adpanos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2012 Παιδιά για το Aerocool Strike X Air έχουμε καμιά εικόνα ? Λέει τίποτα ? Λόγω του ότι διαρκώς αλλάζω κομμάτια στο pc ή τεστάρω κάποια θέλω κάτι που να είναι εύκολο στην συναρμολόγηση - αποσυναρμολόγηση και μετά από πολύ σκέψη το καλοβλέπω. Τι λέτε αξίζει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Αύγουστος 12, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 Προσωπικά το θεωρώ κακάσχημο αλλά αυτά είναι γούστα.Αντικειμενικά, θα έχεις πολύ σκόνη παντού, θα είναι εκτεθειμένο σε όλους τους κινδύνους (ξαδερφάκια που βάζουν το χέρι τους / ποτήρι νερό που πίνεις και στάζει), και θα ακούγονται τα πάντα καθώς δεν θα υπάρχει κανένα εμπόδιο - τείχος να μονώσει τον ήχο τους (ανεμιστήρες/δίσκοι). Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Αύγουστος 12, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 Για το θέμα τρίτων , εκεί που θα είναι, είμαι πάντα μόνος μου. Από θόρυβο δεν ξέρω αλλά δεν θα είναι όπως το κουτί μου που ήταν πάντα ανοικτό μέχρι σήμερα ?? Δεν θυμάμαι να είχα και ποτέ κλειστό το κουτί για πάνω από 3εις ημέρες ..... Σε ότι αφορά την σκόνη έχω blower οπότε και συχνά πυκνά θα πέφτει και ένα φύσημα . Υπάρχει και άλλο ένα παρόμοιο της ANTEC αλλά έχει πολύ περισσότερους περιορισμούς από αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 12, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 Πολυ πλαστικουρα το βλεπω και δεν ξερω το τροφοδοτικο εκει που ειναι πρεπει να ζεστενετε Γιατι δεν κοιτας καποιο Benchtable?http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p11861_Cooler-Master-Test-Bench-CL-001-KKN1-GP.htmlhttp://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p13198_Phobya-WaCoolT-Benchtable-black.htmlΚαι εχει αρκετα ακομα αν ψαξεις και αναλογα τα λεφτα που θες να διαθεσεις παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Αύγουστος 12, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 Πολυ πλαστικουρα το βλεπω και δεν ξερω το τροφοδοτικο εκει που ειναι πρεπει να ζεστενετε Γιατι δεν κοιτας καποιο Benchtable? +1 σαν το benchtable του μπατμαν ειναι..! dimastech και καθαρισες! (ναι ειναι πολλα τα λευτα..! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.