Jump to content

Ultra portable με δυνατότητες ελαφρού gaming

Fandom

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά χαρά παίδες! Έχετε καμιά πρόταση για κάτι σε ultrabook ή έστω και λίγο μεγαλύτερο με δυνατότητες gaming σε medium επίπεδο;

Κατά προτίμηση θα έλεγα 14-16" και GT 630m κάρτα γραφικών minimum.. αλλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις :)

Γειά χαρά παίδες! Έχετε καμιά πρόταση για κάτι σε ultrabook ή έστω και λίγο μεγαλύτερο με δυνατότητες gaming σε medium επίπεδο;

Κατά προτίμηση θα έλεγα 14" και GT 630m κάρτα γραφικών minimum.. αλλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις :)

Χωρίς να γνωρίζω το τι είσαι διατεθιμένος να διαθέσεις, ξεκινάς εδώ:

Msystems.gr - Προϊόντα - Sony Vaio SVE14A1S1E/B - Black

Συνεχίζεις εδώ:

Msystems.gr - Προϊόντα - Sony Vaio SVS1311H3EW - White

Κι αν είσαι αγριεμένος...

Msystems.gr - Προϊόντα - Dell Alienware M14x R2 - i5-3210M - Cosmic Black

Eγώ θα πρότεινα να περιμένεις βγούν τα ultrathins με Trinity APU από AMD. Χαμηλότερες τιμές σε ίδιες & καλύτερες επιδόσεις.

Eγώ θα πρότεινα να περιμένεις βγούν τα ultrathins με Trinity APU από AMD. Χαμηλότερες τιμές σε ίδιες & καλύτερες επιδόσεις.

Πότε περίπου;

[MENTION=4655]racer[/MENTION] Απότι διάβασα έχει κυκλοφορήσει το πρώτο από την HP στην Ινδία. Λογικά σύντομα θα κυκλοφορήσουν και εδώ.

Ελπίζω να είναι αξιόλογα και να έρθουν μέχρι Σεπτέμβρη.. θέλω για το πανεπιστήμιο.

Ποιός περιμένει μέχρι το Σεπτέμβρη όμως..

Καμιά άλλη πρόταση παίδες; Το budget είναι μέχρι 1300ε.

Ποιός περιμένει μέχρι το Σεπτέμβρη όμως..

Καμιά άλλη πρόταση παίδες; Το budget είναι μέχρι 1300ε.

Οποίος θέλει να πάρει κάτι αξιόλογο σε πολλή καλή τιμή

Sent from my Neo V

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.