unreal Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2004 Hello σας!Λοιπον... Εχουμε και λεμε...Εδω και αρκετο καιρο (1 χρονο και 4 μηνες) φτιάχνω μονος μου μια 3DEngine.Σε λιγο καιρο (κανα μηνα) 8α την εχω τελειώσει.Καποια απο τα features της ειναι:BSP Rendering with Bounding Boxes and Occlusion QueriesPer pixel Lighting bump mappingDynamic Cube/sphere MappingZ-fail Shadow volumesVolumetric FogReal Time ReflectionsVideo TexturesTexture ProjectionsBMP,PCX,TGA,DDS,PNG file supportMd3,md5,3ds 3dfile supportκαι αλλα...Ζητάω άτομα που να μπορουν να μου φτιαξουν οτιδηποτε απο τα παρακατω:md3 models with animationsmd3 skinsmd5 models with animationsmd5 skinsindoor levels σε 3DS format.textures, textures with Heightmaps or normal mapsΔεν με νιάζει με ποιο πρόγραμμα 8α φτιαχτουν αυτα..πχ 1.Μπορει καποιος να φτιάξει τα indoor levels με Maya.Κανενα πρόβλημα. Αυτο που 8ελω εγωειναι τα μου τα δώσει σε φορμα 3DS.πχ 2.Επισης τα μοντελα μπορουν να φτιαχτούν οπουδίποτε. Εστω στο Lightwave. Αρκει μετα να γινουν convert με καποιον exporter ( για md5 υπαρχει σίγουρα exporter για 3DSMAX και Lightwave, για md3 σχεδον για όλα τα γνωστα και μη 3D προγραμματα) σε md5 ή md5.Ακομα και να μήν ξέρετε τίποτα απο αυτα και τυχαινει να εχετε καπου συλλογες απο 3D αντικειμενα, textures ακομα και ήχους αν δεν είναι κόπος 8α ή8ελα να μου τα δίνατε.Αν καποιος ενδιαφέρεται ας στειλει ενα PM. Ευχαριστώ πολύ.Υποψην πως ολα αυτα χωρις χρηματική αμοιβη. Για hobby το φτιάχνω το game.news και info για την BekEngine:http://omen.teipir.gr/forum/viewtopic.php?t=1765&sid=f0bbabc87ce92489f6ace5f95b1114cb
Kanonieris Αύγουστος 10, 2004 #2 Αύγουστος 10, 2004 Αν αξίζει γιατί όχι?Αν περιμένεις κανα 2 μήνες μπορεί να δεχτώ.Τώρα δυστυχώς έχω άλλες υποχρεώσεις. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις VRML και να μετά να το κάνεις export san studio Max αρχείο.Aν σ ενδιαφέρει η γλώσσα αυτή τοτε θα σου πω και τα tools για να μην γράφεις κώδικα.
unreal Αύγουστος 10, 2004 Author #3 Αύγουστος 10, 2004 Αρχική απάντηση από Kanonieris [Σήμερα, στις 15:43] Αν αξίζει γιατί όχι?Αν περιμένεις κανα 2 μήνες μπορεί να δεχτώ.Τώρα δυστυχώς έχω άλλες υποχρεώσεις. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις VRML και να μετά να το κάνεις export san studio Max αρχείο.Aν σ ενδιαφέρει η γλώσσα αυτή τοτε θα σου πω και τα tools για να μην γράφεις κώδικα. βασικα δεν εχω κοιταξει ποτε αυτην την γλωσσα. εγω αυτο που θελω απο οποιον τελικα βοηθησει ειναι να μου φτιαξει indoor levels (μαζι με material informations kai UV Maps) τα οποια να είναι σε μορφή 3DS. δεν με νοιάζει τι 8α χρησιμοποιήσει για να τα φτιαξει...ευχαριστώ για το ενδιαφέρον φιλε! η Engine δεν εχει τελειώσει ακόμα αρα δεν βιάζομαι! βεβεα καλα θα ηταν να αρχιζαν οι πίστες να φτιάχνονται απο νωρίς ωστε να μην αργήσει να τελειώσει το game...αυτα!! τα λεμε!
unreal Αύγουστος 20, 2004 Author #4 Αύγουστος 20, 2004 News και info για την Bek Enginehttp://omen.teipir.gr/forum/viewtopic.php?t=1765&sid=f0bbabc87ce92489f6ace5f95b1114cbθα παρακαλουσα τους moderators αν γινεται να μεταφερουν ολο το thread στην κατηγορια "Games"ευχαριστω
unstoppable Αύγουστος 20, 2004 #5 Αύγουστος 20, 2004 Αρχική απάντηση από unreal...............θα παρακαλουσα τους moderators αν γινεται να μεταφερουν ολο το thread στην κατηγορια "Games"... ready
unreal Αύγουστος 25, 2004 Author #6 Αύγουστος 25, 2004 αχ... το βλεπω πως παει η δουλεια.... στο τελος μονος μου 8α τις φτιαξω τις ριμαδες τις πιστες... :cry:
n3a Αύγουστος 29, 2004 #7 Αύγουστος 29, 2004 ’σχετο αλλά αν έφτιαχνα εγώ παιχνίδι, θα ανησυχούσα περισσότερο για τον ήχο του (ποιός θα τον φτιάξει κτλ) παρά για τα μοντέλα και τις πίστες...
kagelar34 Αύγουστος 29, 2004 #8 Αύγουστος 29, 2004 Αρχική απάντηση από n3a ’σχετο αλλά αν έφτιαχνα εγώ παιχνίδι, θα ανησυχούσα περισσότερο για τον ήχο του (ποιός θα τον φτιάξει κτλ) παρά για τα μοντέλα και τις πίστες... Εγώ θέλω να φτιάξω τον ήχο!!!!!!!!
Kanonieris Αύγουστος 30, 2004 #9 Αύγουστος 30, 2004 Να ρωτήσω το βασικότερο.Ρε παιδιά σε τι υπολογιστή θα γίνει το παιχνίδι?Χρειάζεται τέρας για παίξει το αρχικο video(εισαγωγή - 6min) σε studio Μax.Αλλά με ποιό πρόγραμμα να γίνει αφού στο studio Μax δεν έχουμε αλληλεπίδραση του χρήστη με τον γραφικό περιβάλλον?
unreal Αύγουστος 30, 2004 Author #10 Αύγουστος 30, 2004 Δεν ειναι το video εισαγωγης αυτο που με καιει αλλα οι πιστες...
Kanonieris Αύγουστος 30, 2004 #11 Αύγουστος 30, 2004 Ναι οι πίστες μπορούν να γίνουν σε studio Μax?Και με Vrml δεν γίνεται γιατί θα κρασάρει το μηχάνημα όποιο και να είναι.
unreal Αύγουστος 30, 2004 Author #12 Αύγουστος 30, 2004 δνε εχο προβλημα που 8α φτιαχτουν οι πιστες... ετσι για παραδειγμα λεω το MAX . αρκει να ειναι σε 3DS format.
Kanonieris Αύγουστος 31, 2004 #13 Αύγουστος 31, 2004 Α sorry τότε.Εργαλείο έτοιμο για το σκοπό αυτό δεν ξέρω.Μια τελευταία και πολύ επίπονη λύση είναι να γραφτεί με κώδικα στην C/C++ αλλά θα πάρει πολύ ακιρό.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.