gustom2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2012 διαθετω 1200 ευρω για καινουριο pc.θελω οτι καλυτερο θα μπορουσα να φτιαξω με αυτα τα λεφτα.ο μονος περιορισμος που θετω ειναι η μητρικη κ η καρτα γραφικων να ειναι asus(εχω ενα κολλημα με την συγκεκριμενη εταιρεια).τι προτεινεται??η χρηση του θα ειναι για τα παντα,gaming,photoshop κτλ.ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Αύγουστος 12, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 Μόνο tower ή θες και οθόνη/πληκτρολόγιο/ποντίκι/ηχεία/κάτι_άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gustom2008 Αύγουστος 12, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 tower μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gustom2008 Αύγουστος 12, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 Intel Core i7-3770K | Skroutz.grAsus SABERTOOTH Z77 | Skroutz.grCorsair Vengeance 16GB Quad Channel DDR3 Memory Kit (CMZ16GX3M4X1866C9) | Skroutz.grCorsair Gaming Series GS800 | Skroutz.grOCZ Agility 3 Series 120GB SSD (2.5", Sata 6Gb/s, AGT3-25SAT3-120G) - Solid State Drives (SSD) - plaisio.grWestern Digital Caviar Blue WD10EALX 1TB | Skroutz.grThermaltake Commander MS-I Snow Edition | Skroutz.grSony AD-7283S | Skroutz.grAsus Radeon HD7770 2GB GDDR5 | Skroutz.grτι λετε για αυτη την συνθεση??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Αύγουστος 12, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 Για τα παιχνίδια θα ήταν καλύτερα μια καλύτερη από HD7770.Intel Core i5 3570K (s 1155 , 3.4 GHz , 6 MB) - Επεξεργαστές - plaisio.grMOTHERBOARD :: Asus Socket 1155 Maximus V GENE GLan Audio Raid - Visionstudio.grMEMORY :: Corsair Vengeance LP 8GB DDR3 Non ECC CL9 1866MHz (CML8GX3M2A1866C9R) (Kit 2 x 4096) - Visionstudio.grVGA :: ATI Radeon HD7870 2GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (Asus) (HD7870-DC2-2GD5) - Visionstudio.grCASE :: Corsair Carbide 400R Midi Tower no PSU Black - Visionstudio.grPSU :: Corsair Power Supply 650W ATX 24 pin TX V2 CMPSU-650TXV2EU Active-PFC Retail - Visionstudio.grOCZ Agility 3 Series 120GB SSD (2.5", Sata 6Gb/s, AGT3-25SAT3-120G) - Solid State Drives (SSD) - plaisio.grHDD :: Western Digital 1TB Caviar Black WD1002FAEX SATA III 7200rpm 64MB - Visionstudio.gr(5 χρόνια εγγύηση)CD/DVD-RW :: Sony DVD±RW AD-7280S Dual Layer SATA Black Bulk - Visionstudio.grΣύνολο 1201€ (χωρίς μεταφορικά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 13, 2012 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2012 Αν και δεν ξέρω την ανάλυση που παίζεις και ποια games ακριβώς μία πρόταση και απο εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gustom2008 Αύγουστος 13, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2012 1920*1080.παιχνιδια crysis,battlefield.sniper elite κτλ. ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 13, 2012 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2012 Τότε η πρόταση μου παραμένει ως έχει στο ποστ 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gustom2008 Αύγουστος 16, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2012 thank you! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Αύγουστος 16, 2012 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2012 Αν και δεν ξέρω την ανάλυση που παίζεις και ποια games ακριβώς μία πρόταση και απο εμέναΠολύ καλή η σύνθεση της Karmen ΑΛΛΑ:Για σοβαρό/βαρύ photoshopping οι nVidia είναι μακράνκαλύτερες από ATI. (ειδικά σε Photoshop CS 4-6)Αυτή τη στιγμή όμως δεν αξίζει να πάρεις nVidia παρά μόνο αν βρεις GTX580 μεταχειρισμένη σε καλή τιμή. (σύντομα βγαίνουν οι καινούργιες όμως) Από 'κεικαι πέρα χαίρομαι ιδιέταιρα για την επιλογή του 400R και Hyper 212 Evo. Εγκρίνω με χίλια. Προσωπικά θαπροτιμούσα άλλη μάρκα μνήμες. GSKill 1η επιλογή,Mushkin 2η, Corsair 3η. (όχι πως θα δεις ιδιαίτερηδιαφορά,αλλά...) Και για ssd τον Samsung 830. (καλός ο Agility 3 -προσωπική εμπειρία- αλλά...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 16, 2012 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2012 zomg καλός ο 830 αλλά πες μου επειδή έχω και αυτόν και τον agility. που έχουν διαφορά σε real life use?Προσωπικά ευχαριστημένη και απο τον ένα και απο τον άλλο.Για το φωτοσάπουνο και τις Nvidia πρέπει να μιλάμε για extreme χρήση για να συγκρίνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Αύγουστος 16, 2012 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2012 zomg καλός ο 830 αλλά πες μου επειδή έχω και αυτόν και τον agility. που έχουν διαφορά σε real life use?Προσωπικά ευχαριστημένη και απο τον ένα και απο τον άλλο.Για το φωτοσάπουνο και τις Nvidia πρέπει να μιλάμε για extreme χρήση για να συγκρίνουμε.Για τον 830 διαβάζω πολύ συχνά στο TheLab, αλλά και σε ξένα fora πως είναι πιο αξιόπιστος.Δεν έχω προσωπική εμπειρία.Για φωτοσάπουνο δε μιλάω μόνο για Cuda, αλλά και για: Adobe Photoshop CS5 - NSIST ON NVIDIAΔεν έχω προσωπική εμπειρία επίσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 16, 2012 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2012 Επειδή έχω προσωπική εμπειρία και στα δύο κομμάτια θα σου πω το εξής 830 έχω 2 agility ¨εχω καμια 25αριά και μάλιστα ένας είναι εδω δίπλα στη ζελατίνα του αχρησιμοποίητος καθώς τους αγοράζω με το κιλό Και για του λόγου το αληθές In real life use όποιος πει ότι είδε διαφορά είναι και πολύ ψείρας. Για το φωτοσάπουνο έχω ATI απο ότι βλέπεις στην υπογραφή έχω και quadro σε δύο μηχανήματα (βλεπε dell). Για δουλειές μη επαγγελματικές και μη extreme δεν βλέπω καμία διαφορά σε όποιο Pc και να κάτσω. Τώρα αν πάρει με το 830 παραπάνω score σε κανένα benchmark χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι. Μετά τα παιδικά νοσήματα των ocz που λυθήκανε με firmware update όλα βαίνουν ομαλά edit: Όσον αφορά τις μνήμες διαφορές δεν θα δει. ΕΚΤΟΣ αν ασχολείται με πολύ βαρύ και παράλληλο ξεζιπάρισμα κλπ σε winrar και τρέχει προγράμματα που καταπίνουν τις μνήμες. Οπότε ότι πιο φτηνό βρει σε 8GB και 1600 είναι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Αύγουστος 17, 2012 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 .................................................Για αξιοπιστία μίλησα, όχι για ταχύτητες. Χαρακτηριστικά θυμάμαι φίλος που του είχα βάλει εγώ τον Agility 3 (Νοέμβρης 2011) είχε άκυρες μπλε οθόνες για τις οποίες έψαχνα μέρες και νύχτεςστο forum της OCZ για λύση όπου γινόταν κυριολεκτικά ΧΑΟΣμε τo πόσα προβλήματα έβγαζε ο Agility 3. Ο 2ος Agility 3 πουέχω δουλέψει ήταν super. Δύο (παρα)δείγματα σαφώς και δενείναι αντιπροσωπευτικά, γι' αυτό θα μείνω και στο αρχικό, πωςσυχνά διαβάζω πως ο 830 είναι πιο αξιόπιστος. Τίποτ' άλλο. =pΌσο για το φωτοσάπουνο -και για να κλείσει η κουβέντα γιατίξεφεύγουμαι- πες με λίγο. Αυτά τα features που αναφέρονταιστην σελίδα της nVidia, τα δίνουν τελικά οι nVidia; Και αν ναι,τα δίνουν μόνο οι nVidia; Γιατί αν τα δίνουν όντως, προσωπικά το θεωρώ τεράστιο plus. (ξέρω πως δεν είναι αναγκαία μιας που χρόνια δούλευα CS3 με ATI, αλλά όλα αυτά μου φαίνονται super λιχουδιαστά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 17, 2012 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Τις BSOD τις έπαιρνες πριν το firmware update όπως τις έπαιρνα και εγώ και ο κάθε ένας. Μετά το 2,12 όλα είναι οκ και άψογα. Οπότε θέμα αξιοπιστίας δεν τίθεται. Γιατί αν υπήρχε, σε χώρο εργασίας θα έδινα 30ευρώ παραπάνω σε έναν ssd για να μην τρέχω στο pc της κοπέλας στον κάτω όροφο για να την ηρεμήσω από την μπλε οθόνη που είδε ξαφνικά και το pc της μουλάρωσε Για το θέμα photoshop: Ένας χρήστης ο οποίος είναι μη επαγγελματίας (το έχω ξαναπεί) αυτό το οποίο θα κάνει στο φωτοσάπουνο είναι να φτιάξει τις χρωματικές διαφορές και να εξαφανίσει κάποια μικροαντικείμενα που του χαλάνε το φόντο. Αντε να φτιάξει και κανένα logo. Συνεπώς απο την στιγμή που μιλάμε για μη επαγγελματία είτε την κάρτα των 30ευρώ έχει, είτε την κάρτα των 500ευρώ έχει η διαφορά είναι 0 στο πηλίκο. Ο topic starter είπε απλά φωτοσάπουνο και πριν απο αυτό έβαλε τα games. Λες να είναι επαγγελματίας και να θέλει φίλτρα και extreme χρήση του σαπουνιού; Σαφέστατα και όχι όπως και εγώ δεν χρησιμοποιώ το φωτοσαπούνι στο έπακρο των δυνατοτήτων του. Οπότε είτε ATI είτε Nvidia διαφορά για μένα και τον ερασιτέχνη = 0 Για 3D photoshoping κλπ ναι υπερέχει η πράσινη κυρία όπως υπερέχει και στο Autocad 3D. Μην πέφτουμε έρμαια των benchmarks και του εγώ τον έχω μακρύτερο. Γιατί η διαφορά στους ssd που αναφέρθηκαν πιο πάνω είναι πραγματικά γελοία και υπολογίσιμη ΜΟΝΟ σε benchmarks. Όπως και αυτό που σου είπα στις μνήμες. Κλείνοντας επειδή τις βλέπω και προτείνονται συχνά. Πιο "σφικτές" μνήμες απο τις corsair vengeance δεν έχω δει. Ανεβαίνουν δύσκολα και πρέπει να είσαι Ο κ0λ0ς για να πέσεις σε καλά κομμάτια. Εγώ πχ επειδή δοκίμασα πολλές έπεσα σε 5,11 που έκαναν cl8 1866. Αλλος είχε τις elpida (2.12) που και καλά κλοκάρουν καλύτερα και έτρωγε την σκόνη μου. post 13 http://www.hwbox.gr/parousiaseis-melon/12896-corsair-vengeance-8gb-ddr3-1600-c9-page_2.html Πάρτε το easy και επιλέξτε το οικονομικό και In real life καλό. edit: Oνειρα γλυκά απο εμένα έπεσε ο γενικός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.