Jump to content

σχετικα με τα τροφοδοτικα της corsair builder series cx

alex00a

Recommended Posts

Επειδή έχω δουλέψει μπόλικα απο τη συγκεκριμένη σειρά (περίπου 10-11 κομμάτια) μου έτυχε μόνο ένα με αυτόν τον περίεργο ηλεκτρονικό θόρυβο που προφανώς διάβασες σε γειτονικό φόρουμ.

Το μόνο που έκανα ήταν να ξεκινήσω διαδικασία RMA και να γίνει η αντικατάσταση. Ελαττωματικό δεν ήταν το τροφοδοτικό με την έννοια ότι έδινε λάθος τάσεις, καθώς το είχα μετρήσει σε πλήρες φορτίου, αλλά μου την έσπαγε ο θόρυβος που έκανε.

Οπότε στα 10-11 να αλλάξω 1 νομίζω είναι καλό ποσοστό. Παντού υπάρχουν ελαττωματικά προϊόντα είτε κατασκευάστρια είναι η Corsair, είτε η οποιαδήποτε εταιρεία.

Υποθέτω μιλάτε για coil whine.

Απλά να ξέρετε ότι όλες οι συσκευές πάσχουν απο coil whine. Άλλες πολύ άλλες λίγο. Είναι θέμα ανεκτικότητας των κυκλωμάτων.

Να ρωτησω και εγω κατι??

Τωρα δυο τρεις μερες σε ακυρες ωρες το πιανει και κανει ενα θορυβο!!

Σαν σφρυρισμα.!! Δεν μπηκα στον κοπο να ανοιξω το κουτι και να ελεγξω απο που προερχεται ο ηχος αλλα ειμαι σιγουρος οτι ηταν απο το Psu!

Παρατηρη!

Το πιανει σε ακυρες ωρες!Την μια το επιασε αμεσως μολις ανοιξε το pc την αλλη ενω δουλευε σχεδον ολη μερα!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.