχω αδικο,αλλα δε νομιζω οτι εχω..φιλικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.