karmen1983 Αύγουστος 20, 2012 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 Φάνη σου είχα πει την αντλία να την βάλεις κάτω απο το res.Και αυτό γιατί όταν θα πας να βάλεις νερό θα πρέπει το νερό να πάει στην αντλία, έτσι ώστε όταν την βάλεις σε λειτουργία να έχει νερό και να μην λειτουργήσει στεγνή.Οπως τα έχεις βάλει θα πάει νερό αν γεμίσεις τέρμα πάνω το res αλλά για αρχάριο θα σου έλεγα βάλε την κάτω αρχικά. Θα θέλει πιο πολύ προσοχή στο άνοιξε κλείσε το αρχικό όπως τα έχεις και επειδή είσαι αρχάριος παίρνεις ένα ρίσκο έτσι όπως είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 20, 2012 Author #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 Φάνη σου είχα πει την αντλία να την βάλεις κάτω απο το res.Και αυτό γιατί όταν θα πας να βάλεις νερό θα πρέπει το νερό να πάει στην αντλία, έτσι ώστε όταν την βάλεις σε λειτουργία να έχει νερό και να μην λειτουργήσει στεγνή.Οπως τα έχεις βάλει θα πάει νερό αν γεμίσεις τέρμα πάνω το res αλλά για αρχάριο θα σου έλεγα βάλε την κάτω αρχικά. Θα θέλει πιο πολύ προσοχή στο άνοιξε κλείσε το αρχικό όπως τα έχεις και επειδή είσαι αρχάριος παίρνεις ένα ρίσκο έτσι όπως είναι. Α νομιζα λογω καλυτερης αποδοσης. Θα το αλλαξω λοιπον, αν κ δεν ξερω αν εχει θεση να μπει κατω γιατι εχει κατι τρυπες. Ο λογος που λες να μπει κατω ειναι για να μην παρει αερα το κυκλωμα μολις ρουφηξει το πρωτο νερο κλπ;Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 20, 2012 Author #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 Τα εβαλα οπως μου ειπες και μολις εριξα νερο στο ρεζερβουαρ, τσοοουυυυπ ενα συντριβανακι απο την αντλια ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ. Γμτο ουτε δοκιμη δεν θα κανω αυτη τη βδομαδα. Στραβωμαρα γμτο. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Αύγουστος 20, 2012 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 Τα εβαλα οπως μου ειπες και μολις εριξα νερο στο ρεζερβουαρ, τσοοουυυυπ ενα συντριβανακι απο την αντλια ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ. Γμτο ουτε δοκιμη δεν θα κανω αυτη τη βδομαδα. Στραβωμαρα γμτο. [ATTACH]51830[/ATTACH] Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Συνεχισε τις διακοπες σου χωρις αγχος και απο βδομαδα ξανα αρχιζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 20, 2012 Author #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 Εχω αγχος γιατι πρεπει μεχρι την αλλη Τεταρτη να το εχω τελειωσει γιατι γυριζω Αθηνα.Αυτο που μου εδειξες δεν ειναι διαθεσιμο, οποτε παρηγγειλα αυτο εδωXSPC D5 Dual Bay Reservoir 5.25? for Laing D5 BlackΑλλο ενα 50αρι πανω...πολυ ακριβο το σπορ τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 20, 2012 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 Με αυτό που παράγγειλες θα χρησιμοποιήσεις και το δαχτυλίδι απο τη βάση της αντλίας που έχεις τώρα. Αυτό εδώ δηλαδήLaing Threaded Rim for D5 - VPP655Btw το ότι λέει μη διαθέσιμο στο site Καμιά φορά δεν έχει σχέση. Πάρε τηλ τον Γιάννη και ρώτα τον μήπως έχει παραλάβει και απλά δε τα έχει περάσει στο SiteΓια την ερώτηση σου με την αντλία στο ποστ 42Ο αέρας στο κύκλωμα υπάρχει αρχικά. Το θέμα είναι η αντλία μη δουλέψει μόνο με αέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 20, 2012 Author #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 Γιατι ομως; χαλαει ή θα κανει αφρο;Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 20, 2012 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 Χαλάει αν δουλέψει στεγνή Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 20, 2012 Author #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 Α καλα κ μου το πες... θενξ!Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Αύγουστος 20, 2012 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 Επειδη ακανα παραγγελια απο eworld σημερα, θα παραλαβεις την επομενη εβδομαδα το νου σου, ειναι κλειστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 20, 2012 Author #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 Επειδη ακανα παραγγελια απο eworld σημερα, θα παραλαβεις την επομενη εβδομαδα το νου σου, ειναι κλειστο Ναι το ξερω.... γι αυτο αγχωνομαι! Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 28, 2012 Author #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2012 Σημερα ηρθε το τανκ 5.25 και εβαλα μπρος την υδροψηξη. Πρεπει να τελειωσει μεχρι αυριο. Πρωτα τα συνδεσα να δω πως δουλευουν και πως θα γεμισω το τανκ. Εβαλα καμια ωρα απεσταγμενο νερο με ξυδι. Μετα το αδειασα και τα τοποθετησα προχειρα να κοψω τους σωληνες ακριβως. Μετα ακολουθησε το γεμισμα με το κοκκινο ζουμακι και ελεγχος στεγανωτητας. Ξεχασα ομως να καθαρισω το τανκ απο τη βρωμα που εμεινα μαλλον απο το ξυδι. Θα το ανοιξω αυριο και θα το τριψω με μια μπατονετα. Μετα εβαλα παστες κλπ και τοποθετησα και τα εξαρτηματα. Μου λειπουν ομως πολλα καλωδια απο το madular psu και δεν μπορουσα να το τελειωσω αποψε. Προς το παρον ειναι καπως ετσι. Ελπιζω να το προλαβω μεχρι αυριο γιατι Πεμπτη πρωι επιστρεφω Αθηνα. Δεχομαι προτασεις και συμβουλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.