tzepelvas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2012 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΘΗΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΟΘΟΝΗΣΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΑ ΕΞΕΙΣ ΘΗΚΗ BLACK SILICONE GEL SKIN S-CASE COVER FOR SONY ERICSSON LIVE WITH WALKMAN WT19i|eBay ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΟΘΟΝΗΣ 12x Schutzfolie UltraClear fΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΕΚΤΟΣ ΟΙ ΔΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΤΑ ΕΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ 25 Ε ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΖΑΜΙΑΦΟΥ ΤΑ ΔΙΑΛΕΞΑ ΕΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΡΑΥΒΑL ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣΟΜΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Ε-ΒΑΥΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΟΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Αύγουστος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2012 Μη το φοβασαι καθολου! Και γενικα κατσε και ψαξτο και θα δεις οτι υπαρχει προστασια για το αγοραστη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Αύγουστος 9, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2012 ότι ψάχνεις, θα ψάχνεις από το κανονικό Ebay (.com), όχι το .gr γιατί είχε κάποιες σοβαρές ασάφειες η δεν έγραφε κάποιες φορές ότι δεν στέλνουν Ελλάδα κλπ.BLACK SILICONE GEL SKIN S-CASE COVER FOR SONY ERICSSON LIVE WITH WALKMAN WT19i 5053449074229 | eBay12x Schutzfolie UltraClear fγια τόσο μικρά προϊόντα, δε πληρώνεις τίποτα. Ακόμη και κάτι συλλογές που είχα αγοράσει, είχαν 35Ε, πλήρωσα μόνο 3Ευρώ τελωνείο (τυπικός έλεγχος) και αυτό 1 στις 10 να γίνει.Δεν είχα κανένα πρόβλημα με χρεωστική, ούτε φίλοι μου με πιστωτική. Μπορείς τη πιστωτική να την ασφαλήσεις με ανώτατο όριο (ακόμη και βλακεία να γίνει δηλ).Αν θες πήγαινε βγάλε χρεωστική, αλλά να ξέρεις ότι πληρώνεις αντί ποσοστά που έχει η πιστωτική, κάποιο στάνταρ ποσό όποτε τη φορτίζεις και ανάλογα με πόσα Ευρώ.Υ.Γ. Ο κύριος λόγος του paypal είναι η ασφάλεια, οπότε δεν μπορεί κάποιος χωρίς να ξέρει τους αριθμούς της κάρτας να κάνει κάτι, καρφώνεται από μόνος του και μπορείς να κινήσεις-διαδικασίες μετά και έχεις τα λεφτά σου πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Αύγουστος 9, 2012 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2012 ΓΕΙΑ ΣΑΣ [...]Δεν γράφουμε με κεφαλαία, διόρθωσε το ποστ σου please. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.