Jump to content

Tι μηχανακι εχετε?

knight_77

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

για τις καλυτερες αθηναικες εντουροδιαδρομες παμε παρυφες παρνηθας,βαρυμπομπη κλπ.....παμε το σκ να σπασουμε καψουμε κανα νετεποζιτο.

υγ΄οι φιλοι μου με φωναζουν ο εντουραδας....

Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 01:46]

Εγώ θα πρότεινα κανα XR650 το υδρόψυκτο. Δεν το έχω οδηγήσει αλλά πρέπει να είναι όλα τα λεφτά ;)

αμε, και να μετρας τις αποστασεις σε δοντια απο το πισω γραναζι

"120 χιλιομετρα εχω να κανω, ελπιζω να φτασουν τα δοντια, μετα για χαλκιδικι θα το φορτωσω στο φορτηγο του θειου μου"

2 χρονια πριν το ακουσα αυτο, το πραγμα εφευγε απο τα χερια σου και σουζαριζε για πλακα.

τελικα δεν προφτασε να φτασει θεσσαλονικη.

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

πραγματι...

Honda...

δε σπαει , δε χαλαει......

ειναι ακριβο το ατιμο αλλα....

πιστευω οτι τ'αξιζει...

Εδω θα διαφωνισω.Οχι οτι η HONDA δεν βγαζει καλες μηχανες αλλα ξερω απο κολλητους μου που πηραν HONDA και ειχαν προβληματα.Το κλασικο με τους τεντοτηρες στα CBR,ενας αλλος με καπνισμενο κυλινδρο σε VTR 1000F,και αλλος με ρεταρισμα και σβυσιμο κινητηρα εως τις 6000rpm σε ενα ολοκαινουργιο VFR 800.Kαλα,ασε που ο Σαρακακης ειναι ο ''κλεφτης''!

Αρχική απάντηση από naz [Σήμερα, στις 02:45]

κοπριτ αγορασες προσφατα πιστονι η κυλινδρο για cr? τσεκαρε μια διαφορα στις τιμες με yam....μπορει και ενα 40% κατω....δεν ξερω αν ειναι κερατιατικα για σαρακακη παντος η honda ειναι πολυ ακριβη σε οποιο μοντελο και αν κοιταξεις.απο innova μεχρι paneuropean...

πληρωνεις και χαρατσι ,οπως και να το κανεις.....βεβαια χτυπας κορυφη και εκει ειναι που αποζημιωνεσαι.αν και η yam ειναι μια ανασα τωρα ,ισως σε καποιες κατηγοριες να εχει ξεφυγει κιολας.

δυστυχως οχι προσφατα....μιας και τα διτροχα αποτελουν πλεον για εμενα παρελθον :bye:

αλλα και στο παρελθον απ'οσο θυμαμαι

η σχεση τιμης ανταλλακτικων Yamaha/ Honda/ Husqvarna/ ktm

ηταν πανω -κατω η ιδια... Δεν διαφωνησα για την υπερτιμολογηση που κανει αδικαιολογητα ο Σαρακακης ,προς Θεου,

απλα πιστευω οτι πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, στην πλειοψηφια των περιπτωσεων αυτα που θα σου ζητησει ενα Honda (ειδικα κατηγοριας on/off & enduro)

ειναι τα ελαχιστα δυνατα ανταλλακτικα...

τωρα για το αν χτυπας κορυφη ή οχι?

ειναι αλλο ερωτημα... και ειδικα στο χωρο των YZ/CR/RM/KX κτλ...

νομιζω οτι ειναι θεμα προσωπικο , στυλ οδηγησης και αναγκες αναβατη δηλαδη παρα απολυτα νουμερα και παρουσιασεις περιοδικων....

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 09:01]

αμε, και να μετρας τις αποστασεις σε δοντια απο το πισω γραναζι

"120 χιλιομετρα εχω να κανω, ελπιζω να φτασουν τα δοντια, μετα για χαλκιδικι θα το φορτωσω στο φορτηγο του θειου μου"

2 χρονια πριν το ακουσα αυτο, το πραγμα εφευγε απο τα χερια σου και σουζαριζε για πλακα.

τελικα δεν προφτασε να φτασει θεσσαλονικη.

Ρε συ .38-.45 το xr σίγουρα δεν κάνει για ταξίδια αλλά μέσα στην πόλη και στο βουνό είναι cool! Έτσι κι αλλιώς έχει τόσους κραδασμούς που σου ταράζει τις κλειδώσεις. Ανεβοκατεβαίνει όμως για πλάκα τα πεζοδρόμια και δεν κολλάει με τίποτα σε κίνηση

διαφωνησε κανεις :); οταν του τα ελεγα δεν με ακουγε, τελικα του φορεσε ενα πολυ μακρυ γραναζωμα και ασφαλτινα λαστιχα και βρηκε τη χαρα του.

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 15:30]

Να και μια photo απο το μωρο μου :D

Ωραίο μηχανάκι.:)

Στα πολύ παλιά τα χρόνια............................GPZ550 UNITRACΚ

Η πρώτη μου αγάπη.........:) Εκτοτε ακολούθησαν και αλλες πολλές ολες ΚΑWA εκτός απο μια FZR (δεν μου πολυάρεσε γιατι δεν βαρούσε πολύ):p και του DT 200R που εχω τωρα παρατημένο γιατι δεν παίρνει μπροστά :TD:

post-62-1416071176,8008_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από digitron

Εγω εχω ενα Tdm 900 μαυρο. :)

Aπο τα αγαπημενα μηχανακια.''Τα κανω ολα και συμφερω''.

Οταν μπορεσεις πετα του και δυο Akrapovic και θα ειναι

super

:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.