Jump to content

100E φόρος?!

dunkel_Stern

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Είναι λογικό με 7000E εσόδημα, χωρίς σπίτι στο όνομα μου, χωρίς αυτοκίνητο στο όνομα μου, χωρίς τίποτα στο όνομα μου, με 250E ενοίκιο (που ενοικιάζω) να έχω 100E φόρο να πληρώσω?

Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος άμα συμπλήρωσα κάτι λάθος?

(btw δεν έχω αποδείξεις αλλα έβαλα πως έχω αποδείξεις για 1750E (δηλαδή το 25% του εισοδήματος μου))

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Εγω έδωσα 199€ ( 99€ ήταν προπληρωμή για του χρόνου λέει... ε βέβαια, είμαι δεν είμαι εδώ, να μου τα πάρουνε και για του χρόνου ) για μισό Ford Fiesta 1.4 που είναι στο όνομα μου, και άνεργος.

Βοήθα την πατρίδα και άσε τις πονηρές σκέψεις :D

Σου ήρθε φόρος 100 Ευρώπουλα και είσαι δυσαρεστημένος???

Προτείνω να μην καλέσεις καμία εφορία γιατί θα σου πουν ότι έκαναν λάθος και θα σου φορτώσουν άλλα 100.

Άνεργος φίλος μου, χωρίς αμάξι,με ενοίκιο 300 Ευρώ ,κλήθηκε να πληρώσει 250 Ευρώ φόρο.

Ρε παιδιά, θα τρελαθώ, τσέκαρα το τι μου δίνει τέτοιο φόρο... (άλλαξα τα τετραγωνικά στα 60 και μετά τα ξαναγύρισα στα 70 πάλι) και τώρα μου λέει πως κομπλέ, δεν πρέπει να πληρώσω τίποτα!!!

?!

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ?!

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΩΣ στα καλά καθούμενα τώρα μου βγάζει πως ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ?!

κολλάει το πρόγραμμα η εγώ κολλάω?

Edit:

Σας ενημερώνουμε ότι το αποτέλεσμα της δήλωσής σας, εμφανίζεται για περιορισμένο αριθμό εκκαθαρίσεων.

Καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποιο λογιστή, παρά να ακούσεις τις διάφορες απόψεις μας.. ;)

αλλά δεδομένου ότι είσαι <30 ετών αντί να σε βγάζει χρεωστικό 200€ (το 10% των 2Κ), θα έπρεπε να είσαι αφορολόγητος μέχρι τα 9Κ? (ίσως και να κάνω λάθος, αλλά δες και εδώ)

επίσης, σχετικά με τα τεκμήρια διαβίωσης, το έχεις ψάξει ακριβώς τι/που/πόσο έχεις? γιατί αν τα μπούμπλε-μπούμπλε μου είναι σωστά δείχνεις να έχεις φορολογηθεί για 9400. (10%*400 + 10*(9400/4 -1750)) *το τελευταίο είναι το πρόστιμο των αποδείξεων στην περίπτωση που έχεις όντως φορολογηθεί για 9400 τεκμαρτό.

Nein..->

..το ποσό του φόρου που προκύπτει με βάση την ανωτέρω κλίμακα περιορίζεται ώστε το συνολικό καθαρό εισόδημα που προκύπτει μετά την αφαίρεση του φόρου να μην υπολείπεται του ποσού των εννιά χιλιάδων (9.000) ευρώ.
Καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποιο λογιστή, παρά να ακούσεις τις διάφορες απόψεις μας.. ;)

αλλά δεδομένου ότι είσαι <30 ετών αντί να σε βγάζει χρεωστικό 200€ (το 10% των 2Κ), θα έπρεπε να είσαι αφορολόγητος μέχρι τα 9Κ? (ίσως και να κάνω λάθος, αλλά δες και εδώ)

επίσης, σχετικά με τα τεκμήρια διαβίωσης, το έχεις ψάξει ακριβώς τι/που/πόσο έχεις? γιατί αν τα μπούμπλε-μπούμπλε μου είναι σωστά δείχνεις να έχεις φορολογηθεί για 9400. (10%*400 + 10*(9400/4 -1750)) *το τελευταίο είναι το πρόστιμο των αποδείξεων στην περίπτωση που έχεις όντως φορολογηθεί για 9400 τεκμαρτό.

Nein..->

δηλαδή έκανε λάθος πως πρέπει να πληρώσω 100E?

γιατί είμαι <30

το συνολικό ετήσιο niki σε σπίτι 70tm είναι 3000E

και το δηλωμένο εισόδημα μου είναι 7000,08

ας πω και εγω τον πονο μου.....

η 1η δοση που εδωσα χθες ηταν τριπλασια απο τον συνολικο σου φορο....

καλυτερα να μιλησεις με καποιον λογιστη

το αφορολογητο για κατω τους 30 ειναι το 9.000

αλλα αν εισαι κατω των 30 και εχεις παραπανω απο 9κ τοτε πας στο αφορολογητο των 5κ.

καθαρα ενημερωτικα το λεω για αλλους και οχι απαντηση προς το προβλημα σου.

Nα πω κι εγώ τον πόνο μου?

3000 Ευρώ τελικά , αμάσητα και στεγνά και ο πεθερός μου 15κ Ευρώ.

Αυτός καλά να πάθει μιας και ψήφισε τον Pizza Boy, ρούφα πεθερέ 1000 Ευρώ σύνταξη και πούλα τώρα ένα σπίτι για να πληρώσεις την Special Pizza με αντζούγιες.

(btw δεν έχω αποδείξεις αλλα έβαλα πως έχω αποδείξεις για 1750E (δηλαδή το 25% του εισοδήματος μου))

Ελλάδα. :worship:

Και λίγα σου ήρθαν...

Μέχρι στιγμής είναι ο μικρότερος λογαριασμός για εφορία που άκουσα.

Ίσως εννοούν πως πρέπει να πληρώσεις 100 ε διότι ζεις στην Ελλάδα..

Είσαι γρανάζι της κρατικής μηχανής θα πληρώσεις σε χρήμα και ίδρωτα.

Μπορείς όμως να μην είσαι, να μην έχεις, να μην πληρώνεις..

Αυτός καλά να πάθει μιας και ψήφισε τον Pizza Boy, ρούφα πεθερέ 1000 Ευρώ σύνταξη και πούλα τώρα ένα σπίτι για να πληρώσεις την Special Pizza με αντζούγιες.

Έπρεπε να του επιστρέψεις και τη κόρη του μέχρι ν'αλλάξει η κυβέρνηση!:hehe:

Έπρεπε να του επιστρέψεις και τη κόρη του μέχρι ν'αλλάξει η κυβέρνηση!:hehe:

Mαζί με την κόρη , πάει και αυτός πακέτο, γαμώτο:daisy:

post-24311-1416076467,2422_thumb.jpg

Mαζί με την κόρη , πάει και αυτός πακέτο, γαμώτο:daisy:

Να με κάτι τέτοια τη βγάζουν καθαρή οι πεθεροί/ες...:p

Δεν έχω δουλειά. Δεν έχω τίποτα στο ονομά μου. Δεν έχω λεφτά στην τράπεζα.

ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ @@ ΜΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ! :flex:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.