FANISTELROOY Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2012 Μου εδωσαν ενα pc celeron κατι γιατι δεν εμπαινε στα windows λογω αρχειων που ελειπαν/ειχαν καταστραφει. Αφου δεν ειχαν τπτ μεσα ειπα να του κανω ενα φορματ για σιγουρη λυση. Μολις φορτωνε τους drivers το cd των xp και πριν βγει η επιλογη για format, recovery κλπ πεταγε μπλε οθονες. 3 φορες το ιδιο πραγμα. Μονο την πρωτη πρωτη φορα μπηκα στο recovery, αλλα κολλησε και εκει οταν πηγα να κανω exit.Τι να δοκιμασω; αλλο cd; αλλη καλωδιοταινια; αν και το cd αυτο το ειχα χρησιμοποιησει πριν 2-3 μερες χωρις προβλημα σ ενα λαπτοπ. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Αύγουστος 10, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2012 - Τί windows είχε και ποιά έκδοση προσπαθείς να περάσεις τώρα ?- Θυμάσαι περίπου error codes από μπλέ οθόνες ?Αρχικά καλό θα ήταν να τσεκάρεις με ένα άλλο cdάκι άν και λίγο δύσκολο να φταίει αυτό. Πιθανό πρόβλημα υπάρχει είτε στη - στις RAM (άν έχει πάνω από ένα module) ή είναι καθαρά θέμα δίσκου. (κανένα bad sector).Έχεις πρόχειρο το Hirens bootcd ή κάτι αντίστοιχο ? Άν ναι use it και αρχικά τσέκαρε μνήμες μία προς μία με memtest, μετά μπές σε εικονικό λειτουργικό (virtual xp ή κάποιο live cd από linux πχ να δείς άν τρέχει το σύστημα και νιώθει ) και τέλος τσέκαρε τον σκληρό με ότι μπορείς. (hdat, checkdisk, hdtune, sentinel anything....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 10, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2012 - Τί windows είχε και ποιά έκδοση προσπαθείς να περάσεις τώρα ?- Θυμάσαι περίπου error codes από μπλέ οθόνες ?Αρχικά καλό θα ήταν να τσεκάρεις με ένα άλλο cdάκι άν και λίγο δύσκολο να φταίει αυτό. Πιθανό πρόβλημα υπάρχει είτε στη - στις RAM (άν έχει πάνω από ένα module) ή είναι καθαρά θέμα δίσκου. (κανένα bad sector).Έχεις πρόχειρο το Hirens bootcd ή κάτι αντίστοιχο ? Άν ναι use it και αρχικά τσέκαρε μνήμες μία προς μία με memtest, μετά μπές σε εικονικό λειτουργικό (virtual xp ή κάποιο live cd από linux πχ να δείς άν τρέχει το σύστημα και νιώθει ) και τέλος τσέκαρε τον σκληρό με ότι μπορείς. (hdat, checkdisk, hdtune, sentinel anything....)xp sp3 ειχε κ το ιδιο πηγα να βαλω απο αυθεντικο cdΘα δοκιμασω ενα cd με 7 που εχω εδω να δω.Για το δισκο δεν ξερω αν φταιει, διοτι υποτιθεται δεν περναγε τπτ την ωρα που εβγαζε μπλε οθονες.Η μια απ οσο θυμαμαι ητανIcq_driver_not_less_or_equal καπως ετσι, και τις 2 αλλες φορες μπλε οθονη με μονο 2 γραμμες με μια διευθυνση του στυλ c:/windows/...klp που δεν εχω ξαναπετυχει πουθενα. Θα κανω κανενα τεστ με hirens μηπως βρω τπτ.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Αύγουστος 10, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2012 Και εγώ ποντάρω στη μνήμη.Αν μπορείς βρές άλλη και ξαναδοκίμασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Αύγουστος 13, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2012 RAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Αύγουστος 13, 2012 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2012 φαντάζομαι θα ειναι παλιό μηχάνημα.για ρίξε μια ματιά στη μητρική για φουσκομένους πυκνωτές και τέτοια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Αύγουστος 13, 2012 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2012 αν στο εμφανίζει ακριβώς εκεί που τελειώνει να φορτώνει η εγκατάσταση των windows και μαυρίζει η οθόνη ώστε να σε πετάξει να διαλέξεις διαμέρισμα για εγκατάσταση, έχει συμβεί και σε μένα. Δοκιμάζοντας άλλο CD των XP λύθηκε το πρόβλημα. Δεν ξέρω αν είναι η RAM όπως φένεται να είναι το λογικό αλλά συμβαίνουν τέτοια ευτράπελα και από την εγκατάσταση των XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Αύγουστος 21, 2012 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 90% στη RAM είναι το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 21, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 Παιδια ευχαριστω, αλλα τελικα μου ζητησαν ενα καινουριο μηχανημα. Οποτε αγοραστηκε amd quad πληρες σετακι με 300κατι €.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Αύγουστος 22, 2012 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 Αυτό δεν σημαίνει ότι το παλιό πάει για πέταμα όμως... :flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 22, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 Ε οχι, θα το κοιταξω μολις βρω χρονο. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.