Jump to content

Server cs 1.6

hAic

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια,εδώ με κάτι φιλαράκια αποφασίσαμε να στήσουμε το δικό μας Channel ,κυρίως gather channel και θα θελαμε την βοηθεια σας για καποια πραματα για τους Server!

Τι ειναι ο server?

Αξίζει να "στησουμε" ενα pc και να τον κάνουμε server ή είναι προτιμότερο να αγοράσουμε απο κάποιο νετ δεν ξερω πως γινεται αυτη η διαδικασια!

Εαν γίνεται το 1ο απο τι πρεπει να αποτελειται το pc και πως θα γινει server!

Απο οτι καταλαβατε ειμαστε τελιώς ασχετοι οποτε χρειαζομαστε τα φωτα σας!

Ευχαριστω πολυ!

Μπορείς να στήσεις server, αρκεί να έχεις καλές ταχύτητες internet. Διαφορετικά εκεί που θα παίζετε θα βλέπεις να κολάει, να καθυστερεί και δεν είναι ωραίο. Για μένα αξίζει να προσπαθήσεις με κάτι δικό σου, ή αν τελικά το αποτέλεσμα δεν σε ευχαριστεί πες μου εμένα να σου φτιάξω ένα cs server σε δικό μου server.

Δες εδώ ένα tutorial.

Σε ευχαριστω για την απαντηση!! Μπορουμε να κανουμε δουλεια δηλαδη με dedicated server?

Απολύτως. Το παραπάνω tutorial σου λέει πώς να εγκαταστήσεις έναν CS (Source/1,6) server σε έναν υπολογιστή. Απο κεί θα μπορείς να επιλέγεις αν θα υπάρχουν botακια και τον βαθμό δυσκολίας, πόσοι θα παίζουν, με πόσα λεφτά θα ξεκινάς, αν θα είναι κλειδωμένος, φυσικά ποια πίστα θέλεις, κλπ. Σαν admin που θα είσαι θα ανακαλύψεις και άλλα ωραία, όπως είναι το gravity (βαρύτητα), αν του δώσεις τιμή 0, τότε με κάθε άλμα θα πετάς και έχει φάση να πετάνε τα botακια και να μην ξέρουν που βρίσκονται, εσύ να το παίζεις σναιπερας, να χαίρεσαι και να αυξάνεις τα kill σου, και ξαφνικά να τρώς ένα headshot από έναν από τους φίλους σου! έχει πλάκα.. Έπειτα, μπορείς να βρείς και άλλες πίστες στο internet. Κάτι καμένοι έχουν βγάλει κάτι πραγματικά διαμάντια-πίστες εκεί πέρα.

Όλα αυτά όμως με μια καλή σύνδεση στο internet για τον server έτσι? Δοκιμάσε το.. είναι free

Να σαι καλα για το ενδιαφερον σου!Απλα να πω οτι με dedi εχω δουλεψει,και δεν ηταν τοσο καλοι,δηλαδη μεχρι 4-5 ατομα ολα οκ!!! Απο εκει περα το lat ανεβαινει 60+ !!

Ασε που πρεπει να ανοιξω ports και δεν εχω ιδεα απο αυτο!!

Δηλαδη να στησουμε server και να μας hostarei καμια εταιρεια bnb δεν γινεται?

Κανονικο server πως γινεται να σηκωσουμε??

Για αυτό έλεγα ότι πρέπει να υπάρχει καλή σύνδεση στο internet για τον server. Βέβαια, αν το κάνετε μέσω lan, τότε δεν χρειάζεσαι καλή σύνδεση. Τι να σου πώ, εγώ με τον παραπάνω dedicated παίζω και είμαι ok. Αν και όντως, το lat κυμαίνεται συνήθως από 50 έως 90, ωστόσο το gameplay είναι μια χαρά. Και είναι τόσο υψηλά για παιχνίδι που έχω στήσει σε server στη γερμανία.

Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με εταιρείες hosting (ή και μαζί μου, δουλεύω σε τέτοια εταιρεία! :whistling) για να δεις τι θα σου προσφέρουν, καθώς οι ανάγκες σου δύσκολα υπάρχουν σε έτοιμο πακέτο-'προσφορά'. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου εταιρεία στο internet που πρόσφερε ακριβώς μόνο game servers.. αυθεντικά... google it.

Τα ports που χρησιμοποιεί το CS είναι (αν και ούτε αυτό θα σου χρειαστεί, καθώς αν το κάνεις με τον εύκολο τρόπο σε win, τότε απλά θα πρέπει να πατάς allow στο firewall - Δεν χρειάζεται κάποιο port forward σε router)

TCP/UDP 27016 (GamePort)

UDP 1200 (Friends Network)

UDP 27000 to 27015

UDP 27020

TCP 27030 to 27039

TCP: 27015 (SRCDS Rcon port)

edit: αυτή την εταιρεία είχε πάρει το μάτι μου.. αλλά δεν ξέρω τι παίζει με αυτήν, και πόσο στα αλήθεια θα σε χρεωνουν, δεν το είχα ψάξει παραπάνω μαζί της.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.