Jump to content

Hacintosh

solen7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα , επειδή τελευταία φορά που είχα βάλει hacintosh ήταν πριν 4 χρόνια έχει κανείς ιδέα ποια είναι η καλύτερη version αυτή την στιγμή ? Γιατί έσκασα πολλά λεφτά για pc πρόσφατα και το μετάνιωσα και δεν παίζουν λεφτά για apple.

Γιατι δε το πουλας να παρεις ενα mac mini?

Τωρα που ειναι νωρις να μη χασει και την αξια του...

iAtkos L2.

Έπαιζε κανονικά ακόμη και στο δικό μου pc που είναι και αρκετών ετών.

ευχαριστω ολους αλλα εδωσα 2 χιλιαρικα κοντα και θα το πουλησω για να παρω mini mac? σαν να καιω τα λεφτα μου θα ναι . τα χριστουγεννα το πηρα ... κριμα. εγω απλα θελω να γραφω στο xcode δν το θελω για αλλη χρηση

ευχαριστω ολους αλλα εδωσα 2 χιλιαρικα κοντα και θα το πουλησω για να παρω mini mac? σαν να καιω τα λεφτα μου θα ναι . τα χριστουγεννα το πηρα ... κριμα. εγω απλα θελω να γραφω στο xcode δν το θελω για αλλη χρηση

2 χιλιαρικα για PC? Καλα φτιαχνει και καφε? :rofl:

Πουλα το και παρε imac 27αρι τοτε…πιστολι….:banging:

και παλι τι να το κανω ? αν επαιρνα mac θα παιρνα mac pro . οτι εχω δει σε 27αρι mac εχει πανω 4870 καρτες γραφικων και εχω και μια συμπαθεια στο gaming -_-

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.