.38-.45 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2004 κι ειπα να το γυρισω στις ασπρες λαμπες. βασικα περιμενω αλλη μια, αλλα να δουμε ποτε και που θα μπει (καμια ιδεα; ) το καλο ειναι, πως το πισι ανετα μπορει να χρησιμοποιηθει για φωτιστικο, αν το σηκωσεις λιγο απο το πατωμα κι αν κανεις και λαθος φωτομετρηση, κοκκινιζουν οι φωτο και δειχνουν αλλιως.
JiMk Αύγουστος 8, 2004 #2 Αύγουστος 8, 2004 Ωραίος απο που την πήρες? αυτό για το φωτιστικό καλή ιδεά
enduracell Αύγουστος 8, 2004 #3 Αύγουστος 8, 2004 ωραίες φώτο Σουηδε, πάντα ζήλευα την τάξη στο PC σου , καλό είναι και το άσπρο, αλλά η τελευταία πειραγμένη δείχνει καλύτερη
.38-.45 Αύγουστος 8, 2004 Author #4 Αύγουστος 8, 2004 απο over-clock.co.uk. κι εχω τοσο καιρο περιμενω να ερθει η αλλη, αλλα ολο τις περιμενουν κι ολο ερχονται :mad:
.38-.45 Αύγουστος 8, 2004 Author #6 Αύγουστος 8, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 23:14] αλλά η τελευταία πειραγμένη δείχνει καλύτερη ναι ναι, σαν τις αλλες που βγηκαν μωβ, και ειχα ακουσει ΤΑ απιστευτα Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 23:16] Nea πατεντα για οσους φοβουνται την νυχτα ? βρηκα την υγεια μου σου λεω. η εξωπορτα εχει τζαμι, κι ετσι και δεν κλεισω την πορτα του δωματιου, βγαινει η μπλεδιλα εξω, κι ενας θεος ξερει τι φανταζοταν ο κοσμος για το τι γινεται μεσα στο σπιτι.
DMylonas Αύγουστος 8, 2004 #7 Αύγουστος 8, 2004 Την πιο φθηνή και γρήγορη λύση για λάμπα στο pc την είχα κάνει πριν 1 χρόνο... Βάλε μέσα λάμπα από πίσω φως αυτοκινήτου... ΠΟΛΥ ΦΩΣ και ΠΟΛΥ ΑΣΠΡΟ!!!!
Samael Αύγουστος 8, 2004 #8 Αύγουστος 8, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 βρηκα την υγεια μου σου λεω. η εξωπορτα εχει τζαμι, κι ετσι και δεν κλεισω την πορτα του δωματιου, βγαινει η μπλεδιλα εξω, κι ενας θεος ξερει τι φανταζοταν ο κοσμος για το τι γινεται μεσα στο σπιτι. Kαλο φαινετε το ασπρο,αλλα αμα δε το δεις απο κοντα...δε μπορεις να εισαι σιγουρος...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.