ermoulis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2008 Έχω το εξής πρόβλημα. Δεν μου βλέπει την 2η κάρτα που ναι στην pci-e 2 με αποτέλεσμα να μπαγκάρει ο catalyst και να μην μπορώ να ενεργοποιήσω το crossfire(το πατάω και αναβοσβήνει συνεχώς). Έτσι δουλευει μόνο η μία κάρτα στα παιχνίδια. Στο device manager μου βλέπει και τις δύο. Εν τω μεταξύ το bios δεν αναφέρει πουθενά για επιλογές κάρτας γραφικών ενώ μόλις έβγαλα την 2η μπορούσα να μπω κανονικά στο catalyst.Μπήκα έπειτα απο πολλές προσπάθειες στο catalyst με safemode with vga και είδα ότι δεν βλέπει την 2η κάρτα . Είμαι σε απόγνωση αν έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα.Έχω την abit ip35pro και windows xp sp2.
ermoulis Ιανουάριος 20, 2008 Author #3 Ιανουάριος 20, 2008 φυσικα.να τονισω οτι με μονη καρτα ο catalyst ανοιγει μια χαρα.
GeorgeVasil Ιανουάριος 20, 2008 #4 Ιανουάριος 20, 2008 NET.FrameWork 2 εχεις βαλλει μεσα?Με ποιους Drivers εισαι?8.1?Aν οχι δοκιμασε και με τους τελευταιους..http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonxip-xp
webhunter Ιανουάριος 20, 2008 #5 Ιανουάριος 20, 2008 Σε xp το κάνει και εμένα...Στα vista δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και δεν φταίει το net 2.0. Αυτό άρχισε να το κάνει ο driver μετά από κάποιο update των win xp.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.