zomg Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2012 Ότι λέει ο τίτλος. Να κατεβάζεις νόμιμα παιχνίδια/μουσική/ταινιές. Δηλ. να τα πληρώνεις. Αλλά να αξίζει και να υπάρχουν προσφορές.Για παιχνίδια γνωρίζω πως υπάρχει το Steam το οποίο αν και δεν τοχρησιμοποιώ γιατί παίζω μόνο mmorpg, μου φαίνεται φανταστικό απόόσα έχω διαβάσει εδώ μέσα. Ψάχνω κάτι για μουσική που να μπορείςνα γίνεις συνδρομητής, να κατεβάζεις σε TOP ποιότητα, να βγάζειπροσφορές ανά διαστήματα σε συγκεκριμένα albums ή να σε λέειπ.χ. κατέβασε 10-20 albums με έκπτωση. Αν γίνεται να δίνει μαζί και τα artworks σε καλή ποιότητα. (όχι απαραίτητο όμως) Επίσης γιαταινίες/σειρές αν υπάρχει κάτι που πάλι να μπορείς να κατεβάσεις σεδιάφορες ποιότητες (απαραίτητο το HD) με super ταχύτητες και ανγίνεται να δίνει μαζί και ελληνικούς ή έστω αγγλικούς υπότιτλους.Απαραίτητο, επίσης, να υπάρχει όσο μεγαλύτερη ποικιλία γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 12, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 Για μουσικη νομιζω itunesSent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Αύγουστος 12, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 Ότι λέει ο τίτλος. Να κατεβάζεις νόμιμα παιχνίδια/μουσική/ταινιές. Δηλ. να τα πληρώνεις. Αλλά να αξίζει και να υπάρχουν προσφορές.Για παιχνίδια γνωρίζω πως υπάρχει το Steam το οποίο αν και δεν τοχρησιμοποιώ γιατί παίζω μόνο mmorpg, μου φαίνεται φανταστικό απόόσα έχω διαβάσει εδώ μέσα. Ψάχνω κάτι για μουσική που να μπορείςνα γίνεις συνδρομητής, να κατεβάζεις σε TOP ποιότητα, να βγάζειπροσφορές ανά διαστήματα σε συγκεκριμένα albums ή να σε λέειπ.χ. κατέβασε 10-20 albums με έκπτωση. Αν γίνεται να δίνει μαζί και τα artworks σε καλή ποιότητα. (όχι απαραίτητο όμως) Επίσης γιαταινίες/σειρές αν υπάρχει κάτι που πάλι να μπορείς να κατεβάσεις σεδιάφορες ποιότητες (απαραίτητο το HD) με super ταχύτητες και ανγίνεται να δίνει μαζί και ελληνικούς ή έστω αγγλικούς υπότιτλους.Απαραίτητο, επίσης, να υπάρχει όσο μεγαλύτερη ποικιλία γίνεται.GamesΚοίταξε για παιχνίδια ναι υπάρχει το Steam και το Originπου κάθε πασχαλιά, ναι όντως βγάζουν προσφορές για παιχνίδια.ή κάποια από τα παλιά τα πουλάνε αρκετά φθηνά.τώρα όμως (δικιά μου άποψη)πουλάς το Prototype 2 στα 50 ευρό (το οποίο παιχνίδι δεν αξίζει τα λεφτά του),εγώ δεν θα το αγόραζα.. (και φυσικά ξέρεις τι έκανα). Και να σου πω και την αλήθεια..εγώ προσωπικά έχω PC τώρα από τον οκτόμβρη του 2011, (τότε το ολοκλήρωσα) και ασχολούμε, και έτσι γράφτικα και εδώ στα Forums ακόμα δεν έχω κλείσει καν χρόνο.Μέχρι τότε είχα μόνο Lap-top ή στο πατρικό μου σπίτι κάτι παλιά Desktop που ήταν ιντερνετική χρήση.Μέχρι και τον οκτόμβρη του 11 και ανέκαθεν ήμουν κονσολάς.και μπορώ να σου πω ότι έχω μεγάλη γκάμα παιχνιδιών και κονσόλες ή οποία σκονίζετε στην σοφίτα η σε μερικά ράφια που έχω φτιάξει.. (ακόμα παίζουν και οι 68 κασέτες Gameboy,) (ο πατέρας μου παίζει ακόμα Tetris).και ακόμα υπάρχει το Nitendo 64 και οι 20 κασέτες όλα FULL λειτουργικά PS/PS2/PS3 Xbox/Xbox360που κιόλας μερικά παιχνίδια τα είχα πάρει και διπλά για να δω διαφορές ανάμεσα από PS3/XBOX 360,αλλά το κακό (για μένα)έγινε με το PS3 που έχω στο περίπου 60 τίτλους. (αγορασμένους)και άμα σκεφτείς ότι όλοι αυτοί κάνανε κανα 50 ευρώ το καθένα (πάλι καλά που υπήρχαν και οι Platinum εκδόσεις που κάνανε 30-25 ευρώ)Και ένα υπολογισμό σου κάνω 60χ50 κάνει 3000 ευρώ να φανταστείς που με 3000 ευρώ θα μπορούσες να πάρεις άλλα πράγματα πιο σημαντικά η να κάνεις 1 τούμπανο PC άμα σε διαφέρει το Gaming και να κάνεις την δουλειά σου..Ναι μεν αυτά τα λεφτά δεν φύγανε σε μια μέρα.. είναι αρκετών χρονων λεφτά (χαμένα κατά εμε)και κάπου πριν 2 χρόνια επαναστάτησα και εγώ υπέρ των εταιριών και λέω έτσι είσαι ρε πο@στιδες 50 ευρα για κάθε Game θα κάνω ένα μηχάνημα και θα πέσει τρελό DL!Και να σου πω και την αλήθεια σε αυτά που έχω χαλάσει εγώ δεν είναι τίποταμπροστά σε άλλους στην ελλάδα,αλλά και μην το βλέπεις μόνο έτσι..για παράδειγμα..Αλλοι έχουν χαλάσει παραπάνω λεφτά σε HardwareΑλλοι έχουν χαλάσει περισσότερα για να φτιάξουν καγκούρικα αυτοκίνητα.Αλλοι για να φτιάξουν μηχανάκια.Άλλοι έχουν χαλάσει λεφτά και τα πίνουν σε ξύδια.Αλλοι έχουν χαλάσει παραπάνω όταν πάνε διακοπές.Τέλος πάντων..Με λίγα λόγια αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι δεν αξίζει να δώσει λεφτά για Games ή μουσική ή ταινίεςγια τα οποία ψάχνεις..αλλά παρόλο αυτά να σου πω τι ξέρω εγώ..Και όπως είπαμε για Games υπάρχει το Steam και το Origin..αλλά υπάρχουν και αρκετές ιστοσελίδες οι οποίες πουλάνε κλειδιάκαι άλλα διάφορα Games τις οποίες δεν τις θυμάμαι..(σε 5 μέρες μπορώ να σου δώσω γιατί τα έχω σε σελιδοδείκτες)στην τιμή περίπου από των 10 εώς και 20 ευρώ κάτω (εξαρτάτε το Game) από το Steam Origin..αλλά για να πάρεις παιχνίδι (καινούριο) το οποίο κάνει 50 ευρώ στο Steam και να το πάρειςμε 15-25 ευρώ από την ημέρα του Launch,Απλά δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση το πιο σίγουρο είναι άμα βρείς κάτι τέτοιο απλά να σε κλέψουν.++Tip++Επίσης μετά από κάθε Launch σε Game μετά από κάποιο καιρό η τιμή πέφτει δραματικά. (ενας λόγο που δεν αξίζει να αγοράσεις)Όλες οι εταιρίες σε κάθε Game έχουν κάνει και μια τιμολόγιση η όποια λέει.Πόσο μας κόστισε (για παράδειγμα το Prototype 2) 100 ευρό...Πόσα λέμε να βγάλουμε 300 ευρόΠόσα θέλουμε να βγάλουμε? 150 με 200 για να είμαστε κερδισμένοι..εεε όταν τα βγάλουν αυτά τότε θα ρίξουν και την τιμή!Όσο για τα Sites ας πούνε και άλλα άτομα..Και εγώ από εδω μέσα τα είχα βρει.Πάμε τώρα για τηνΜουσικήΕγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Youtubeκαι το Grooveshark.comόταν θέλω να ακούσω μουσική.Επίσης επειδή μένω στο εξωτερικό και θέλω να ακούω και ελληνικά κομμάτιακαι να ξέρω και το τι καινούριο βγαίνει και τα σχετικάακούω ραδιόφωνο απο τοe-radio.grΤώρα άμα εσύ θες να την αγοράσεις..το καλύτερο κατα εμε και με τις φθυνότερες τιμές και με τις προσφορέςΚαι με Albumsκαι έχει και τα πάνταείναι το Itunes!Τώρα για τις ταινίεςΑυτό που ζητάς απλά δεν υπάρχει..Σίγουρα υπάρχουν sites τα οποία πουλάνε ταινίεςπάρα πολυ φθυνές και 1080p και τα σχετικά αλλά πάλιπροσωπική μου γνώμη..άμα θες να δείς μια ταινίαπηγαινεCinemaεκεί πραγματικά πληρώνεις την ταινίακαι τα περισσότερα λεφτά πάνε εκεί που πρέπει.Αλλά η ιδέα που όλης της παραπάνω απάντησης είναι ότι πραγματικά δεν αξίζει να πληρώσεις ή να δώσεις λεφτά για τα συγκεκριμέναπράγματα!Και για παράδειγμαΓια τα Games δεν αξίζει να δώσεις λεφτάπου τα περισσότερα δεν αξίζουν καν αυτήν την τιμή!Ειδικά για Only Single Player Games των 50 ευρώ.Που απασχολούνε περισσότερο τις κονσόλες παρά το PC.Όπως για παράδειγμα πήρε ένα φίλος μου πήρε το Bioshock 2 50 ευρώ τότε για PS3τώρα κάνει γύρο στα 30 ευρώκαι στο Steam κάνει 19.99που κάποια στιγμή θα πέσει και στα 10. (9.99)Για την μουσική από την στιγμή που πέθανε το CD δεν υπάρχει κάποιο άλλος τρόποςεκτός απο Online Streaming όπως Youtube/groovesharkη αγορά Digital όπως Itunes.Το ίδιο ισχύει και για τις ταινίεςπου η πειρατεία στην ταινίες υπάρχει το μεγαλύτερο ποσοστό παρά των Gamesκαι ειδικά της μουσικής η οποία είναι αρκετά φθηνή είτε και τσάμπα.σε πάρα πολλά Sites ακους δωρέαν κομμάτια Albums και τα σχετικά(ακόμη και των ίδιων τραγουδιστών στα δικά τους επαγγελματικά Sites είτε και προσωπικά)Τώρα να δώσεις και 20 είτε 10 είτε 5 ευρώ για μια ταινία που θα διαρκέσει 105' λεπτά και μετά δεν πιστεύωνα την ξαναδείς είτε να μην σου αρέσει δεν αξίζει καν αυτά τα λεφτά.πέρα του Cinema.Και για όλα τα παραπάνω από την στιγμή που όλα είναι Digital αγοράκαι δεν έχεις κάτι χειροπιαστό.όπως για παράδειγμα είχαμε μια κουβέντα για την μουσική που πλέον είναι τσάμπα!ούτε καν την κατεβάζεις.. να πεις ότι πειρατεύεσαι την μουσική.απλά την βρίσκεις Online με την μια.Και από την στιγμή που έχει πεθάνει και το CDκαι ότι αγοράζεις απλά το κατεβάζεις και το αποθηκεύεις στον υπολογιστή σουή στον λογαριασμό ή στον Player σου δεν αξίζει να ξοδέψεις κάτι εκεί πέρα.Αυτά πάνω κάτω..εγώ μια ιδέα ήθελα να σου δώσω όσο για Link/sitesγια να "αγοράσεις" αυτά που θες υπάρχουν ένα σωρό.από εκεί και πέραδικά σου τα λεφτά σου.εσυ ξέρεις που θα τα ξοδέψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Αύγουστος 12, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 πωπω ειχες όρεξη να απαντήσεις................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALK1 Αύγουστος 12, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 Για παιχνίδια, ιδιαιτέρως για παλιά, υπάρχει και το Good old games. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Αύγουστος 12, 2012 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 Καποιοι πρεπει να συνεχισουν να αγοραζουν ταινιες παιχνιδια & μουσικη αλλιως ο κλαδος τους θα καταρρευσει. Ποιος θα συνεχιζε να παραγει αν δεν υπηρχαν αγοραστες;Αν η πειρατεια πχ στο gaming φτασει ποτε το 100% δεν θα ξαναδεις νεο παιχνιδι για pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Αύγουστος 12, 2012 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 για μουσικη το spotify ειναι οτι καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Αύγουστος 12, 2012 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 FLAC/WAV Audio:junodownload.combeatport.comsoundcloud.comhdtracks.comstore.universal-music.co.ukmusiczeit.commagnatune.comdjshop.deAAC Audio ( 320kbps MP3 equivalent ):iTunesmusic.google.comMovies/TV Series:iTunesAmazonGames:OriginSteamGameFly.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.