Jump to content



Συνδεση Sub με CCFL


giorgos_cupra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια μιπος κσερει κανενας απο εσας πως γινεται να συνδεσω λαμπες κρυου καθοδου με τον ενισχυτη μου ή με το woofer μου ετσι ωστε να αναβοσβηνει συμφωνα με το μπασσο?(sorry για τα greeklish):tomato:

φιλε μου αν θες κανε edit και γραψε ελληνικα γιατι τα greeknglish δεν επιτρεπονται....επι του θεματος δεν γνωριζω υποθετω ομως οτι χρειαζεσαι καποιου ειδους φωτορυθμικο.

Αν είναι για αμάξι με sub και τρομερό ηχοσύστημα, τότε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, απλά τις συνδέεις, ανάβουν και όταν χώσει το μπάσο αυτές θα αναβοσβήσουν. Δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή.

Καλαμπουράκι, δεν ξέρω όμως πως γίνεται.

Καλός ήρθες στο εργαστήρι giorgos_cupra :) Σε παρακαλώ να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες, τα greeklish απαγορεύονται από τους κανόνες.

Αυτο που σκεφτομαι εγω ειναι πως πρεπει απο μια πηγη να παιρνει ρευμα και απο καπου πανω στον ενισχυτη ή στον ενισχυτη του μπασου να παιρνει καποιο σημα ετσι ωστε να διακοπτεται η ροη του ρευματος.....ή πιο απλα να βρεθει μια πηγη ρευματος μεταβλητη αναλογα με τον ηχο που βγαζει ο ενισχυτης με μεγιστη τιμη 12v....Εχεται καμια αλλη ιδεα τι να κανω γιατι πηρα καινουργιο ηχοσυστημα και θελω να το κανω ''μουρη''??:devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.