ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2012 Πώς μπορώ να το κάνω route και jailbreak; Πώς μπορώ να εγκαταστήσω το Android 4.1; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Αύγουστος 21, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 Μήπως οι συσκευές με android εμφανίζουν κολλήματα λόγω λειτουργικού συστήματος; Όταν το αγόρασα, το android υπολειτουργούσε και αναγκάστηκα να το επανεγκαταστήσω. Ευτυχώς συνήλθε, αλλά και πάλι μόλις αποθήκευσα τραγούδια και ταινίες, άρχισε να κολλά η ενημέρωση της βιβλιοθήκης πολυμέσων. Ως εκ τούτου, ακόμη κι αν δεν έχω αποθηκεύσει κάποιο αρχείο την τελευταί φορά που το χρησιμοποιώ, την επόμενη ξεκινά η ενημέρωση, κολλά το Archos και χρειάζονται δύο ή και περισσότερες επανεκκινήσεις για να λειτουργήσει σωστά. Ακόμη και κάποια παιχνίδια για android που εγκατέστησα κολλάνε. Μήπως έχω κάνει κάτι λάθος στην εγκατάσταση του android; Κι ότι ετοιμαζόμουν ν'αγοράσω κανά Samsung Galaxy. Πεταμένα θα πήγαιναν 400-500 ευρώ. Αν είναι έτσι οι ταμπλέτες και τα smartphone που λειτουργούν με android και λοιπές χαζομάρες, να μού λείπει. Μέχρι και τα Ubuntu σέρνονται στα Samsung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Σεπτέμβριος 13, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2012 Με το android τι συμβαίνει; Αληθεύει ότι δεν μπορεί να αναβαθμιστεί ή απλώς είναι φήμες των υποστηρικτών της Apple που την πολυδιαφημίζουν ως τη μόνη εταιρεία με αναβαθμίσιμα smartphone και ταμπλέτες; Πώς γίνεται κι εγώ βρίσκω άρθρα στο ίντερνετ για αναβαθμίσεις του λειτ.συστ. σε samsung κτλ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Μάρτιος 14, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2013 Για όσους έχουν ταμπλέτα Archos (άρχισαν να κερδίζουν έδαφος σιγά-σιγά), η σύνδεση στο Ubuntu (το δοκίμασα στην έκδοση 12.10, αλλά λογικά ισχύει και για άλλες) γίνεται όπως φαίνεται στη συνημμένη εικόνα. Παραθέτω και το σύνδεσμο: http://forum.archosfans.com/viewtopic.php?f=47&t=29127 Κάπου στο φόρουμ σε άλλο θέμα μου, είχα αναφέρει έναν άλλον τρόπο, αλλά όσες φορές το δοκίμαζα κολλούσε το Λ.Σ. και υποχρεωνόμουν σε επανεκκίνηση. Αυτόν πρώτη φορά τον δοκιμάζω, αλλά θα δείξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Μάϊος 5, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2013 Πριν μερικές μέρες η ταμπλέτα λάλησε και όποτε προσπαθούσα να δω μια ταινία, έσβηνε μόνη της. Κάθε φορά που την άναβα, ξανάσβηνε αδυνατώντας να φορτώσει το android, με αποτέλεσμα να υποχρεώνομαι σε συνεχείς επανεκκινήσεις. Σήμερα που είπα να τη χρησιμοποιήσω, αδυνατούσε να βρει όσα αρχεία μουσικής ή ταινιών είχα σε σελιδοδείκτη για γρήγορη φόρτωση, ενώ μού έβγαζε συνέχεια μήνυμα σφάλματος του FAT. Τι πρέπει να κάνω; Μήπως πρέπει να επανεγκαταστήσω το ΛΣ; Προσπάθησα να αντιγράψω τραγούδια από τον Η/Υ στην ταμπλέτα και εμφανίζεται σφάλμα αντιγραφής. Μήπως η κατάσταση του "ασθενή" είναι μη αναστρέψιμη και απαιτείται ολική διαγραφή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.