Jump to content

100E φόρος?!

dunkel_Stern

Recommended Posts

[MENTION=10229]dunkel_Stern[/MENTION]

ισχύει ο ισχυρισμός του xdoc?

όχι

μου έβγαλε το κανονικό site, και όταν κλειδώθηκε χρησιμοποίησα πρόγραμμα το οποιο μου έβγαζε τα ίδια με το taxisnet. και όταν έβαλα την επιλογή πως είμαι κάτω των 30 τότε μου έβγαλε μηδέν φόρο

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply
συνεπώς ΓΕΛΟΙΟΙ...

ναι ρε, και εγώ έπαθα shock πως έχει ξεχωριστά επιλογή που λέει άμα είσαι γεννημένος μετά το 81 :/

και το πήγα να τσεκάρει ο αρχιλογιστής μας (είμαι ο μονος (εκτος του big boss) στην εταιρία που έχω πρόσβαση σ αυτόν γιατί οι άλλοι δεν ξέρουν καν που είναι το γραφείο του στην εταιρία XD) και μου έδειξε πως πρέπει να την τσεκάρω.

(εντωμεταξύ έλεγα από μέσα όταν πήγαινα σ αυτόν πως άμα με δει θα με καθαρίσει, γιατί είναι το πιο απλησίαστο άτομο τις εταιρίας XD)

(εντωμεταξύ έλεγα από μέσα όταν πήγαινα σ αυτόν πως άμα με δει θα με καθαρίσει, γιατί είναι το πιο απλησίαστο άτομο τις εταιρίας XD)

Στείλε του με mail μερικά αστεία που έχεις ποστάρει εδώ μέσα.

yes yes .... I know....

:p

.....ignore list.....

συνεπώς ΓΕΛΟΙΟΙ...

Μόλις κοίταξα την εφαρογή του taxis για την υποβολή της δήλωσης και στα ατομικά στοιχεία που υπάρχουν δεν υπάρχει η ημ/νία γέννησης (δεν ξέρω βέβαια εαν οταν γίνεται αυτόματα η εκκαθάριση το πρόγραμμα ανατρέχει και σε αυτή την παράμετρο που (μάλλον)πρέπει να βρίσκεται αποθηκευμένη στους server της

Υ.Γ Καλά συμφωνώ οτι είναι γελοίοι αλλά για άλλους λόγους

ποιος είναι ο κωδικός που το συμπληρώνεις αυτό;;;

@xdoc δεν δέχομαι καμιά δικαιολογία μιλάμε. έχουν το ΑΦΜ και σε αυτό δείχνει γμτ μου ποιος διάλος είσαι και πότε γεννήθηκες κλπ κλπ...

και εκνευρίζομαι γιατί ίσως και εγώ να είχα λιγότερο φόρο αν το συμπλήρωνα αυτό. (ξέρω πολύ καλά ότι δεν το συμπλήρωσα)

@xdoc δεν δέχομαι καμιά δικαιολογία μιλάμε. έχουν το ΑΦΜ και σε αυτό δείχνει γμτ μου ποιος διάλος είσαι και πότε γεννήθηκες κλπ κλπ...

και εκνευρίζομαι γιατί ίσως και εγώ να είχα λιγότερο φόρο αν το συμπλήρωνα αυτό. (ξέρω πολύ καλά ότι δεν το συμπλήρωσα)

017

(Πινακας 2 το 10)

Πάντως από ότι κατάλαβα, για μ@λ@κες ψάχνουν που απλά να σκέφτονται με κοινή λογική)

όπως σου είπα και προηγουμένως δεν ξέρω τι δεδομένα παίρνει και απο που το πρόγραμμα εκκαθάρισης(μόνο απο τα on-line δηλούμενα ,απο τα στοχεία σου στον server ή και απο τα δύο. Προσωπική μου άποψη μάλλον απο τα πρώτα)

αλλά θα ρωτήσω και κάτι -χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν- αφου υποβάλλετε ηλεκτρονικά μόνοι σας την δήλωση δεν διαβάσατε γραμμή -γραμμή όλη την δήλωση και να βλέπετε τι σας αφορά?? Τουλάχιστον αυτό με την ημ/νία γέννησης ειναι εμφανές

όπως σου είπα και προηγουμένως δεν ξέρω τι δεδομένα παίρνει και απο που το πρόγραμμα εκκαθάρισης(μόνο απο τα on-line δηλούμενα ,απο τα στοχεία σου στον server ή και απο τα δύο. Προσωπική μου άποψη μάλλον απο τα πρώτα)

αλλά θα ρωτήσω και κάτι -χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν- αφου υποβάλλετε ηλεκτρονικά μόνοι σας την δήλωση δεν διαβάσατε γραμμή -γραμμή όλη την δήλωση και να βλέπετε τι σας αφορά?? Τουλάχιστον αυτό με την ημ/νία γέννησης ειναι εμφανές

από την στιγμή που έχουν τα απαραίτητα στοιχεία όλα πρέπει να γίνονται αυτόματα και οι διαδικασίες να διευκολύνουν τον χρήστη...για αυτό έχει βγάλει μαλλιά η γλώσσα μου να λέω ότι πρέπει το δημόσιο να έχει μηχανογράφηση. Αλλά τι μηχανογράφηση; ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ!! όχι αυτό το πράγμα...είναι αδικαιολόγητο αν μη τι άλλο...

με το bold θα συμφωνήσω και με μουτζώνω όπως μιλάμε...

πάντως εμφανές δεν το κάνεις γιατί η λογική λέει ότι έχουν τα στοιχεία σου και τα κάνουν crosscheck αυτόματα. Δηλώνεις πόσσα έβγαλες, πόσος φόρος παρακρατήθηκε, τι έχεις στην κατοχή σου και τέλος. Μετά έπρεπε αυτοί να συγκρίνουν το ΑΦΜ με την ημερομηνία γέννησής σου και να σου κάνουν την ανάλογη εκαθάριση. Τόσο απλά και όμορφα.

Επίσης αφού ήταν κάτι το οποίο άλλαξε φέτος, βάλε ένα pop up στο τέλος. Είστε κάτω των 30; αν ναι συμπληρώστε το πεδίο 017 του πίνακα 2-10.

τίποτα. ΓΕΛΟΙΟΙ.

Εμάς πρέπει να εξυπηρετούν...άντε μου ανέβηκε η πίεση :D

Μήπως τελικά όντως να αφήσουμε τις πίτσες για καναν άνεργο που ξημεροβραδιάζεται στα ΚΕΠ και όπου γράφει "ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπάλληλος";

Αυτούς άστους,έχουν αλλάξει επίπεδο συνειδητότητας και έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους....:ph34r:

• 2 weeks later...

Ξέρει κανεις άμα έχει κάποιος δηλώσει λάθος στοιχεια στην φορολογική του δήλωση παράδειγμα (βγάζει 7000 και έγραψε 12000) και του ήρθε εκκαθάριση ότι νάνε, άμα μπορεί να κάνει κάτι για αυτό?

(πριν αρχίσετε τα τρολαρισματα, δεν πρόκειται για εμενα)

Δεν μπορείς να γράψεις ότι να' ναι γιατί όταν την καταθέτεις στην εφορία, καταθέτεις επίσης εκκαθαριστηκό μισθοδοσίας το οποίο σου δίνει ο εργοδότης σου και το οποίο λέει πάνω το ποσό που πρέπει να γράψεις στην δήλωση.

Δεν μπορείς να γράψεις ότι να' ναι γιατί όταν την καταθέτεις στην εφορία, καταθέτεις επίσης εκκαθαριστηκό μισθοδοσίας το οποίο σου δίνει ο εργοδότης σου και το οποίο λέει πάνω το ποσό που πρέπει να γράψεις στην δήλωση.

προσωπικά εγώ που έκανα την αίτηση από το net, δεν έστειλα τίποτα γιατί την δήλωση την έχουν ήδη από τον εργοδότη σου :p

την δήλωση την θέλει συνήθως ο λογιστής που σου κάνει την φορολογική δήλωση για να ξέρει ποσα παίρνεις, αλλιώς θα μπορούσα άνετα να γράψω στην φορολογική μου δήλωση ότι θέλω

Ξέρει κανεις άμα έχει κάποιος δηλώσει λάθος στοιχεια στην φορολογική του δήλωση παράδειγμα (βγάζει 7000 και έγραψε 12000) και του ήρθε εκκαθάριση ότι νάνε, άμα μπορεί να κάνει κάτι για αυτό?

Νομίζω οτι μπορεί να κάνει τροποποιητική για δες εδω(ερώτηση 25)

κανεις διορθωτικη

Για πάμε:

350 Ευρώ ΔΕΗ και 500 Ευρώ χαράτσι!:-O

Ναι είναι το σύστημα έτσι να τιμωρούν τους καταναλωτές τους. Μπορείς και να μην είσαι καταναλωτής τους.

Θα μπορούσες για παράδειγμα να κάνεις αίτηση διακοπής και να απαλαγείς από τις χρεώσεις.

Τι δεν μπορείς να κάνεις δίχως ηλεκτρικό;

Δεν έχεις κάποιον να σου παρέχει ρεύμα με ένα καλόδιο μπαλαντέζα από το δικό του σπίτι;

Είναι καλύτερα να μην έχεις απο το να έχεις βάσανα.

Σε αναγκάζουν να χάσεις το σπίτι σου (εάν δεν έχεις να πληρώσεις) ή να γίνεις κακοποιός, άλλο δεν υπάρχει..

Ναι είναι το σύστημα έτσι να τιμωρούν τους καταναλωτές τους. Μπορείς και να μην είσαι καταναλωτής τους.

Θα μπορούσες για παράδειγμα να κάνεις αίτηση διακοπής και να απαλαγείς από τις χρεώσεις.

Τι δεν μπορείς να κάνεις δίχως ηλεκτρικό;

Δεν έχεις κάποιον να σου παρέχει ρεύμα με ένα καλόδιο μπαλαντέζα από το δικό του σπίτι;

Είναι καλύτερα να μην έχεις απο το να έχεις βάσανα.

Σε αναγκάζουν να χάσεις το σπίτι σου (εάν δεν έχεις να πληρώσεις) ή να γίνεις κακοποιός, άλλο δεν υπάρχει..

Κυνηγανε μεσω υπερμετρης φορολογησης την ατομικη ιδιοκτησια στο σπιτι στο αυτοκινητο, στη γη οπως παλιοτερα κανανε σε σοβιετικου τυπου οικονομιες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.