Jump to content

Ποιά GTX 670

Th3Beh0ldeR

Recommended Posts

Καλησπέρα. Αποφάσισα να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών μου από την 570 που έχω και έχω καταλήξει στην gtx 670.

Από ότι βλέπω οι τιμές εδώ είναι λίγο τσιμπημένες οπότε λέω να την αγοράσω από εξωτερικό(amazon, ebay κτλ).

Το πρόβλημα είναι ότι με ενδιαφέρει πάρα πολύ το θέμα του θορύβου και δεν ξέρω ποια έκδοση της να πάρω μιας και στα reviews δεν βρήκα και πολύ άκρη, άλλα λένε ότι μία είναι καλή και άλλα ότι δεν είναι, ότι να ναι πραγματικά.

Το μάτι μου έχει πέσει εδώ και εδώ μέχρι στιγμής αλλά την τελευταία δεν μπορώ να την βρω στην Ευρώπη ακόμα.

Αυτή την στιγμή είμαι κάτοχος της gainward phantom 570 και δεν με έχει αφήσει ικανοποιημένο.... έπρεπε να φτιάξω custom profile για να φτάσει σε ανεκτά επίπεδα ο ήχος σε συνθήκες gaming(bf3, coh, batman κτλ)

αν θες 670 που να μην ακουγεται η λυση ειναι μια

Asus GTX670-DC2T-2GD5 DirectCU II Top | Skroutz.gr

την εχει ο αδερφος μου... σε full load απορεις αν καν δουλευει...

δες και εδω ενα review απο το techpowerup(η μονη καρτα που εχει παρει βαθμολογια perfect 10)

ASUS GeForce GTX 670 Direct CU II TOP 2 GB Review | techPowerUp

^ Ετσι είναι την έχω και εγώ. Δύσκολα βρίσκεις πιο αθόρυβη κάρτα. Από τις άλλες θα κύτταζα μόνο την Gigabyte, αλλά σίγουρα πιο θορυβώδης (και πιο χαμηλό factοry ο/c). Έχει κάνα 50άρι παρακάτω όμως.

το ογκωδης ειναι υποκειμενικο... σιγουρα παντως ειναι dual slot..

τι mobo και τι κουτι εχεις? δε νομιζω ομως να μη χωραει...

απο θερμοκρασιες αν διαβασες το review που σου εδωσα παει πολυ καλα

38 idle 74 full load... που για gpu ειναι πολυ καλες...

btw εκατσα και διαβασα τα σχολια στο review

και λενε οτι μερικες παρουσιαζουν προβλημα με RSOD(για τη ΤΟΡ μιλαμε παντα... η απλη ειναι οκ)

απο οτι διαβασα εβγαλε BIOS h ASUS και φταχνει... του αδερφου μου δεν εχει βγαλει το παραμικρο παντως... τσεκαρε το ομως και εσυ για καλο και κακο...

το ογκωδης ειναι υποκειμενικο... σιγουρα παντως ειναι dual slot..

τι mobo και τι κουτι εχεις? δε νομιζω ομως να μη χωραει...

Αυτήν έχωhttp://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-z68xp-ud4rev_10 μέσα στην corsair 650d. Η τωρινή μου κάρτα(gainward phantom 570) μου τρώει ήδη τις 2 μικρές Pci-e ε δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα για sli αργότερα. Πάντως οι θερμοκρασίες είναι πολύ καλές.

• 1 month later...

καλημέρα,

ξανά επαναφέρω το θέμα - πρόκειται να παραγγείλω 670 στην οποία θα μπει block από την πρώτη μέρα

αξίζει να δώσω παραπάνω χρήματα για κάποια overclocked έκδοση ή non-reference ή με pcb της 680 που στην ουσία θα έχω λιγότερο θόρυβο και temps ;

σκέφτομαι για την evga ftw η οποία έχει το pcb της 680 αλλά reference design

οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή

Εφόσον θα την βάλεις σε νερό και θα μπεις στον κόπο αξίζει νομίζω. Εξάλλου οι non-reference είναι φτιαγμένες με καλύτερα υλικά, π.χ η Asus.

Εγώ για παράδειγμα την 570 που την είχα σε νερό την είχα φτάσει σε ίδιο OC που την είχα φτάσει με αέρα λογικά επειδή έβρισκε τοίχο στο overclocking.

μετά από επικοινωνία με mindfactory μου είπαν ότι για χώρες εκτός Γερμανίας μόνο με bank transfer πληρώνουμε.

το paypal το έχει διακοσμητικό ;

Δώσε λίγο το λινκ της κάρτας που βρήκες.

μετά από επικοινωνία με mindfactory μου είπαν ότι για χώρες εκτός Γερμανίας μόνο με bank transfer πληρώνουμε.

το paypal το έχει διακοσμητικό ;

http://www.thelab.gr/1063258596-post69.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.