thanulee Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2012 Γεια χαρα, εχω το Cosmos S και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Το 2 που ειδα τωρα ομως κανει 400 ευρω WTF! Τι θα μου προτεινατε αντιστοιχο στη μιση τιμη? Θελω να ειναι παρομοιο σε μεγεθος με αυτο που εχω τωρα και να βγαζει usb3 μπροστα. Φανταζομαι υπαρχουν αντιστοιχα κουτια στη μιση τιμη σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Αύγουστος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2012 Κουτιά Υπολογιστών (Μέγεθος: Full Tower) | Skroutz.grκοιτα εδω κ γενικα ποικιλια σε κουτια παιζει στο visionstudio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Αύγουστος 7, 2012 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2012 εαν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με το κουτί σου και θέλεις usb 3.0 μπροστά μπορείς απλά να πάρεις ένα panel σαν κι αυτό:CONTROLLER :: Delock Front Panel 3.5''/5.25'' 61896 USB 3.0 - Visionstudio.grπου μπαίνει σε usb 3.0 header. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanulee Αύγουστος 7, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2012 BitFenix Shinobi XL (Full Tower,Black) - Θήκες Υπολογιστών - plaisio.gr Αυτο εδω μου αρεσει. Ειναι οκ απο θεμα χωρου γιατι σκοπευω να βαλω αρκετα πραγματα Thanx ναι θα παρω και αυτο το εξαρτημα, το κουτι που ψαχνω ειναι για 2ο pc που θα παρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Αύγουστος 7, 2012 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2012 δες τα ολα εδω... και εγω shinobi xl προτεινω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minime Αύγουστος 7, 2012 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2012 Corsair 600T SilverΔεν είναι full tower, αλλά... me likey! Διαθέσιμο σύντομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.