Jump to content

unstoppable

Recommended Posts

Παιδια εχω κολλησει στην πιστα ''highway 17'' εκει που ειμαι κατω απο μια γεφυρα και απο κατω μου θαλλασα.Ειμαι σε ενα δωματιο τους εχω καθαρισει ολους εχω βγαλει μια μπριζα απο ενα μηχανημα που δημιουργει τεχνιτο τοιχος και ανοιξε το τοιχος αλλα μετα δεν ξερω τι κανω.Μηπως ξερει καποιος τι κανω μετα?

εγω ειμαι εκει που εχει ενα ποταμι στην αρχη αφου εχω περασει κατι τρενα κ ιστοριες τετοιες....

αλλα μου γραφει ΑΙ disabled!!!!κ δεν κουνιεται κανενας παιχτης ουτε εχθρος μονο εγω κουνιεμαι λες κ ειμαι σε flight modE!!!!ξερει κανενας πως μπορω να κανω ξανα enabled to AI!??????

Αρχική απάντηση από amgamer [Σήμερα, στις 13:04]

εγω ειμαι εκει που εχει ενα ποταμι στην αρχη αφου εχω περασει κατι τρενα κ ιστοριες τετοιες....

αλλα μου γραφει ΑΙ disabled!!!!κ δεν κουνιεται κανενας παιχτης ουτε εχθρος μονο εγω κουνιεμαι λες κ ειμαι σε flight modE!!!!ξερει κανενας πως μπορω να κανω ξανα enabled to AI!??????

Αγοράζοντας το αυθεντικό.... :p

Αρχική απάντηση από amgamer

Aγορασε το original

N4speed το βρηκα τελικα....,παντος σε ευχαριστω!

οσο για την original εκδοση κ κει απενεργοποιειται απο μονο του το AI...

ειναι bug κ φευγει με update απο τη valve ή με διαφορετικο τροπο.....:)

αμαν !! 21 σελιδες θεμα! δεν ξερω αν εχει απαντηθει παλι - με το buggy στην ''highway 17'' δεν μπορω να περασω τις γεφυρες με τπτ !(αλματα)

την 1η την περασα με ανορθοδοξο τροπο αλλα την 2η -εκει που πρεπει να ριξεις ενα 'σαν ελικοπτερο' δεν τα καταφερνω - οσο φορα και να παρω τελικα σπαω τα μουτρα μου απεναντι και πεφτω κατω :D

HEEELP

• 2 weeks later...

ρε παιδια αγορασα το half life 2 και θελω να παιξω το counter strike source.πρεπει πρωτα ομως να καινει update μεσω steam.δεν υπαρχει καπου ολα αυτα τα update σε link ωστε να τα κατεβασω εκτος steam?αργει πολυ το ρημαδι!!!

• 4 years later...

Ξεθάβω το θέμα για να μην ανοίγω καινούριο, καθώς η προσφορά ισχύει μόνο γι' αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Gordon Freeman κέρδισε την προτίμηση του κοινού σε διαγωνισμό που διοργάνωσε το gamespot με θέμα :"All Time Greatest Game Hero"

Ο Gordon συγκέντρωσε το 55,8% των ψήφων. Η Valve με τη σειρά της προσφέρει 55,8% έκπτωση σε ολα τα Half Life γι' αυτό το Σαββατοκύριακο.

To celebrate Gamespot's "All Time Greatest Game Hero" award to Half-Life's Dr. Gordon Freeman we are offering all Half-Life games at 55.8% off!

There are other great game heroes, and we're gonna let you play with them, but Gordon Freeman is THE BEST GAME HERO OF ALL TIME at least according to 55.8% of the gaming public - thank you to all who voted.

http://store.steampowered.com/search/?adv=0&term=half-life&category1=998&developer=Valve&publisher=&category2=&genre=&priceLow=&priceHigh=

http://store.steampowered.com/app/220/

Με την ευκαιρία να πω ότι συμφωνώ με το αποτέλεσμα. Free man is the best:banging:

Απο τους πιο μαματους θα έλεγα χωρίς υπερδυνάμης και βλακειες... γενικά το HL2 ειναι απο τα πιο ωραια παιχνιδια.. ατμοσφαιρικό και με ωραιο σενάριο...δεν το βαριεσαι ουτε στιγμή :no:

Aν δεν το ειχα αγορασει ηδη 3 φορες το παιχνιδι ισως να το ξαναπαιρνα.

Ωραια προσφορα,για οσους δεν το εχουν αξιζει,σε κραταει και ας μην σε πιανει crysis απ τα γραφικα (εκτος και αν βαλει κανεις το cinematic mod).