Jump to content

Aerocool Strike X Air τι λέτε ?

adpanos

Recommended Posts

Παιδιά για το Aerocool Strike X Air έχουμε καμιά εικόνα ? Λέει τίποτα ?

Λόγω του ότι διαρκώς αλλάζω κομμάτια στο pc ή τεστάρω κάποια θέλω κάτι που να είναι εύκολο στην συναρμολόγηση - αποσυναρμολόγηση και μετά από πολύ σκέψη το καλοβλέπω.

Τι λέτε αξίζει ?

4266-2.jpg

Προσωπικά το θεωρώ κακάσχημο αλλά αυτά είναι γούστα.

Αντικειμενικά, θα έχεις πολύ σκόνη παντού, θα είναι εκτεθειμένο σε όλους τους κινδύνους (ξαδερφάκια που βάζουν το χέρι τους / ποτήρι νερό που πίνεις και στάζει), και θα ακούγονται τα πάντα καθώς δεν θα υπάρχει κανένα εμπόδιο - τείχος να μονώσει τον ήχο τους (ανεμιστήρες/δίσκοι).

Για το θέμα τρίτων , εκεί που θα είναι, είμαι πάντα μόνος μου.

Από θόρυβο δεν ξέρω αλλά δεν θα είναι όπως το κουτί μου που ήταν πάντα ανοικτό μέχρι σήμερα ??:p

Δεν θυμάμαι να είχα και ποτέ κλειστό το κουτί για πάνω από 3εις ημέρες .....

Σε ότι αφορά την σκόνη έχω blower οπότε και συχνά πυκνά θα πέφτει και ένα φύσημα .

Υπάρχει και άλλο ένα παρόμοιο της ANTEC αλλά έχει πολύ περισσότερους περιορισμούς από αυτό.

Πολυ πλαστικουρα το βλεπω και δεν ξερω το τροφοδοτικο εκει που ειναι πρεπει να ζεστενετε

Γιατι δεν κοιτας καποιο Benchtable?

http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p11861_Cooler-Master-Test-Bench-CL-001-KKN1-GP.html

http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p13198_Phobya-WaCoolT-Benchtable-black.html

Και εχει αρκετα ακομα αν ψαξεις και αναλογα τα λεφτα που θες να διαθεσεις παντα

Πολυ πλαστικουρα το βλεπω και δεν ξερω το τροφοδοτικο εκει που ειναι πρεπει να ζεστενετε

Γιατι δεν κοιτας καποιο Benchtable?

+1 σαν το benchtable του μπατμαν ειναι..!:p

dimastech και καθαρισες!;) (ναι ειναι πολλα τα λευτα..! :( )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.