Jump to content

προβλημα αναλυσης σε κανουρια οθονη

god

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα,πηρα μια καινουρια οθονη 21,5" με αναλυση 1920χ1080 και μια amd 6450 και κατα ενα περιεργο λογο δεν υπαρχει η επιλογη για την μεγιστη αναλυση απο τα windows και δεν υπαρχει καθολου η επιλογη μεσα απο τον catalyst.εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?

πρεπει να εχει μεσα cd που εχει τους drivers της οθονης που ξεκλειδωνει ουσιαστικα και ολες τις αναλυσεις που υποστιριζει.

Σε Windows 7 στο desktop ,δεξι click και screen resolution->advance settings->Monitor->properties->Driver->update driver

Έχω συναντήσει το πρόβλημα που αναφέρεις αρκετές φορές και με ATI και με nVidia drivers.

Έχω καταλήξει ότι το πρόβλημα οφείλεται στον χειρισμό της πληροφορίας EDID (Extended Display Identification Data)

από τους drivers των εταιρειών.

Για να λύσεις το πρόβλημά σου, βρες την καρτέλα όπου έχει αναφέρει το EDID.

Νομίζω ότι είναι στο Monitor Capabilities αλλά από εδώ που είμαι δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω.

Αν είναι επιλεγμένο το EDID, αυτό ίσως προκαλεί το πρόβλημα.

Αφαίρεσε την επιλογή.Διαλέξε χειροκίνητα και με ΠΡΟΣΟΧΗ την ανάλυση και το refresh rate που υποστηρίζει το monitor σου.

Διαφορετικά άφησε το λειτουργικό να ανακαλύψει την ανάλυση του monitor σου.

Ενημέρωσέ μας για το αποτέλεσμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.