codact Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2012 Γεια σας.Πρωτη φορα που θα βαλω το pc μου μεσα στο νερακι και ειμαι γενικα ασχετος με ολο αυτο...1ον) Θα καταφερο να το κανω μονος μου η θα χρειαστω καποιον που να ξερει?2ον)Εχω κουτι armor επεξεργαστη i7 920 και καρτα γραφικων gigabyte gtx560ti oc sli και μνημες corsair 6gb3ον) Απο οτι ειδα σε ενα online καταστημα για τον επεξεργαστη υπαρχει ετοιμο μηχανιμα...για τις καρτες γραφικων ομως και τις ram τι θα κανω πως θα βαλω και εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 11, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2012 Καλώς όρισες καταρχήν 1) Καλό είναι να σε βοηθήσει κάποιος γνώστης 3) Δε το βρίσκω απαραίτητο να βάλεις τις μνήμες στο νερό Απο εκεί και πέρα το θέμα είναι πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις για κάτι custom (δώσε και ένα λινκ με την κάρτα σου). Αν είναι να το κάνεις για το θέμα αισθητικής και μόνο θα σου έλεγα όχι. Αν όμως έχεις θέμα με θερμοκρασίες και θόρυβο τότε αξίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
codact Αύγουστος 11, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2012 Μου αρεσει και αισθητικα αλλα παιζω και παιχνιδια οποτε θα μου δωσει μια ωθηση...η καρτες ειναι 2 GIGABYTE GV N560UD 1GI ::. iking.grκατι ακομα...μπορω να βαλω και την μητρικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Αύγουστος 11, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2012 Δεν αξίζει να βάλεις υδρόψυξη στο σύστημα σουκαι ούτε θα υπάρξει η "ώθηση" που περιμένεις...Με τα λεφτά της υδρόψυξης (και αφού πουλήσειςτις 2 κάρτες σου) τσίμπα μια σύγχρονη καλή κάρτακαι είσαι comple. Τώρα άμα σώνει και καλά θέλεις ναβάλεις νεράκι για την εμπειρία/τρέλα, ας σε φωτίσουνοι υπόλοιποι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
codact Αύγουστος 11, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2012 Δηλαδη λες να μην βαλω ουτε καν στον επεξεργαστη και την μητρικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Αύγουστος 11, 2012 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2012 Δηλαδη λες να μην βαλω ουτε καν στον επεξεργαστη και την μητρικη?1. Τι ψύχτρα έχεις στον επεξεργαστή;2. Τι θερμοκρασίες έχεις στον επεξεργαστή;3. Τον έχεις overclockάρει και αν ναι στα πόσα;4. Όλα τα παραπάνω με τι θερμοκρασίες στο δωμάτιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
codact Αύγουστος 11, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2012 δεν εχω κανενα προβλημα με θερμοκρασιες νορμαλ ειναι...απλα πιστευα πως αν βαλω water cooling θα εχω καλυτερα αποτελεσματα...την μαμισια εχω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Αύγουστος 11, 2012 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2012 Πρακτικά, κάποιος βάζει υδρόψυξη άμα:-Θέλει να overclockάρει ψηλά και η αερόψυξη δεν επαρκεί-Θελει να overclockάρει αρκετά και αν και η αερόψυξη επαρκεί, για να γίνειδουλειά, οι ανεμιστήρες πρέπει να γυρίζουν πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα πολύ θόρυβοΔηλαδή, είτε για καλύτερες θερμοκρασίες, είτε για λιγότερο θόρυβο σε περιπτώσεις overclocking συνήθως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 12, 2012 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 δεν εχω κανενα προβλημα με θερμοκρασιες νορμαλ ειναι...απλα πιστευα πως αν βαλω water cooling θα εχω καλυτερα αποτελεσματα...την μαμισια εχω..Kαλυτερα αποτελεσματα σε τι περιμενεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
codact Αύγουστος 12, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 Λοιπον ακουστε..εγω παιζω call of duty 4 modern warfare...Οπως ολα τα παιχνιδια εχει fps.Οσο πιο σταθερα ειναι τα fps τοσο πιο ομαλο ειναι και το gameplay...μπορεις να παιξεις πιο ευκολα πιο ανετα...και σκεφτικα πως καπια spikes που εχω πχ θα μπορουσανε να εξαφανηστουν εαν η θερμοκρασια της καρτας και του επεξεργαστη ηταν σταθερη και πιο χαμηλη...αυτο περιμενω να μου προσφερει...βεβαια αν δεν παιζει ρολο η θερμοκρασια δεν θα το κανω και θα βαλω κανα ssd ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 12, 2012 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 Γιατι δεν παιρνεις αλλη καρτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 12, 2012 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 Λοιπον ακουστε..εγω παιζω call of duty 4 modern warfare...Οπως ολα τα παιχνιδια εχει fps.Οσο πιο σταθερα ειναι τα fps τοσο πιο ομαλο ειναι και το gameplay...μπορεις να παιξεις πιο ευκολα πιο ανετα...και σκεφτικα πως καπια spikes που εχω πχ θα μπορουσανε να εξαφανηστουν εαν η θερμοκρασια της καρτας και του επεξεργαστη ηταν σταθερη και πιο χαμηλη...αυτο περιμενω να μου προσφερει...βεβαια αν δεν παιζει ρολο η θερμοκρασια δεν θα το κανω και θα βαλω κανα ssd ακομα.Αφου μας λες οτι δεν εχεις προβλημα με τις θερμοκρασιες πιο πανωΜε την την υδροψυξη θα πετυχεις καλυτερες θερμοκρασιες απο την αεροψυξη, Τα spikes που λες δεν νομιζω να εχουν καμια σχεση με την ψυξη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
codact Αύγουστος 12, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 τωρα προσφατα εβαλα τις 560 γιαυτο δεν σκευτομαι για αλλη καρτα...ναι δεν εχω κανενα προβλημα με την θερμοκρασια αλλα οπως ολες οι καρτες ingame ανεβαινει η θερμοκρασια...οποτε αν ingame ηταν οπως ειναι και στο desktop πχ τοτε θα ηταν καλυτερα υποθετω...η οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 12, 2012 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 τωρα προσφατα εβαλα τις 560 γιαυτο δεν σκευτομαι για αλλη καρτα...ναι δεν εχω κανενα προβλημα με την θερμοκρασια αλλα οπως ολες οι καρτες ingame ανεβαινει η θερμοκρασια...οποτε αν ingame ηταν οπως ειναι και στο desktop πχ τοτε θα ηταν καλυτερα υποθετω...η οχι?οτι θα εχεις αρκετα μειωμενες θερμοκρασιες αναλογα θα εχεις αλλα μην περιμενεις να κερδισεις κατι σε επιδοσεις οπως παιζεις τωρα θα παιζεις και μετα απλα με καλυτερες θερμοκρασιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
codact Αύγουστος 12, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 τα fps δεν θα ειναι πιο σταθερα δηλαδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 12, 2012 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 τα fps δεν θα ειναι πιο σταθερα δηλαδη?Δεν νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
codact Αύγουστος 12, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 οκ παιδια θα δω τι θα κανω να εισται καλα ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Αύγουστος 14, 2012 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Ψάχτο λίγο αυτό με τα spikes...Παίζει να είναι πρόβλημα με τη σύνδεσή σου, αλλιώςπαίζει να είναι πρόβλημα από το SLI (shuttering) :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.