Jump to content

Ρωγμη σε alpha cool tank

jimmius

Recommended Posts

καλησπερα παιδια.

Δεν θα ηρεμησω ποτε :(. Ανοιγω το κουτι πριν απο λιγο και τι να δω μια ρωγμη στο πανω μερος του tank. Εχτες δεν ηταν εκει γιατι ευγαλα φωτος

Η μονη διαφορα απο εχτες ειναι οτι εβαλα διπλης οψεως και κολλησα το τανκ, πριν ηταν ελευθερο. Τι μπορει να το προκαλεσαι ?

να και μια φωτο

http://img812.imageshack.us/img812/4823/crackp.jpg

καλησπερα παιδια.

Δεν θα ηρεμησω ποτε :(. Ανοιγω το κουτι πριν απο λιγο και τι να δω μια ρωγμη στο πανω μερος του tank. Εχτες δεν ηταν εκει γιατι ευγαλα φωτος

Η μονη διαφορα απο εχτες ειναι οτι εβαλα διπλης οψεως και κολλησα το τανκ, πριν ηταν ελευθερο. Τι μπορει να το προκαλεσαι ?

να και μια φωτο

http://img812.imageshack.us/img812/4823/crackp.jpg

Δημητρη οπως σου ειχα πει κι απο κοντα

ειναι συχνο φαινομενο σε αυτες τις αντλιες

το πλαστικο πολυμεριζεται και ειδικα μετα απο διαστηματα αχρηστιας και καποιο καθαρισμα με δυνατα καθαριστικα

την ακουνε και μετις πρωτες πιεσεις που δεχονται οταν ξαναλειτουργησουν

παρουσιαζουν ρωγμες σε διαφορα σημεια.

εφοσον ειναι ψηλα δεν εχεις προβλημα προς το παρον.

βεβαιωσου οτι δεν μαζευει πολυ αερα>πιεση κατα το σβησιμο του συστηματος

και δουλεψε το με προσοχη μεχρι ειτε να αντικαταστησεις ολη την αντλια

ειτε σκετο το σκαφακι της συγκεκριμενης.

Γιωργο ναι το θυμάμαι που μου το είπες, Την πάτησα τελικά πάμε για ανταλλακτικά και τσεκαρα και το phobya το block και ειμαι ετοιμος.

Βασικα απο πιεση πρεπει να γινεται χαμος στο συστημα αλλα πως το αποσυμπιεζω ? Να το εχω να δουλεψει χωρις το καπακι να το κλεισω και να το βιδωσω μετα ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.