Jump to content

ap repeater ΤP-LINK TL-WA801ND

c.yiannis

Recommended Posts

Καλησπέρα θέλω να ρυθμίσω αυτό το ap repeater ΤP-LINK TL-WA801ND

Θα ήθελα βοήθεια γιατί δεν έχω ρύθμιση ξανά ap repeater ξανά και πρέπει να μπω αύριο με TeamViewer

Μήπως μπορώ να με βοηθήσει κάποιος βήμα βήμα

Ευχαριστώ πολύ

- Κατέβασε το user guide εδώ και άνοιξέ το με έναν pdf reader.

- Στην ενότητα 4.5.1 (wireless settings) θα πάς στον αριθμό 4. Σου εξηγεί ένα ένα τα του Repeater Mode που δουλεύει με WDS και έχει να κάνει με την σύνδεση ασύρματων AP.

Επέλεξε χώρα, συχνότητα και αφού ενεργοποιήσεις και το ασύρματο στην επιλογή εκεί κάνε αποθήκευση. Στην επιστροφή πήγαινε στο ίδιο σημείο του Router/web panel και πατώντας search θα σου δείξει τα ασύρματα δίκτυα. Επιλέγεις αυτό που θές (θα σου βγάλει λίστα με μορφή SSID > Ονόματα ασύρματων δικτύων/ AP) Επιλέγεις το επιθυμητό για να κάνει assign. Τσεκάρεις άν έχει κρατήσει την ρύθμιση και είσαι έτοιμος.

=====

Μιάς και από έκδοση σε έκδοση μπορεί στο πάνελ του ρούτερ να έχουν αλλάξει διάφορα, δέν μπορώ να σε βοηθήσω ακριβώς για αυτό που θα συναντήσεις.

Επίσης άν το AP με το οποίο θα δουλέψει το repeater σου δέν έχει ενεργοποιημένο WDS ίσως χρειαστείς την επιλογή Universal Adapter.

Εξαρτάται. Θα πρέπει να μας πεις πρώτα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.

Επίσης, το WDS Repeater νομίζω πως λειτουργεί μόνο με WDS enabled συσκευές, λογικά αυτό που χρειάζεται είναι το Universal Repeater που λειτουργεί με όλες τις συσκευές. Αυτό έχω κι εγώ στο δικό μου 801ND.

Να ρωτήσω εγώ σαν βλάκας τα λεφτά θα τα πάρεις εσύ ή εμείς?

Λογικά και ουσιαστικά ο ίδιος αλλά γιαυτό είναι το φόρουμ μας εδώ. Δηλαδή όλλα τα παλικάρια που μπορεί να είναι νέοι τεχνικούληδες αλλά εξελισσονται μέρα με την μέρα και κάτι τους τυχαίνει αλλά δέν έχουν εμπειρία (δέν τους έχει ξανατύχει π.χ) κακό είναι που θα το συζητήσουν εδώ ? Όχι λογικά///. Βοηθάμε όπως μπορούμε (noobas είμαι εγώ) AN θέλουμε αλλιώς δέν ποστάρουμε κάν.

όχι ρε δεν σε παίζουμε εσένα....

δεν μίλησε κανείς για λεφτά ρε... αλλά δες το ποστ και πες μου εσυ

οχι δεν θα παρω χρηματα ειναι πολυ μακρια και για αυτο το TeamViewer,

δεν καταλαβα το προβλημα σου.

αλλα σε ευχαριστω για την βοηθεια που μου προσφερες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.