Jump to content

100E φόρος?!

dunkel_Stern

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Στο τελος θα μας φορολογουν για απλα κοιμομαστε! Δηλαδη καλυτερα να μη σου μεινει κανα σπιτι και κανα οικοπεδο! Τα πουλαω ολα και μετακομιζω σε ενοικιο! Και μετα τους φταιει η μαυρη εργασια παναθεμα τους. Λογικο ειναι ο επαγγελματιας να σε κοβει στο γονατο οταν σου παρεχει μια υπηρεσια και ειναι νομιμος σε ολα αλλα θα μου πεις οταν εγω δεν εχω λεφτα πως θα προτιμησω τον ακριβο και οχι τον"μαυρο"(σε εργασια)?

Μια χαρα τη γλυτωσες φιλε μου με 100 ευρω! Ηρθε Η ΔΕΗ σημερα μαζι με το γλυκο χαρατσι της και προτιμω να πληρωσω εγω τα δικα σου 100 ευρω!!

Ελλάδα. :worship:

Είναι θέμα του πως δεν μπορώ να τις έχω μαζεμένες σε ένα σημείο + πως τις μεγάλες που κρατούσα (και ήττα πιο πολύ από το δώρο των προηγούμενον χριστουγέννων) έχουν αποχρωματιστεί :p

δηλαδή τις περνώ και η τις χάνω η τις πετάω

Είναι θέμα του πως δεν μπορώ να τις έχω μαζεμένες σε ένα σημείο + πως τις μεγάλες που κρατούσα (και ήττα πιο πολύ από το δώρο των προηγούμενον χριστουγέννων) έχουν αποχρωματιστεί :p

δηλαδή τις περνώ και η τις χάνω η τις πετάω

Μισό συρτάρι χρειάζεσαι και από την στιγμή που ξέρεις ότι στην είσπραξη από θνητούς είναι τυπικοί, μαζεύεις και δεν πετάς. Απλά πριν ψάξεις αν σε έχουν χρεώσει πολλά ρώτα πρώτα τι θα πληρώσεις αν σου ζητήσουν τις αποδείξεις και δεν τις έχεις.

Κάποιος να αλλάξει το τίτλο του θέματος σε:

"Πείτε τον πόνο σας, για τον φόρο σας."

Btw και η δικιά μας η φορολογία βαρβάτη είναι,

αλλά από τη στιγμή που δεν βγαίνω έξω, στους

δρόμους να αγωνιστώ, να πολεμίσω για δικαιο-

σύνη, απλά, πληρώνω και το βουλώνω. Μόκο.

Καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποιο λογιστή, παρά να ακούσεις τις διάφορες απόψεις μας.. ;)

αλλά δεδομένου ότι είσαι <30 ετών αντί να σε βγάζει χρεωστικό 200€ (το 10% των 2Κ), θα έπρεπε να είσαι αφορολόγητος μέχρι τα 9Κ? (ίσως και να κάνω λάθος, αλλά δες και εδώ)

επίσης, σχετικά με τα τεκμήρια διαβίωσης, το έχεις ψάξει ακριβώς τι/που/πόσο έχεις? γιατί αν τα μπούμπλε-μπούμπλε μου είναι σωστά δείχνεις να έχεις φορολογηθεί για 9400. (10%*400 + 10*(9400/4 -1750)) *το τελευταίο είναι το πρόστιμο των αποδείξεων στην περίπτωση που έχεις όντως φορολογηθεί για 9400 τεκμαρτό.

Nein..->

Τελικά με έσωσες, είχε ένα σημείο που έλεγε άμα είσαι γεννηθείς μετά το 81, το οποιο δεν το είχα δει. τώρα το ποσο είναι μηδέν :D

Τελικά με έσωσες, είχε ένα σημείο που έλεγε άμα είσαι γεννηθείς μετά το 81, το οποιο δεν το είχα δει. τώρα το ποσο είναι μηδέν :D

μα καλά πόσο γελοιοί είναι;;; δν το βλέπουν ότι είσαι γεννημένος το 82 από την ημερομηνία γέννησής σου;;;;

δεν μπορώ κλαίω από το γελοίο του πράγματος....

Update:

Έρχεται εχθές ο πεθερός μου και άρχισε πάλι να μουρμουράει για τα 15.000 Ευρώ που πρέπει να πληρώσει.

Του λέω να κάτσει και του παραγγέλνω Pizza.

Περιττό να σας πω ότι έφυγε και με έβριζε...ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑ

Βρε typhonios...15.000 πάει να πει ότι έχει χρήμα ο πεθερός.

Άρα, δεν θα πεινάσει η κόρη του.... ;)

Μήπως τελικά όντως να αφήσουμε τις πίτσες για καναν άνεργο που ξημεροβραδιάζεται στα ΚΕΠ και όπου γράφει "ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπάλληλος";

Βρε typhonios...15.000 πάει να πει ότι έχει χρήμα ο πεθερός.

Άρα, δεν θα πεινάσει η κόρη του.... ;)

Μήπως τελικά όντως να αφήσουμε τις πίτσες για καναν άνεργο που ξημεροβραδιάζεται στα ΚΕΠ και όπου γράφει "ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπάλληλος";

Δεν λέω, τα έχει ο άτιμος και χοντρά αλλά του έγινε ο πωπός ΝΑ για να τα βγάλει.

Δούλευε μέχρι τα 73 του, ως οδοντίατρος και έζησε και αρκετά χρόνια μετανάστης/εργάτης στην Γερμανία.

Νόμιμος μέχρι αηδίας σε όλα του αλλά τώρα που πήρε σύνταξη 1000 Ευρώ μετά από 51 χρόνια εργασίας,του ήρθε νταμπλάς το 15Κ...αλλά πήγαινε και κούναγε σημαιάκι του Σα(χλα)μάρα στις εκλογές.

:banging:

προφανώς ο πεθερός ότι έβγαλε τα έκανε σπίτια (κλασσικό κόλλημα του Έλληνα), αντί να τα κάνει κάποια επιχείρηση...έτσι λοιπόν εξηγείτε...

έπεσα μέσα;

σημ. Καλά έκανε ο πεθερός σου και έβγαλέ λεφτά και τα έκανε οτιδήποτε (για να μην παρεξηγούμαι και κατηγορηθώ για φθόνο.)

προφανώς ο πεθερός ότι έβγαλε τα έκανε σπίτια (κλασσικό κόλλημα του Έλληνα), αντί να τα κάνει κάποια επιχείρηση...έτσι λοιπόν εξηγείτε...

έπεσα μέσα;

σημ. Καλά έκανε ο πεθερός σου και έβγαλέ λεφτά και τα έκανε οτιδήποτε (για να μην παρεξηγούμαι και κατηγορηθώ για φθόνο.)

Απόλυτα σωστός, κόλλημα παλαιών μυαλών....δυστυχώς, τώρα ψάχνει να πουλήσει κτήματα στην Σκιάθο....καλά κρασιά.

Το καλό είναι ότι έβγαλε την φωτογραφία του Σα(χλα)μάρα από το σαλόνι του:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

μα καλά πόσο γελοιοί είναι;;; δν το βλέπουν ότι είσαι γεννημένος το 82 από την ημερομηνία γέννησής σου;;;;

δεν μπορώ κλαίω από το γελοίο του πράγματος....

Νομίζω οτι ο εκκινητής του thread δοκίμαζε το φόρο που θα πληρώσει σε κάποιο πρόγραμμα,που σε αυτά δεν χρειάζεται να βάλεις ολα τα προσωπικά σου στοχεία για να τον υπολογίσουν αλλά να κλικάρεις τις σωστές επιλογές

Νομίζω οτι ο εκκινητής του thread δοκίμαζε το φόρο που θα πληρώσει σε κάποιο πρόγραμμα,που σε αυτά δεν χρειάζεται να βάλεις ολα τα προσωπικά σου στοχεία για να τον υπολογίσουν αλλά να κλικάρεις τις σωστές επιλογές

[MENTION=10229]dunkel_Stern[/MENTION]

ισχύει ο ισχυρισμός του xdoc?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.