c.yiannis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Καλησπέρα θέλω να ρυθμίσω αυτό το ap repeater ΤP-LINK TL-WA801NDΘα ήθελα βοήθεια γιατί δεν έχω ρύθμιση ξανά ap repeater ξανά και πρέπει να μπω αύριο με TeamViewerΜήπως μπορώ να με βοηθήσει κάποιος βήμα βήμαΕυχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Αύγουστος 10, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2012 - Κατέβασε το user guide εδώ και άνοιξέ το με έναν pdf reader.- Στην ενότητα 4.5.1 (wireless settings) θα πάς στον αριθμό 4. Σου εξηγεί ένα ένα τα του Repeater Mode που δουλεύει με WDS και έχει να κάνει με την σύνδεση ασύρματων AP.Επέλεξε χώρα, συχνότητα και αφού ενεργοποιήσεις και το ασύρματο στην επιλογή εκεί κάνε αποθήκευση. Στην επιστροφή πήγαινε στο ίδιο σημείο του Router/web panel και πατώντας search θα σου δείξει τα ασύρματα δίκτυα. Επιλέγεις αυτό που θές (θα σου βγάλει λίστα με μορφή SSID > Ονόματα ασύρματων δικτύων/ AP) Επιλέγεις το επιθυμητό για να κάνει assign. Τσεκάρεις άν έχει κρατήσει την ρύθμιση και είσαι έτοιμος.=====Μιάς και από έκδοση σε έκδοση μπορεί στο πάνελ του ρούτερ να έχουν αλλάξει διάφορα, δέν μπορώ να σε βοηθήσω ακριβώς για αυτό που θα συναντήσεις.Επίσης άν το AP με το οποίο θα δουλέψει το repeater σου δέν έχει ενεργοποιημένο WDS ίσως χρειαστείς την επιλογή Universal Adapter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Αύγουστος 10, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2012 Εξαρτάται. Θα πρέπει να μας πεις πρώτα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.Επίσης, το WDS Repeater νομίζω πως λειτουργεί μόνο με WDS enabled συσκευές, λογικά αυτό που χρειάζεται είναι το Universal Repeater που λειτουργεί με όλες τις συσκευές. Αυτό έχω κι εγώ στο δικό μου 801ND. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 10, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2012 Να ρωτήσω εγώ σαν βλάκας τα λεφτά θα τα πάρεις εσύ ή εμείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Αύγουστος 10, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2012 Να ρωτήσω εγώ σαν βλάκας τα λεφτά θα τα πάρεις εσύ ή εμείς?Λογικά και ουσιαστικά ο ίδιος αλλά γιαυτό είναι το φόρουμ μας εδώ. Δηλαδή όλλα τα παλικάρια που μπορεί να είναι νέοι τεχνικούληδες αλλά εξελισσονται μέρα με την μέρα και κάτι τους τυχαίνει αλλά δέν έχουν εμπειρία (δέν τους έχει ξανατύχει π.χ) κακό είναι που θα το συζητήσουν εδώ ? Όχι λογικά///. Βοηθάμε όπως μπορούμε (noobas είμαι εγώ) AN θέλουμε αλλιώς δέν ποστάρουμε κάν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 10, 2012 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2012 Να ρωτήσω εγώ σαν βλάκας τα λεφτά θα τα πάρεις εσύ ή εμείς? Ποια λεφτα ρε ; Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.yiannis Αύγουστος 10, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2012 Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 10, 2012 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2012 όταν πας για δουλειά και πληρώνεσαι για αυτή τότε οφείλεις να ξέρεις αλλιώς δεν το αναλαμβάνεις.... τέσπα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnz Αύγουστος 10, 2012 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2012 όταν πας για δουλειά και πληρώνεσαι για αυτή τότε οφείλεις να ξέρεις αλλιώς δεν το αναλαμβάνεις.... τέσπα.....Αν δε το αναλάβει δε θα μάθει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 10, 2012 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2012 Που μιλαει για λεφτα ρε παιδια το παλικαρι και δεν το προσεξα ; Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 10, 2012 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2012 Να το αναλάβει αλλά να φάει το βράδυ σπίτι του να διαβάσει να μάθει να το παλέψει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 10, 2012 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2012 Που μιλαει για λεφτα ρε παιδια το παλικαρι και δεν το προσεξα ; Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Εμενα θα μου απαντησει κανεις ; Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 10, 2012 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2012 όχι ρε δεν σε παίζουμε εσένα....δεν μίλησε κανείς για λεφτά ρε... αλλά δες το ποστ και πες μου εσυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.yiannis Αύγουστος 10, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2012 όχι ρε δεν σε παίζουμε εσένα....δεν μίλησε κανείς για λεφτά ρε... αλλά δες το ποστ και πες μου εσυοχι δεν θα παρω χρηματα ειναι πολυ μακρια και για αυτο το TeamViewer,δεν καταλαβα το προβλημα σου. αλλα σε ευχαριστω για την βοηθεια που μου προσφερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 11, 2012 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2012 τίποτα είμαι γέρος και γκρινιάρης....:crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.