Jump to content

θα ήθελα την βοηθεια σας

chrisg9

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδες! ειμαι κανουργιος στο φορουμ και αρχαριος γενικα σε Η/Υ θα ηθελα να αναβαθμισω την καρτα γραφικων μου!τωρα εχω την 9600GT τη μου προτινεται να βαλω?

ευχαριστω!

Καλησπέρα chris και καλωσήρθες στο μεγάλο τεχνολογικό forum ονόματι thelab. Για να πάρεις ουσιαστική βοήθεια καλό θα ήταν να δώσεις πληροφορίες για το παρόν σύστημα σου καθώς σκέτη η κάρτα μπορεί να είναι πεταμένα λεφτά άν δέν συμβαδίζει με την δύναμη που έχει το υπόλοιπο σύστημα σου αυτή την στιγμή.

Άν δέν γνωρίζεις πάνω κάτω τί έχεις (αρχάριος όπως είπες), κατέβασε και κάνε εγκατάσταση το Speccy (δωρεάν). Πληροφορίες για το προγραμματάκι εδώ.

Αφού το τρέξεις αντίγραψε ότι δίνει η καρτέλα SUMMARY και πόσταρέ τα εδώ.

ευχαριστω για την βοηθεια!!

Αυτα μου λεει:

Operating System

MS Windows 7 Ultimate 32-bit SP1

CPU

Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz

Wolfdale 45nm Technology

RAM

4.00 GB Dual-Channel DDR3 @ 533MHz (7-7-7-20)

Motherboard

ASUSTeK Computer INC. P5P41T-LE (LGA775)

Graphics

HG216 (1680x1050@59Hz)

1024MB GeForce 9600 GT (Gigabyte)

Hard Drives

28.0GB Kingston KINGSTON SSDNOW 30GB ATA Device (SSD)

932GB Western Digital WDC WD10EARS-00Y5B1 ATA Device (SATA)

Optical Drives

PLEXTOR DVDR PX-880SA ATA Device

Audio

Realtek High Definition Audio

Για καμιά 6850 θα έλεγα εγώ ! Είναι πολύ καλή κάρτα για το κόστος της και ίσως η πρώτη που μπορεί να σε καλύψει σε δυνατά games.

πες μας και τι τροφοδοτικο εχεις..(edit: τωρα που το σκεφτομαι οχι πως εχει σημασια.Αλλα μιας και ειπες nvidia σκεφτηκα για used την 480 και επειτα αναρωτηθηκα για το τροφοδοτικο)

κα εγω προς 6850 κλεινω....

η 6850 εξαφανίζεται από την αγορά σιγά σιγά... 150 ευρώ την βρίσκεις πλέον. σε αυτά τα χρήματα πας σε 6870...ή σε αυτήν την 560 1.5gb Palit GeForce GTX 560 Smart Edition 1GB | Skroutz.gr

νομίζω όμως ότι με αυτό το cpu θα είναι πεταμένα χρήματα... μια 6770/7750 αντε 7770 το πολύ σε τέτοιο συστημα...

από nvidia μονο 550 ti κοιτάς, 550ti - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

είναι ανάμεσα στην 6770 και την 7770 σε ισχύ

σκευομαι πολυ την 7770!!εχουν πολλες διαφορες με την 6770?

μπορω να βαλω και 550 απο τη ειδα! εσεις τη λετε απο αυτες τις 3 που μου ειπατε?

σκευτομαι να το κανω i5 ή i7!! πανω απο 3.5GhZ τη λετε για αυτο?

σκευομαι πολυ την 7770!!εχουν πολλες διαφορες με την 6770?

μπορω να βαλω και 550 απο τη ειδα! εσεις τη λετε απο αυτες τις 3 που μου ειπατε?

σκευτομαι να το κανω i5 ή i7!! πανω απο 3.5GhZ τη λετε για αυτο?

Γενικά θα σε σύμφερε να κάνεις μια ολική/γενική αναβάθμιση άν έχεις κάποια ευρά να σπρώξεις και άν έχεις την δυνατότητα να πουλήσεις το παρόν hardware. Θα είχες ddr3 στα 4gb σε ξεφτίλα τιμή, θα έπαιρνες και την δύναμη του i5 είτε είναι sandy είτε ivy bridge (έχουν πέσει οι τιμές στους sandy) και τέλος θα έριχνες και την ανάλογη καρτούλα μέσα. Γιατί π.χ βρίσκεις μεταχειρισμένες 6870 και ανάλογης δύναμης κάρτες σε πολύ καλή τιμή και τα αποτελέσματα δέν θα ήταν σίγουρα ίδια.

η 7770 είναι καλή κάρτα για το σύστημά σου.

η πάρε αυτή και κράτα το όσο αντέξει ή κοίτα για ολική αναβάθμιση.

σε αυτήν την περίπτωση κοίτα για μητρικές και επεξεργαστες AMD μια και παίζει πολύ value for money.

πχ μητρική 70-80 ευρώ και cpu 8-core sta 150

εγω βρηκα καποια πραγματα απλα δεν ξερω αν ειναι συμβατα

επεξεργαστης:AMD FX 4170 (s AM3+ , 4.2 GHz , 12 MB) - Επεξεργαστές - plaisio.gr

μητρικη: MSI 990FXA-GD65 (sAM3+, DDR3, 990 FX) - Μητρικές - plaisio.gr

αλλα δεν ξερω αν ειναι συμβατα

Σίγουρα συμβατός μιάς και το bios που επισημαίνεται στο official site είναι από 2011-11-28 και έτσι δέν υπάρχει περίπτωση να πάρεις την μητρική και να έχει πιό παλιό από αυτό αλλά μάλλον πιό νέο (π.χ j6/j7 έκδοση και όχι το j5).

Check

Asrock 990FX Extreme3 | Skroutz.gr

AMD FX 8120 | Skroutz.gr

φοβερό σετάκι.

πάρε τον 8120 οπωσδήποτε. στα λεφτά του δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. ο 4170 δεν αξίζει καθόλου, ο 965 είναι καλύτερος.

μητρική μπορείς να βρεις και άλλη αλλά η asrock είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ value for money

βάλε 8 gb ram στα 1600 ή 1866.

Σε φτηνό σετ:

http://www.skroutz.gr/s/416649/AMD-A8-3870K.html?keyphrase=3870

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=30340&cat=3

αυτός ο επεξεργαστής έχει πάνω κάρτα γραφικών 3-4 φορές καλύτερη από την 9600...

δηλαδή μπορείς να πάρεις κάρτα αργότερα... αν παίζεις χαλαρά παιχνίδια και σε μεσαία ανάλυση σε καλύπτει άνετα...

για λιγο πιο φτηνη μητρικη μπορεις να παρεις και αυτη εδω

Asrock 970 Extreme3 | Skroutz.gr

απλα αν κανεις ποτε crossfire οι καρτες θα τρεχουν 2χ8 και οχι 2χ16

καλή πρόταση για λίγο πιο οικονομικά, αν μπορείς όμως να χτυπίσεις την 990 κάντο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.