porgy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 θα ήθελα τη γνωμη σας για αυτό. από τιμή μου κάνει..οι αγορές θα γινουν απο το συγκεκριμένο κατάστημα.η μητρική μου είναι αυτή.εάν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε καλώς...δεν εχει και μεγάλη ποικιλία πάντως απο κουτιά το πλαίσιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Αύγουστος 10, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2012 τεράστια ποικιλία έχει το visionstudio απο κουτιά, αν θες ρίξε μια ματιά και εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 10, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2012 [MENTION=10566]porgy[/MENTION] απο ποια πόλη είσαι; Ποια καρτούλα γραφικών έχεις; Και τέλος καθώς με έπιασε το ανακριτικό μου πόσα διαθέτεις για κουτί. Α α α και πες το εκκαθαριστικό σημείωμα σου παρακαλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
porgy Αύγουστος 11, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2012 karmen1983 εχεις pm.ένα ακόμα που είδα κ μου άρεσε εξωτερικά τουλάχιστον είναι αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 11, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2012 pm δεν ήρθε αλλά αν είναι να μου στείλεις το εκκαθαριστικό δεκτών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.