wrong method Αύγουστος 11, 2004 #61 Αύγουστος 11, 2004 Τα 2χρονα μου αδειάσαν τις τσέπες. Με τα 4χρονα ένιωθα σαν κουτσός στα φανάρια.:cry: Πήρα ένα ποδήλατο καί ησύχασα.
Κοπρίτης Αύγουστος 11, 2004 #62 Αύγουστος 11, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 00:02] χάσκυ? Ω,ναι.... χασκυ... αλλα τι χασκυ? (εκτος απο το ηλιθιο χαμογελο στη φατσα μου καθε φορα που τα χαζευω...)
wrong method Αύγουστος 11, 2004 #63 Αύγουστος 11, 2004 http://www.husqvarna.com/ καί πριονοκορδέλες διαθέτουμε
Κοπρίτης Αύγουστος 11, 2004 #64 Αύγουστος 11, 2004 Αρχική απάντηση από wrong method [Σήμερα, στις 00:18] καί πριονοκορδέλες διαθέτουμε την ιδια δουλεια κανουν ολα τους... οργωνουν, κοβουν δεντρα, καθαριζουν απο το χιονι.... ειναι λεπτεπιλεπτα εργαλεια και απαιτουν δυνατα χερια... τα οποια και θα μακρυνουν στη συνεχεια απο τη χρηση....
Κοπρίτης Αύγουστος 11, 2004 #65 Αύγουστος 11, 2004 αλλη μια Σουηδεζα καλλονη....απο το αλλο στρατοπεδο....
ΓιαγκΤ Αύγουστος 11, 2004 #66 Αύγουστος 11, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Χθες, στις 23:45] που το κυκλοφορουσες το Χασκυ ρε Γιαγκ ?για να ξερω δλδ...δεν κυκλοφορουν και πολλα απο δαυτα....μηπως εχω μυρισει και τον καπνο σου δλδ... οχι τιποτ'αλλο.... Στο όρος Αιγάλεω Κοπρίτη πάνω από την Νεάπολη και μέχρι την λίμνη του Κουμουνδούρου. Το πήγαινα και άσφαλτο αλλά χωρίς νούμερα και δίπλωμα καταλαβαίνεις πως.
wrong method Αύγουστος 11, 2004 #67 Αύγουστος 11, 2004 ΓιαγκΤ μέχρι εδώ μύρισε το Castrolέλαιο.... τι μου θύμισες τώρα.....
ΓιαγκΤ Αύγουστος 11, 2004 #68 Αύγουστος 11, 2004 Αρχική απάντηση από wrong method [Σήμερα, στις 01:02] ΓιαγκΤ μέχρι εδώ μύρισε το Castrolέλαιο.... τι μου θύμισες τώρα..... Τι ποδήλατο έχεις; Νομίζω ταιριάζει με το θέμα.
wrong method Αύγουστος 11, 2004 #69 Αύγουστος 11, 2004 ideal,δεν ρυπαίνει,δεν θέλει service,δεν πληρώνει parking,κάνεις τη γυμναστική σου,πας καί ανάποδα σε μονόδρομο. λυπάμαι γιά το chat-like post:o
naz Αύγουστος 11, 2004 #70 Αύγουστος 11, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Eρωτηση κρισεως....Εβαλες μοτερ ΥΖ δλδ? για ενα φεγγαρι εβαλα μοτερ απο yz125 ....μεχρι που εσκασε καρφωσε τα παντα και το εστειλα στην ευχη του θεου.μετα τρομαρα μου εβαλα wr200 ενα κωλοπειραγμενο 220 που μου φαγε 2 αλυσογραναζα.....και ενα χερι....τεσπα μετα απο την τελευταια στουκα οπου και τρυπισε καρτερ...γυρισα στο μαμα το οποιο ειναι reedato καρμπυρατερομενο και dep απο λαιμο....τι μαμα δλδ...τεσπα αθανατο το εργαλειο...εχει γυρισει χωρις υπερβολες ολη την ελλαδα,θεσσαλονικη πηγα σε 7 ωρες απο αθηνα και δεν εκανε τσικ....περιμενω να χτυπησω ενα klx650 που βρηκα σε ευκαιρεια αλλιως με βλεπω με κανα drz 400 ..πολυ καψουρα το τελευταιο
Georgesod Αύγουστος 11, 2004 #71 Αύγουστος 11, 2004 Αρχική απάντηση από naz [Σήμερα, στις 01:39] για ενα φεγγαρι εβαλα μοτερ απο yz125 ....μεχρι που εσκασε καρφωσε τα παντα και το εστειλα στην ευχη του θεου.μετα τρομαρα μου εβαλα wr200 ενα κωλοπειραγμενο 220 που μου φαγε 2 αλυσογραναζα.....και ενα χερι....τεσπα μετα απο την τελευταια στουκα οπου και τρυπισε καρτερ...γυρισα στο μαμα το οποιο ειναι reedato καρμπυρατερομενο και dep απο λαιμο....τι μαμα δλδ...τεσπα αθανατο το εργαλειο...εχει γυρισει χωρις υπερβολες ολη την ελλαδα,θεσσαλονικη πηγα σε 7 ωρες απο αθηνα και δεν εκανε τσικ.... περιμενω να χτυπησω ενα klx650 που βρηκα σε ευκαιρεια αλλιως με βλεπω με κανα drz 400 ..πολυ καψουρα το τελευταιο Εγώ θα πρότεινα κανα XR650 το υδρόψυκτο. Δεν το έχω οδηγήσει αλλά πρέπει να είναι όλα τα λεφτά
Κοπρίτης Αύγουστος 11, 2004 #72 Αύγουστος 11, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 01:46] Εγώ θα πρότεινα κανα XR650 το υδρόψυκτο. Δεν το έχω οδηγήσει αλλά πρέπει να είναι όλα τα λεφτά πραγματι... Honda... δε σπαει , δε χαλαει...... ειναι ακριβο το ατιμο αλλα.... πιστευω οτι τ'αξιζει...
naz Αύγουστος 11, 2004 #73 Αύγουστος 11, 2004 το εχω καβαλησει εγω και ειναι οντος τρακτερ και θεριο ροπης.αλλα ειμαι αntihondakias επειδη πεφτει πιασιμο στον σαρακακη(ανταλλακτικα γαρ) και γενικα δεν γουσταρω τα κοκκινα....το klx ειναι στο χωμα δυναμιτης αλλα γενικα λογω υψους δεν στριβει.....το drz παλι ειναι οτι πρεπει για λιγο χωμα ταξιδακια και αθηνα,σαν xt αλλα με μια 15αρα αλογα πανω.απο την αλλη δεν θελω να πω ακομα αντιο στην διχρονιλα(23 ειμαι).....αν με πιανεις.....πιστευω οτι το κορυφαιο εργαλει θα ηταν διχρονο 200 ψεκαστο...δεν το βγαλανε βεβαιαποτε επειδη τα διχρονα δεν χαλανε και δεν κοστιζουν....οποτε δεν τα παιρνουν απο ανταλλακτικα οι εταιριες...τα φαγανε νυχτα τα διχρονα γκαζια.παρε να χεις τωρα βαλβιδες εκεντροφορους ψυγεια λαδιου και @@ μεντολες....ολα για τα φραγκα γινονται....ισως σε πεισμα των καιρων την βγαλω με το dtki κανα 5αρι χρονια ακομα....θα δουμε
Κοπρίτης Αύγουστος 11, 2004 #74 Αύγουστος 11, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 00:54] Στο όρος Αιγάλεω Κοπρίτη πάνω από την Νεάπολη και μέχρι την λίμνη του Κουμουνδούρου. Το πήγαινα και άσφαλτο αλλά χωρίς νούμερα και δίπλωμα καταλαβαίνεις πως. σε καταλαβαινω......:devil: απολυτα... εγω τριγυρνουσα νοτια προαστια... Πανι και Γλυφαδα (πιστα...) παρεα με ενα φιλαρακι ,μεταξυ αλλων, με ενα Husky wr360.... κυριολεκτικα τρομακτικη εμπειρια.....ακομα και στην ασφαλτο (στο χωμα δεν το ανοιγα καν ...) το ξεκαβαλας και πατας τις παλαμες σου απο τη ροπη...... ποσο μαλλον το 500αρι δλδ...:worship: τελειως dragster....
Georgesod Αύγουστος 11, 2004 #75 Αύγουστος 11, 2004 Ο ψεκασμός φίλε δεν είναι ότι καλύτερο για μηχανές αν και όλες φτιάχνονται έτσι πλέον. Σου δίνει την αίσθηση στιγμιαίου δισταγμού όταν πας να το σκίσεις. Το είδα αυτό σε 1 TDM900
Κοπρίτης Αύγουστος 11, 2004 #76 Αύγουστος 11, 2004 Αρχική απάντηση από naz [Σήμερα, στις 02:22] οποτε δεν τα παιρνουν απο ανταλλακτικα οι εταιριες...τα φαγανε νυχτα τα διχρονα γκαζια.παρε να χεις τωρα βαλβιδες εκεντροφορους ψυγεια λαδιου και @@ μεντολες....ολα για τα φραγκα γινονται....ισως σε πεισμα των καιρων την βγαλω με το dtki κανα 5αρι χρονια ακομα....θα δουμε αυτο να το πεις για ευρωπαικα μηχανακια ναι...που πας για κυλινδροπιστονα και φευγεις με αλλαγη φυλου...αλλα για τα γιαπωνεζικα και ειδικα για την απλη αλλα τοσο αποτελεσματικη λογικη της Hondaχωρις εξεζητημενα συστηματα και φιοριτουρες... νομιζω οτι οτι κερατιατικο ειναι να δωσεις θα το δωσεις στον Σαρακακη και μονο...:devil: (και οπως ξερεις... οτι δεν μπορεις να αποφυγεις, απολαυσε το....)
Georgesod Αύγουστος 11, 2004 #77 Αύγουστος 11, 2004 Kawasaki έχει τα πιο φθηνά ανταλλακτικά. Τουλάχιστον στα mx μοντέλα
naz Αύγουστος 11, 2004 #78 Αύγουστος 11, 2004 βαλτο χωμα με οποιο αλλο θελεις.δωστο σε εναν χερα και αν tο ξαναδεις σφυρα μου.... 2stroke live legend yam yz250 -04
Georgesod Αύγουστος 11, 2004 #79 Αύγουστος 11, 2004 Ολα καλά με το συγκεκριμένο το έχω οδηγήσει, πολλή και γραμμική δύναμη αλλά πάσχει από σασμάν. Σπάει εύκολα
naz Αύγουστος 11, 2004 #80 Αύγουστος 11, 2004 κοπριτ αγορασες προσφατα πιστονι η κυλινδρο για cr? τσεκαρε μια διαφορα στις τιμες με yam....μπορει και ενα 40% κατω....δεν ξερω αν ειναι κερατιατικα για σαρακακη παντος η honda ειναι πολυ ακριβη σε οποιο μοντελο και αν κοιταξεις.απο innova μεχρι paneuropean...πληρωνεις και χαρατσι ,οπως και να το κανεις.....βεβαια χτυπας κορυφη και εκει ειναι που αποζημιωνεσαι.αν και η yam ειναι μια ανασα τωρα ,ισως σε καποιες κατηγοριες να εχει ξεφυγει κιολας.georgesod ο ψεκασμος σε διχρονο μοτερ πιστεψε με δεν εχει σχεση με αυτο ενος τετραχρονου.υπαρχουν πειραματικα μοντελα που το εχουν αποδειξει αυτο.η εξηγηση ειναι τα κινουμενα μερη .ο δισταγμος ειναι η αδρανεια των μαζων να υπακουσων στις δυναμεις.η διχρονη δομη απαιτει ενα 50% μικροτερης μαζας,οποτε και ο δισταγμος ειναι υποδιπλασιος.μαλιστα αντιστρεφεται και γινεται τρελη ροπη,θα το εχεις ζησει φανταζομαι στη σελα ενος 250.....μακραινουν τα χερια,τα ματια γουρλωνουν.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.