Jump to content

Βοηθεια για ολοκληρωση υδροψυξης

FANISTELROOY

Recommended Posts

Ωραια λοιπον!

Αυτα εδω τα ρακορακια καλα ειναι;

VoltStorm Ρακόρ G1/4" 13/10 Βιδωτό Silver Compact

και αλλα 3Χ Phobya Ρακόρ G1/4" Γωνία 45° 13/10 Βιδωτό Περιστρεφόμενο 360°

Παιρνω τοσα γιατι δεν ξερω πως θα την στησω στο κουτι.

Τα 45αρια τις phobya ta φοβαμε εχω 12 απο αυτα ολα μου βγαλαν διαροη στο εσωτερικο οring τους θα προτιμουσα τις alphacooll αν και λιγο πιο ακριβα

Alphacool Ρακόρ G1/4" Γωνία 45° 13/10 Βιδωτό Περιστρεφόμενο 360° Black

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Οκ εβαλα αυτα λοιπον. Τα αλλα τα ισια λογικα ειναι καλα για να μην μου πεις τιποτα...

Περιμενω τωρα να δω τι θα μου πει ο αδερφος για το ΤΟΡ ή το τανκ και δινω παραγγελια.

Ακριβο σπορ παντως το WC. Μεχρι τωρα:

2 παστες

2 λιτρα υγρο

2 μετρα λαστιχο

6 ρακορ

ΣΥΝΟΛΟ 70€

Οκ εβαλα αυτα λοιπον. Τα αλλα τα ισια λογικα ειναι καλα για να μην μου πεις τιποτα...

Περιμενω τωρα να δω τι θα μου πει ο αδερφος για το ΤΟΡ ή το τανκ και δινω παραγγελια.

Ακριβο σπορ παντως το WC. Μεχρι τωρα:

2 παστες

2 λιτρα υγρο

2 μετρα λαστιχο

6 ρακορ

ΣΥΝΟΛΟ 70€

Τα ισια δεν εγραψα τιποτα γιατι δεν τα εχω δοκιμασει αλλα δεν νομιζω να υπαρχει και προβλημα σε αυτα

Τα ισια δεν εγραψα τιποτα γιατι δεν τα εχω δοκιμασει αλλα δεν νομιζω να υπαρχει και προβλημα σε αυτα

Εχεις να προτινεις καποια δοκιμασμενα;

Σ εχω πρηξει!!

πχ αυτα;

http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1965/Alphacool-%CE%A1%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%81-G1/4

Εχεις να προτινεις καποια δοκιμασμενα;

Σ εχω πρηξει!!

Τα ισια ολα ιδια ειναι πανω κατω η κυρια διαφορα ειναι το χρωμα δεν νομιζω να εχεις προβλημα με αυτα παντως εγω τωρα στο συστημα μου εχει μερικα αlphacool και απο αυτα

Η μετα κοιτα τι αλλα εχει στο eworld και διαλεγεις η τα εκ η τα αlphacool αλλα και τα 2 ειναι πιο ακριβα (Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν τα ΕΚ γιατι εχουν το σηματακι επανω τους και πεφτει το ματι μου εκει ολη την ωρα :p)

Αυτο που λες να βαλει λαστιχο πανω ειναι δυσκολο γιατι ολα τα ρακορ του πρεπει να ειναι 3/8(10/13μμ)ενω η D5 αντλιες περνουν 1/2 σωληνα

Τωρα εχεις επιλογες η πας σε κατι τετοιο (καπακι αντλιας): EK Water Blocks EK-DDC X-TOP V2 - Acetal G1/4

Η διαλεγεις ενα τανκ που ενσωματωνει πανω την αντλια για να τα εχεις πιο μαζεμετα πχ :XSPC Acrylic Tank Reservoir for Laing D5

XSPC D5 Dual Bay Reservoir 5.25? for Laing D5 Black

Ηρθε το καπακι της αντλιας κ δεν κανει. Δεν βρισκω τροπο να τα ταιριαξω...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

To ek-ddc x-top που ειναι στο λινκ πανω.

Ετσι την αφησα, βγαινει κ κατι αλλο; εντομεταξυ ειναι κλειστο το μαγαζι αυτη την εβδομαδα κ οριακα θα προλαβω να μου στειλει την αλλη κ να την τελειωσω.

post-7649-1416076508,1283_thumb.jpg

Μα γιατι ? δεν το προσεξες πως το ΕΚ ειναι για MCP 350-355 ? :(

Ελπιζω να μην εχεις χαλασει την συσκευασια κτλ κτλ απο το ΕΚ ωστε να κανεις αλλαγη ;)

Παρε τηλ στις 27 στο καταστημα να εξυπηρετηθεις .... εχει ΑΡΙΣΤΗ επικοινωνια-εξυπηρετηση.

Ε ναι εννοειται εκτος κουτιου.

Παιζει ρολο το ποσο ψηλα θα μπει η αντλια πχ με το ρεζερβουαρ;

Καλο ειναι να ειναι σχεδον στην ιδια "ευθεια" με το ψυγειο σου..... αλλα η 655 ΔΕΝ πολυ καταλαβαινει ζορι ....:D 1500l/h και 5m ανυψωση ..... σημαινει πως οπου και να την βαλεις , θα σε βγαλει ασπροπροσωπο :D ....xaxaxaxa

Εγω προσωρινα και ατακτα "παιζω" καπως ετσι μεχρι να παραλαβω και τα υπολοιπα parts.

post-981-1416076511,0459_thumb.jpg

Φάνη το res σου είναι κυλινδρικό αν θυμάμαι καλά ε;

Βάλτα πάνω στο τραπέζι και βάλε το res πάνω σε ένα δύο βιβλία και την αντλία πάνω στο τραπέζι. Να είναι πιο κάτω δηλαδή. Μετά βάλε την αντλία να στέλνει προς το ψυγείο πχ και όχι στο res σου.

Κάνε μερικές πλύσεις στο σύστημα όπως σου είχα πει πιο πάνω

Βέβαια όπως το έδεσες θα έχεις διαρροή κατα την γνώμη μου.

Καπως ετσι θα μπουνε κ το ψηγειο πανω. Τωρα μετραω κ κοβω σωληνες. Τελικα το cpu block θα το ξαναβαλω αναποδα οπως ηταν γιατι θα πρεπει να μπουν χιαστι οι δυο του σωληνες.

Ωπα ξεχασα τις φωτογραφιες.

Λοιπον εδω οπως θα μπουν στο κουτι με την αντλια πανω απο τους δισκους και το ψηγειο ρετιρε. Λογικα θα παιζει ανετα η αντλια.

attachment.php?attachmentid=51825&stc=1&d=1345465204

Και εδω οπως τα συνδεσα εχοντας μετρησει λιγο μπολικους τους σωληνες.

attachment.php?attachmentid=51826&stc=1&d=1345465229

Κανω δοκιμη εκτος κουτιου να δω τι παιζει γενικα με απεσταγμενο νερο και ξυδι για να καθαρισει και περιμενω το νεο top απο βδομαδα.

post-7649-1416076511,2015_thumb.jpg

post-7649-1416076511,2648_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.